Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 97 hír

Babos Tímea: nekem Sopron az otthonom!

Kisalföld
-
  Tegnap 20:45 Megyei

Kívülről az életem csillogás és a keresetem nyilvános, de a felszín alatt egy kőkemény, brutális világban élek napról-napra. A sikerek és az ilyen jellegű elismerések kárpótolnak, de a legfontosabb, hogy imádom, amit csinálok – nyilatkozta a Kisalföldnek a teniszező, aki Sopron legfiatalabb díszpolgárává vált.

Babos Tímeát és Török Zoltánt is díjazták Sopronban

Origo
-
  Tegnap 20:06 Sport

A világbajnok teniszező Sopron díszpolgára lett.

Gyulán várják a nevezéseket

Beol
-
  Tegnap 18:12 Sport

Január első hétvégétől ismét megrendezik Gyulán, a 28 éves hagyományokkal rendelkező Pálfy Árpád Kupa, korábbi Sportcsarnok Kupa teremlabdarúgó tornát.

Személygépkocsi ütött el gyalogost Gyulán

Szombaton egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Gyulán történt tegnap közlekedési baleset

A tegnapi nap folyamán könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Gyulán. Személygépkocsi ütött el gyalogost a Tiborc utcában. Békés megyében, 2019. december 14-én egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Gyulán, a Tiborc utcában, 16 óra 15 perc körül egy személyautó…

Postagalamb kiállítást rendeztek Gyulán

Gyulatelevízió
-
  Tegnap 09:08 Állatvilág

  Éves találkozójukat tartották szombaton a térség galambászai. A postagalamb kiállítást a Gyulai Civil Szolgáltató Központban rendezte meg a Békés Megyei Postagalambsport Egyesületeinek Tagszövetsége. Itt a leggyorsabb és legszebb madarakat lehetett megtekinteni. A 71 éves egyesület immár harmadjára rendezte meg az…

Könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset Gyulán

Police
-
  Tegnap 09:07 Baleset-bűnügy

Könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset Gyulán Békés Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 12. 15., v - 09:07 Személygépkocsi ütött el gyalogost a Tiborc utcában.

Legendás gyertyaöntő hagyatékát idézi meg a gyulai tárlat

Beol
-
  Tegnap 06:55 Belföld

A háromszögház kincsei – tárgyak egy gyertyaöntő hagyatékából címmel nyílt kiállítás a közelmúltban a Gyulai Várban.

Gyula Tv Híradó – 2019. 12. 13.

Gyulatelevízió
-
  19.12.14 08:46 BelföldBékés

Témák: – Beliczey Miklósról nevezték el a Békés Megyei Kormányhivatal egyik termét péntek délelőtt. Az eseményen megemlékeztek az egykori főispánról, aki 1939 és 1944 között végezte feladatát. A terem mellett egy őt ábrázoló festményt is lelepleztek. – Kiss-Rigó László szeged-csanádi püspök vehette át idén a Duna-díjat. A kitüntetést immár…

Cél a Mount Everest! Klein Dávid és Suhajda Szilárd a gyulai Vígadóban járt

Idén nyáron Klein Dávid és Suhajda Szilárd expedícióra indult a K2 hegycsúcsra. Suhajda feljutott a 8611 méteres csúcsra, mászótársa, Klein Dávid viszont rosszullét miatt visszafordult. A két hegymászó csütörtökön Gyulán tartott élménybeszámolót az érdeklődőknek, ahol jövőbeli terveikről is beszámoltak.

Gyulai: Az atlétikai világbajnokságból mindenki profitálni fog

Hírklikk
-
  19.12.13 18:50 Belföld

Csak pozitív hozama lesz az atlétikai világbajnokságnak a szövetség elnöke szerint. Az első már megvolt: Magyarországon ritkaság, hogy tárgyalóasztal mellett találtak mindenki számára kielégítő megoldásokat a felek, akik előzőleg még gyökeresen más álláspontot képviseltek.

Hoppá: nem hiszi el, kivel futott össze Amerikában Babos Tímea

Blikk
-
  19.12.13 16:55 Sport

Magyar világbajnokok futottak össze az Egyesült Államokbeli Boca Ratonben.

Hárman is százötvennel száguldoztak Békéscsaba és Gyula közt

A 44-es számú főút Békéscsaba és Gyula közötti szakaszán 3 óra alatt három autós hajtott el a sebességmérő műszer előtt 150-nél gyorsabban. A rendőrség ismét felhívja a figyelmet arra, hogy a gyorshajtás balesethez vezethet, télen pedig különösen veszélyes gyorsan hajtani.

Három óra alatt hárman száguldottak 150-nél is gyorsabban Gyulánál

A 44-es számú főút Békéscsaba és Gyula közötti szakaszán 3 óra alatt három autós hajtott el a sebességmérő műszer előtt 150-nél gyorsabban.

Három óra alatt hárman mentek 150-nél többel 110 helyett Gyulánál

Mindezt a rendőrök orra előtt. Kettő Mercedes volt.