Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 4 hír

Idei utolsó bajnokijára készül a Békéscsaba 1912 Előre

Behír
-
  Tegnap 07:19 Sport

A lila-fehérek vasárnap hazai pályán fogadják a Kazincbarcika együttesét. A játékosok és a szakmai stáb az összecsapás után rövid szünetre megy, majd januárban megkezdik a felkészülést a szezon második felére.

Guman István (1919-2019)

Planetology
-
  19.12.12 20:26 Tudomány

Szerző: Rezsabek Nándor 2019. december 10-én, életének századik évében elhunyt Guman István, az ország legidősebb csillagásza. Guman István még Trianon előestéjén, a magyar Erdélyben született, szászok lakta vidéken, 1919. október 22-én. Fő kutatási területe a változócsillagok világa, neve összeforrt a Csillagászati Intézet, a debreceni…

Kolbászt gyúrtak a Békéscsaba 1912 Előre labdarúgói

Behír
-
  19.12.12 09:12 Sport

Szerdán délután csapatépítő programon vettek részt a Békéscsaba 1912 Előre játékosai és szakmai stábja a CsabaParkban. Az együttes tagjai a híres csabai kolbászt készítették el, amelyet a januári edzőtáborba is magukkal visznek.

Hajrá Budafok! Feljutó helyen "telel" a BMTE focicsapata

Vasárnap a Merkantil Bank Liga, 20. fordulójából is a Budafoki MTE került ki győztesen, a hazai pályán, a BMTE Stadionban lejátszott mérkőzésen Kulcsár Kornél góljával nyertek 1-0-ra a Szeged ellen.Bár a téli szünet után a Merkantil Bank Liga második fele még hátravan, ha sikerül ezt a tempót megőrizniük, a budafoki focicsapat az NB I-be…