Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 65 hír

Reagált a BKK: „irreálisan nagy kiadásokkal járt volna”, ha nem állítják le télre a Bubit

SzMo
-
 Ma 10:53Belföld

Cserébe jövő tavasszal egy sokkal korszerűbb, hatékonyabb, a mai elvárásoknak megfelelő közbringarendszer térhet vissza – ígérik.

Bubikkal torlaszolták el a BKK székházát

A Magyar Kerékpárosklub felhívására vasárnap – gyülekezésmentes egyéni akcióként – több mint 85 Bubit lakatoltak a BKK székháza elé a közbringa-rendszer hétfői bezárása miatt tiltakozva.

Közbringákkal torlaszolták el a BKK bejáratát

Index
-
 Tegnap 20:47Autó-motor

A Bubi szolgáltatás ideiglenes felfüggesztése ellen tiltakoztak.

Halomban állnak a Bubi biciklik a BKK székháza előtt, így tiltakoznak a téli leállás ellen

A Magyar Kerékpárosklub szervezte az akciót: mindenkit arra kértek, aki tavaszig is szívesen használná a közbringákat, hogy parkoljon le velük a Rumbach Sebestyén utcai dokkolónál.

Tüntettek a Bubik bezárása ellen a BKK székházánál

Nyolcvannál is több bringás tiltakozott a Magyar Kerékpárosklub kezdeményezésére.

A Bkk sáv, ami létezik, de a Kresz nem ismeri. Mégis 30 ezer forintra büntethetnek érte, ha ráhajtasz

A Hír TV Budapesti Srácok című műsora készített a jelenlegi közlekedési helyzetről egy átfogó riportot, amiben nagy szerepet kaptak az…

BKK: vasárnap éjjel leáll a MOL Bubi

Leáll a MOL Bubi vasárnap 23:59-kor, hétfőtől nem lehet kerékpárt felvenni a 158 gyűjtőállomás egyikén sem – közölte a Budapesti Közlekedési Központ szombaton az MTI-vel. Hozzátették: a közbringarendszert tavaszra megújítják.

Közlekedési kulisszatitkokról rántják le a leplet a BKK új podcastjában

Drive Me Baby
-
 20.11.29 06:00Gazdaság

A Nekem Budapest első adásában az M3 metró pótlásáról lesz szó, a beszélgetés már elérhető a BKK új weboldalán és a főbb podcast platformokon.

BKK: vasárnap éjjel leáll a MOL Bubi

ma.hu
-
 20.11.29 04:29BelföldMOLMOL Bubi

Az elmúlt hat év alatt mintegy hárommilliószor utaztak a közbringákkal, összesen körülbelül 6 millió kilométert tekerve.

BKK: vasárnap éjjel leáll a MOL Bubi

Bikemag
-
 20.11.28 21:31Sport

Leáll a MOL Bubi vasárnap 23:59-kor, hétfőtől nem lehet kerékpárt felvenni a 158 gyűjtőállomás egyikén sem – közölte a Budapesti Közlekedési Központ szombaton az MTI-vel. Hozzátették: a közbringarendszert tavaszra megújítják. Azt írták: a 2014-ben 1100 almazöld kerékpárral és 76 gyűjtőállomással indult közbringarendszer ma 2071 kerékpárral…

BKK: vasárnap éjjel leáll a MOL Bubi

A közbringarendszert tavaszra megújítják.

BKK sáv: létezik, de a Kresz nem ismeri

Buszsáv helyett BKK-sávot festett fel a főváros számos útjára a Budapesti Közlekedési Központ a metrófelújítás miatt.

BKK: Nem járnak a villamosok a Szabadság hídon és a Kiskörúton hétvégén

Szombaton és vasárnap nem járnak a villamosok a Szabadság hídon és a Kiskörúton – tudatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közleményben pénteken este. A 47-es, a 48-as és a 49-es villamos azért nem közlekedik, mert a kiskörúti villamospálya Kálvin tér és Dohány utca közötti szakaszán burkolatjavítást végeznek. A lezárás idején a…

Figyelem! Itt a Bkk közleménye: ezen a vonalon nem járnak a villamosok a hétvégén

Szombaton és vasárnap nem járnak a villamosok a Szabadság hídon és a Kiskörúton - tudatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közleményben pénteken este.

A BKK kompenzálja az érvényes bérlettel rendelkező Mol Bubi-felhasználókat

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) kompenzálja azokat a Mol Bubi-felhasználókat, akik a közbringarendszer 2020. november 29-ei leállása miatt nem tudják felhasználni érvényes bérletüket.