Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 69 hír

BKK: még a tavasszal megkezdődhet a rákospalotai Deák utca felújítása

A projekt keretében teljes hosszában felújítják a Deák utcát, valamint a hozzá csatlakozó mellékágat a Hubay Jenő térig.

A rászorulók helyett az autósoknak lesz ingyenes 22-én a BKK-közlekedés

A Budapesti Közlekedési Központ arra ösztönzi az autóval közlekedőket, hogy a környezet és saját egészségük megóvása érdekében válasszanak egyéb, alternatív közlekedési eszközt – vagy használják a közösségi közlekedést, amelyet április 22-én, a Föld napján ingyen vehetnek igénybe.

A Föld napján ingyen utazhatnak a BKK járatain az autósok

A díjmentes utazást egy forgalmi engedéllyel egy utas veheti igénybe április 22-én egész nap. Az autót felváltó alternatív lehetőségeknek nemcsak környezeti, hanem társadalmi hasznuk is van.

Ingyen utazhatnak az autótulajdonosok a BKK járatain a Föld napján

 Április 22-én, vagyis a Föld napján bárki aki rendelkezik érvényes magyar forgalmival, az ingyenesen utazhat a BKK bármelyik járatán, beleértve a HÉV fővárosi vonalait is – közölte a BKK. A BKK célja a kezdeményezéssel, hogy a környezet védelmére és saját egészségük megóvására buzdítsa a rendszeresen autóval közlekedőket. Az ingyenes…

Ha van forgalmi engedélyed, ingyen BKK-zhatsz csütörtökön

A BKK programja a Föld napjához kapcsolódik, célja, hogy minél kevesebben üljenek autóba.

Teljesen ingyen utazhat a BKK járatain az, aki bemutatja az autója forgalmiját: a Föld napjára szól a kedvezmény

A Budapesti Közlekedési Központ arra ösztönzi az autóval közlekedőket, hogy a környezet és saját egészségük megóvása érdekében válasszanak egyéb, alternatív közlekedési eszközt – vagy használják a közösségi közlekedést.

Csütörtökön ingyenesen utazhatnak az autótulajdonosok a BKK-járatokon

A Föld napja alkalmából, csütörtökön ingyenesen utazhatnak a gépjármű-tulajdonosok a fővárosban a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) járatain, beleértve a HÉV-vonalak budapesti szakaszait is.

A Föld napja: csütörtökön ingyen utazhatsz a BKK-val, ha nálad van az autód forgalmija

A Föld napja alkalmából egy egésznapos jeggyel ér fel, ha nálad a forgalmi.

Föld napja. Ingyen utazhatnak az autósok a BKK járatain

Ingyenesen utazhatnak a gépjármű-tulajdonosok a fővárosban a Budapesti Közlekedési Központ járatain - beleértve a HÉV-vonalak budapesti szakaszait is - csütörtökön, a Föld napján.

A föld napján ingyen utazhatnak a Bkk járatain az autóval közlekedők

A járműveken és a megállókban továbbra is kötelező a szájat és az orrot eltakaró maszk használata.

Április 22-én ingyen utazhatnak a gépkocsi-tulajdonosok a BKK járatain

Április 22-én csütörtökön, a Föld napján ingyenesen utazhatnak a gépjármű-tulajdonosok a fővárosban a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) járatain, beleértve a HÉV-vonalak budapesti szakaszait is.

Ingyen utazhatnak a BKK járatain az autósok a Föld napján

Díjmentesen használhatják a közösségi közlekedés járatait, köztük a HÉV budapesti szakaszait is az autósok a Föld napján, április 22-én, csütörtökön, Budapesten – áll a BKK közleményében. 

A Föld napja – Ingyenesen utazhatnak a gépjármű-tulajdonosok a fővárosban a Bkk járatain csütörtökön

Ingyenesen utazhatnak a gépjármű-tulajdonosok a fővárosban a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) járatain – beleértve a HÉV-vonalak budapesti szakaszait is – csütörtökön, a Föld napján. A társaság, közleménye szerint a lehetőséget azok vehetik igénybe, akik a jegyellenőrzéskor Magyarországon kiállított érvényes forgalmi…

Ingyen utazhatsz a BKK járatain, csak az autód forgalmija kell hozzá

Ingyenes utazással kívánja ösztönözni a BKK a Föld napja alkalmából az autóval közlekedőket. Április 22-én hagyd otthon te is a járműved, és védd a Földet!

Ha van autód, csütörtökön ingyen használhatod a BKK járatait

A csütörtökön esedékes Föld napja alkalmából egy rendkívül meglepő lépéssel rukkolt elő a Budapesti Közlekedési Központ (BKK): csütörtökön minden gépjármű-tulajdonos ingyenesen utazhat majd a fővárosban a társaság járatain.