Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 5 hír

Az Outer Wilds nyerte a legjobb játék díját – 2020 BAFTA Game Awards

Leet
-
  20.04.03 16:30 Gaming

Annak ellenére, hogy a Control és a Death Stranding kapta a legtöbb jelölést, az Outer Wilds és a Disco Elysium uralták a 2020-as BAFTA Game Awards díjátadót. A Brit Filmakadémia idei játékokkal foglalkozó gáláján mindkét említett cím három díjat is nyert, így lett az Outer Wilds az Best Game díj nyertese, a Disco Elysium pedig

Ezek lettek a BAFTA Game Awards legjobb játékai

GameStar
-
  20.04.03 07:52 Gaming

A Brit Filmakadémia idei játékokkal foglalkozó gálájáról az Outer Wilds és a Disco Elysium is több díjjal távozott, míg a AAA címeket csak elvétve találunk a nyertesek között.

Nézd velünk a BAFTA Game Awards díjátadóját!

Ma este a koronavírus-járványra való tekintettel rendhagyó módon, egy online stream keretei közt kerül megrendezésre a BAFTA Game Awards díjátadója. Kövessétek velünk élőben a műsort!

Nézd velünk élőben a koronavírus miatt rendhagyó Bafta Game Awardsot

IGN
-
  20.04.02 11:40 Gaming

Ne maradjatok le a szokásostól eltérő díjátadóról! Bár sokáig kérdéses volt, hogy megtartják-e idén a díjátadót, de végül nem a megszokott módon, de sor kerül rá és természetesen az egészet élőben követheted.

A God of War rendezője széttrollkodta a The Last of Us készítőt, hogy az ő játékára voksoljon a közönség a Bafta szava…

IGN
-
  20.04.01 17:03 Gaming

De úgy néz ki, hogy hiába próbálkozott Valószínűleg azért, mert április elseje van, de Cory Barlog elég rendhagyó módszert választott játéka népszerűsítésére.