Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 157 hír

Várhelyi Olivér: Megtiszteltetés a bővítési biztosi pozíció

Ma megkezdte munkáját az Európai Bizottság: Ursula von der Leyen a tízéves Lisszaboni Szerződés évfordulóján, ünnepélyes keretek között vette át a testület irányítását Brüsszelben.

Egyre biztosabb, hogy még idén lesz Jennifer Lopez esküvője

Cosmopolitan
-
  19.11.29 11:57 Bulvár

JLo-ék úgy tűnik téli esküvőre hajtanak!

Orbán Viktor: "Az ország nem biztos, hogy tudja, hogy mi a jó neki"

Magyar Narancs
-
  19.11.29 12:00 Vélemény

Május 8., este 8.30. Lendvay utca. A zsebemben a Medián exit poll előrejelzése: a Fideszé alig több mint 7 százalék. Vajon mit szól majd ehhez a mindig oly magabiztos elnök?

Ezt biztosan nem tudta az agyáról!

Napi
-
  19.11.29 12:24 Belföld

Szőnyi András, Zichó Krisztián és kutatótársaik Nyiri Gábor vezetésével olyan sejtcsoportot találtak az agyban, amely kulcsszerepet játszik a negatív tapasztalatok feldolgozásában - adta hírül az MTA kutatóintézete.

Újságíró-gyilkosság: szétesőben a máltai kormány, megszólalt az Európa Tanács emberi jogi biztosa is

Sorra mondanak le a miniszterek Máltán, miután letartóztatták a miniszterelnök pár napja távozó kabinetfőnökét. Eközben az Európa Tanács független vizsgálatot követel a két éve felrobbantott Daphne Caruana Galizia oknyomozó újságíró gyilkossági ügyében. A Times of Malta szerint hamarosan a miniszterelnök is lemondásra kényszerülhet.

Döbrösi Laura szülei előtt biztosabb jövőkép állt

24
-
  19.11.29 12:37 Kultúra

Istenes Bencével és Marsalkó Dáviddal a Brain Bar Career Night rendezvényén karrierről és kihívásokról beszélgettek.

Sokkal többet fizetnek a biztosítók, mint tavaly

Napi
-
  19.11.29 13:07 Cégvilág

Csökken a profit a biztosítóknál. Hiába emelkedik a díjbevétel, a kárráfordítások még gyorsabban nőnek. Viharos volt a nyár, és a járműalkatrészek is megdrágultak.

Horner elárulta, miért csak 2021-ig biztos a Honda maradása

Motorsport
-
  19.11.29 13:18 Forma1

A japán márka ezen a héten jelentette be, hogy folytatja együttműködését a Red Bull-lal és a Toro Rossóval a 2021-es szezonra is, egyéves hosszabbítást aláírva a két istállóval.A Honda visszatérése óta a legjobb szezonját tölti az F1-ben, Max Verstappen három futamgyőzelmének köszönhetően a motorgyártó képviselője is a pódiumon…

Legjobb filmek 2019 telén, amik miatt biztosan elmegyünk a moziba

Flyerz
-
  19.11.29 13:38 Film

A legjobb filmek télen sem hagynak cserben, azt garantáljuk. Jönnek várva várt remake-ek, folytatások, elgondolkodtató mozik, könnyed mesék, a filmfesztiválokat már meghódító alkotások, és mi már azt is tudjuk, hogy mit csinálsz Valentin-napon. Összeszedtük, hogy melyek lesznek a legizgalmasabb filmek …

Győzelmével biztos playoff-résztvevő a Saints

M4 Sport
-
  19.11.29 13:43 Sport

A Bears is életben tartotta rájátszás-esélyeit.

Biztosabb biztosítás

Klubrádió
-
  19.11.29 15:24 Vélemény

Öt munkanapon belüli ügyintézés, nincs önrész, nem baj, ha a gyerek dönti fel a karácsonyi gyertyát. Mi ez? Igazi biztosítás.

Mélyül a szakadék: a biztosítókat is utolérte a szuperállampapír-végzet?

Portfolio
-
  19.11.29 15:35 Gazdaság

Lassult a növekedés a magyar biztosítási piacon a harmadik negyedévben, és mélyült a szakadék az élet és a nem-élet üzletág teljesítménye között. Az életbiztosítások díjbevétele 1,6%-kal elmaradt az egy évvel korábbitól, a nem-életbiztosítások viszont a baleseti adó biztosítási díjba történő beépítésének is köszönhetően még 16,4%-kal…

Felhagy a szén finanszírozásával az AXA biztosítótársaság

Élő bolygónk
-
  19.11.29 15:39 Életmód

A klímaváltozással kapcsolatos tudatosság növekedésével a befektetők egyre nagyobb nyomás alá helyezik a pénzügyi és a vállalati szektor szereplőit annak érdekében, hogy a 2015-ös párizsi klímaegyezmény keretében megfogalmazott kibocsátáscsökkentési célok elérhetőek maradjanak.

A klímaváltozás a mikrobák szintjén kezdődik, és ez most már teljesen biztos

Élő bolygónk
-
  19.11.29 15:51 Életmód

Bár a bacilusok az ökoszisztéma alapvető részét képezik, a klímamodellekben eddig nem szerepeltek. A helyzet azonban hamarosan változhat, ami bolygónkra nézve nem sok jót jelent.

Biztos, hogy szerelmes vagy? Érzések, amik tévútra visznek

Bien
-
  19.11.29 18:31 Életmód

Tényleg igaz, hogy amíg nem voltál még őrülten szerelmes, addig sok kétséged felmerülhet ezzel az érzéssel kapcsolatosan. Vajon mit érzel a...