Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 165 hír

Aján Tamás biztos benne, hogy a vádak megdőlnek

Aján Tamás, a Nemzetközi Súlyemelő Szövetség (IWF) elnöke nem kételkedik abban, hogy a vizsgálatok tisztázzák őt és a szövetséget az ARD német televízió által megfogalmazott vádak alól. Az olimpiai sportágakkal foglalkozó insidethegames.biz oldal szerint a magyar sportvezető az IWF végrehajtó bizottságának szerdai, 13 órán át…

Oscar-díj - Négyen már biztosan a díjátadók között lesznek

Alon
-
  Tegnap 23:06 Megyei

Az Oscar-díjátadó 2020. február 9-én lesz.

A Nioh 2 sztori-trailerétől egy igazi hack 'n' slash-rajongónak egészen biztosan elgyengülnek a térdei

Player
-
  Tegnap 20:27 Film

Már az első rész emlékétől is kocsonyásodnak a térdkalácsaink, így magától értetődő, hogy tárt karokkal várjuk a március 13-ra kiírt folytatást, amiben az új, a sztorit mutogató trailer alapján megint a csúcson fog pörögni a badass ninjáskodás. Csak jönne már!

A biztos bennmaradás kiharcolása az elsődleges a Paksi FC számára

Teol
-
  Tegnap 20:10 Sport

Megtartotta a Paksi FC hagyományos, szezont megelőző szurkolói ankétját, amelyen az új igazolások bemutatása mellett a tavaszi célokat is ismertette a klubvezetés.

Biztosan elkészül a Marvel Kapitány 2

Promotions
-
  Tegnap 19:49 Film

A Marvel két év múlva már moziba is akarja küldeni.

Megúszhatja a kőrakodót Balatongyörök, de az ipari kikötőt nem biztos

Környezetvédelmi, turisztikai, zaj- és porterhelési, kulturális aggodalmak is elhangzottak a tervezett vízügyes kikötő első egyeztető fórumán Vonyarcvashegyen, ahol tapintani lehetett a feszültséget. A helyiek semmilyen kikötőt sem akarnak, de ha mindenképpen lesz kikötő, akkor csökkentenék a méretét és funkcióját. A vízügy eközben…

Döntött a királynő: már biztos a jövő pénteki Brexit

Portfolio
-
  Tegnap 18:07 Külföld

Törvényerőre emelkedett csütörtökön a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételrendszerét rögzítő megállapodás, miután a parlament által jóváhagyott egyezményt II. Erzsébet királynő jóváhagyta.

Aján Tamás biztos benne, hogy megdőlnek az ellene megfogalmazott vádak

Nem kételkedik abban, hogy a vizsgálatok tisztázzák őt.

A biztos halál elől menekültek Magyarországra Beloiannisz első lakói, sokuknak 70 éve ez az otthona

A kezdetben még szinte csak görögök által lakott falunak ma már a háromnegyede magyar származású, de ők is segítenek ápolni a nemzetiségi hagyományokat.

Folytatódik a női vállalkozók képzését biztosító Dobbantó Program

A Budapest Bank tíz éves kezdeményezése mentorprogrammal és újabb képzéssel is bővül.

Semmler visszatér a CS-hez, két nagyobb ligán már biztosan ott lesz!

Metabro
-
  Tegnap 14:00 Gaming

A BLAST és a B Site League közvetítői brigádja is hivatalossá vált, előbbi tegnap, utóbbi pedig ma hajnalban jelentette be stábját. Arról már korábban beszámoltunk, hogy az Overwatch League-től távozó Semmler nagy valószínűséggel a CS:GO-hoz tér vissza, és ez mostanra be is bizonyosodott. A francia származású amerikai kommentátor közel…

Kezdődik a kátyúszezon - érdemes külön biztosítással készülni

A kátyú okozta károk 60-70 százaléka jellemzően az első negyedévben történik a kátyúbiztosítást kínáló társaságok tapasztalatai szerint. Az ilyen jellegű balesetek minden autósnak potenciális kockázatot jelentenek, ezért érdemes biztosítással felkészülni a váratlan esetekre – hívja fel a figyelmet a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ).

Bizarr találmány biztosítja, hogy elég helyünk legyen a metrón

Travelo
-
  Tegnap 13:11 Utazás

Felfújható dzsekivel biztosítaná a személyes teret egy hotellánc.

10 magával ragadó film, mely biztosan meg fogja érinteni a szívedet

Filmezzünk!
-
  Tegnap 12:34 Film

Magával ragadó filmek Ha szereted az olyan filmeket, amelyek egyenesen a szívedbe hatolnak, akkor ez a cikk Neked szól! A Filmezzünk.hu összegyűjtött tíz olyan filmet, amelyek mind nevetést, mind sírást is elő fognak benned idézni. Íme 10 magával ragadó film, mely biztosan meg fogja érinteni a szívedet! 1. Nevem Sam (I Am Sam, 2001)…