Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 79 hír

Böjte Csaba „unokákat” is köszönhet Tatabányának, nem csak a Déva Gála támogatását

Kemma
-
  19.11.18 07:00 Belföld

Tizenhetedik alkalommal szervezte meg az Alapítvány Tatabánya Tánckultúrájáért és a Bányász Táncegyüttes a Déva Gálát a Jászai Mari Színházban.

Böjte Csaba: a karitász tevékenységében nem csak az adományosztás fontos

Vaol
-
  19.11.18 07:00 Megyei

Böjte Csaba ferences rendi szerzetes volt a vendég a Szent Erzsébet-napon, amelyet a szőllősi Jézus Szíve-templomban rendeztek szombaton.

Dr. Serfőző Csaba, Miske új polgármestere – A jegyzői székből ült „eggyel arrébb”

Kalohírek
-
  19.11.13 07:00 Megyei

Hétpontos programot kíván megvalósítani a függetlenként indult polgármester, aki szerint fontos, hogy megtörtént az önkormányzatban a fiatalítás.

Sós Csaba: Nagy létszámú csapatunk lesz Tokióban

NSO
-
  19.11.13 10:21 Vizes sport

Egyre bővül az olimpiai úszócsapat – a fejét a felszín felett tartó Sós Csaba szövetségi kapitány szerint majdnem minden számban lesz magyar induló a 2020-as tokiói nyári játékokon.

Hatvanadik születésnapját ünnepli tárlattal Kocsis Csaba fotográfus

Dehir
-
  19.11.13 10:30 Megyei

Berettyóújfalu - A sokoldalú művész kiállítását korábban Debrecenben is láthatták az érdeklődők.

Lackner Csaba már csak két hétig lesz bizottsági alelnök

HírTV
-
  19.11.13 13:58 Vélemény

A korábban az Mszp színeiben politizáló Lackner egy a Hír Tv birtokába került videóban egyebek mellett arról is beszél, hogyan lehet a rászorulóktól elvenni a szociális lakásokat.

Operatív bizottságot hívott össze Horváth Csaba

Lehetetlennek tűnik, hogy 68 ezer ember pár óra alatt megközelítse pénteken a Puskás Ferenc Stadiont annak nyitórendezvénye során.

Januártól létrejön a Káel Csaba vezette Nemzeti Filmintézet

Az új intézmény a Magyar Nemzeti Filmalap alapjaira épül, és a teljes mozgóképszakmáért fog felelni.

Kis Róka Csaba festőművész legújabb alkotásaiból nyílik kiállítás Budapesten

HírTV
-
  19.11.14 07:39 Kultúra

Kiss Róka Csaba festőművész legújabb alkotásait mutatja be az a kiállítás, amely New Disorder címmel szombaton nyílik az Art Quarter Budapest kiállítóterében.

Czeglédy Csaba

Vita folyik arról, hogy két DK-s kerületi polgármester Czeglédy Csabát, az Orbán-kormány által elképesztő módon meghurcolt szombathelyi ügyvédet bízta meg a korábbi polgármester által vezetett önkormányzat tevékenységének átvilágításával. Momentumos barátaink arra hivatkoznak, hogy Czeglédy hosszú ideje képviseli ügyvédként az…

Bepillantást nyerhettek a szerkesztőségi munkába a csabai diákok

Beol
-
  19.11.14 11:27 Belföld

Diákok számára tartott kihelyezett lapindító értekezletet csütörtökön szerkesztőségünk a békéscsabai Andrássy Gyula Gimnáziumban.

Bauer Tamás: Czeglédy Csaba

Vita folyik arról, hogy két DK-s kerületi polgármester Czeglédy Csabát, az Orbán-kormány által elképesztő módon meghurcolt szombathelyi ügyvédet bízta meg a korábbi polgármester által vezetett önkormányzat tevékenységének átvilágításával. Momentumos barátaink arra hivatkoznak, hogy Czeglédy hosszú ideje képviseli ügyvédként az…

Dézsi Csaba Andrást ajánlja a Fidesz elnöksége győri polgármester-jelöltnek

ATV
-
  19.11.14 12:58 Belföld

A Fidesz országos elnöksége hivatalosan is Dézsi Csaba Andrást ajánlja Borkai Zsolt lemondása után győri polgármester-jelöltnek - erősítették meg az atv.hu-nak a kormányinfó után vezető fideszes politikusok.

Eldőlt: Dézsi Csaba András lehet a Fidesz polgármesterjelöltje Győrben

HVG
-
  19.11.14 13:51 BelföldFideszGyőr

Az 57 éves kardiológus neve hetek óta esélyesként forgott, a Fidesz elnöksége információink szerint a keddi ülésén mellette döntött. Ő maga viszont még nem tud erről semmit, mert nem keresték meg a felkéréssel.