Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 63 hír

Elindult a Keresztény tanösvény – Böjte Csaba hitébresztő videósorozata

Családháló
-
  19.09.16 11:23 Életmód

Böjte Csaba ferences testvér szeptember 15-én elindította negyvenrészes videósorozatát Keresztény tanösvény címmel. Az első rész címe: Hiszek egy Istenben.

Böjte Csabával járták körbe a Siculicidium útját Madéfalván

Székelyhon
-
  19.09.13 17:24 Határtalan

A madéfalvi iskolások, a községvezetés, valamint a testvértelepülések küldöttsége járta körbe a Siculicidium tanösvény stációinak egy részét péntek délben a XI. Madéfalvi Hagymafesztivál egyik programpontjaként. A cél az volt, újra felelevenítsék a községben zajlott történelmi eseményeket.

Hospice alapítványt támogató tárlat a Csabaházban

Ittlakunk
-
  19.09.11 19:01 Budapest 17. ker

Angyalföldet és Mátraszentimrét követően Rákoscsabán nyitotta meg kapuit L. Gácsi Éva képzőművész legújabb, Fényvilágom című tárlata szeptember 7-én. A mintegy 40 kiállított kép és installáció az úgynevezett elektrográfia művészeti ágába sorolható, amellyel az alkotó a közelmúltban ismerkedett meg.L. Gácsi Éva szerint hazánkban az…

Tóth Csaba Tibor: A brexit ellen fellépő toryk egyáltalán nem a „haza hősei”

Mandiner
-
  19.09.11 21:27 VéleményBrexit

Miközben a kemény jobboldaliak szerint Corbynék „elárulták a népet”, ezzel a valódi árulást, a megszorító politikát, a fiskális szigor őrületét próbálják elkendőzni.

Tasnád a Kiállítótérben – Vass Csaba erdélyi képzőművész tárlata Vépen

Vaol
-
  19.09.12 07:00 Megyei

Vass Csaba erdélyi képzőművésznek nyílt tárlata Egy város képei címmel a Kiállítótérben. Vép várossá válásának 10. évfordulójára a tasnádi művész a szülővárosát hozta el ajándékba a grafikákon.

Kőrösi Csaba szerint Magyarország is megérezheti a vízválságot

Magyarország ivóvízkészletei bőségesek, de jelentős területeit fenyegeti szárazság, mezőgazdasága és környezetgazdálkodása helyenként már most vízhiánnyal küzd - mondta a Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) környezeti fenntarthatósági igazgatóságának vezetője az M1 aktuális csatornájának szerda esti műsorban.

Trükkös lakáseladással akart pénzhez jutni egy csabai nő

Csalás miatt emelt vádat a Békéscsabai Járási Ügyészség egy békéscsabai nő ellen, aki lakásának eladásakor a vevőt és az ügyvédet is megtévesztette.

Megjelent a Csabai Mérleg legfrissebb száma

Behír
-
  19.09.12 12:09 Belföld

Megjelent a Csabai Mérleg legfrissebb, idei tizenhetedik száma.

A Csabai Garabonciás Napok jelöltjei is bemutatkoztak az ifjúsági évindítón

Szerdán tartották az ifjúsági évindítót a Csabagyöngye Kulturális Központban. A rendezvény célja az volt, hogy bemutassák az ifjúsági koncepcióban és a cselekvési tervben kitűzött feladatokat, célokat.

LMP, MSZP, Liberálisok: "Visszaadjuk a Csabai Kolbászfesztivált a csabaiaknak"

Behír
-
  19.09.12 14:58 Belföld

„Visszaadjuk a Csabai Kolbászfesztivált a békéscsabaiaknak!” – ezzel a jelmondattal indít petíciót az LMP, az MSZP és a Liberálisok szövetsége. Takács Péter LMP-s önkormányzati képviselő elmondta: a fesztivál mára országos rendezvénnyé nőtte ki magát, ezért azt szeretnék elérni, hogy a csabaiak egy nap erejéig ingyen vehessenek…

Székely Csaba drámája debütál a Rózsavölgyi Szalonban

Fidelio
-
  19.09.12 16:00 Színpad

A Semmit se bánok című darab magyarországi bemutatóját szeptember 12-én tartják, Sztarenki Pál színrevitelében.

Újra a maketteké lesz a főszerep a Csabagyöngyében

Behír
-
  19.09.12 16:29 Kultúra

Látványos terepasztalokkal, különleges, kisméretű helikopter-, repülő-, autó- és hajómodellekkel várják az érdeklődőket a hétvégén, Békéscsabán.

Szilágyi Ákos esszéje a 80 éves Gombár Csabához – Az Élet és Irodalom 2019/37. számából

Librarius
-
  19.09.12 19:32 Könyv

Az Élet és Irodalom új számát a kulturális cikkek rövid részleteivel ajánljuk. Feuilleton Szilágyi Ákos Sarkantyú és bögöly című esszéje hódolat a 80 éves Gombár Csabának. „Elképzelem, ahogy a Korridor ásványvizektől roskadozó szümpozioni asztala körül az állam természetéről folyó vita hevében, mikor odaérünk, hogy van-e egyáltalán még…

Váratlan fordulat Czeglédy Csaba ügyében

„Egyéb ok" miatt elfogultságot jelentett be két olyan bíró, akiknek hamarosan el kellett volna kezdeni a Czeglédy Csaba és társai elleni büntetőügy tárgyalását – erősítette meg a hvg.hu értesülését a Szegedi Törvényszék, hozzáfűzve: a bírák elfogultsági bejelentésének indokai nem nyilvánosak, így erről nem áll módjukban tájékoztatást adni.

Visszalépett két bíró, fordulat Czeglédy Csaba büntetőügyében

Az eredetileg kijelölt, háromfős bírói tanács két tagja egyéb okra hivatkozva elfogultságot jelentett be és kiszállt a büntetőügyből, de már megvan, kik ugranak be helyettük - erősítette meg a hvg.hu értesülését a Szegedi Törvényszék.