Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 39 hír

Bódi Sylvi rasszista ironizálással nyalt be az Orbán-kormánynak – Mikronéziából

Hírhatár
-
  20.02.18 19:28 Belföld

Végre Bódi Sylvi is nyilatkozott a koronavírusról: a jelenleg Mikronéziában élő modell meglehetősen rasszista uszítással vezetett le Instagram-oldalán, hogy szerinte hogyan kellene megfékezni a járvány terjedését.

Bódi Sylvi lehet, hogy megfejtette a koronavírus eredetét

Üzent az őt kritizálóknak is. Folytatta a koronavírussal kapcsolatos agymenését Bódi Sylvi. Insta-posztjában először is biztosította az őt mocskolókat, hogy minden negatív dolog lepereg róla, mert az ilyen "ártó energiák rajtam egyszerüen nem tudnak fogni. Ezért nem csak felesleges erre pazarolni a drága idötöket, hanem kimondottan…

Bódi Sylvi már sejti, honnan szabadult az emberiségre a koronavírus

Előállt egy sejtelmes elmélettel.A hullámok mellett még lovagolt egy kicsit a koronavírusos sztoriján Bódi Sylvi. Ha már oly sokan betámadták a ferdeszeműzős elszólása miatt, üzent is egyet a kritizálóknak. “Az ilyen ártó energiák rajtam egyszerüen nem tudnak fogni. Ezért nem csak felesleges erre pazarolni a drága idötöket, hanem kimondottan…

Aggódik a szörfös celeb: nagy port kavart Bódi Sylvi posztja

Haon
-
  20.02.17 08:10 Bulvár

Kifejtette véleményét a koronavírussal kapcsolatban a szépségkirálynő.

Bódi Sylvi üzent a gyűlölködőknek, akik a koronavírusról szóló posztja után nekimentek

A modell belátta, hogy a későbbiekben jobban oda kell figyelnie arra, mit mond és hogyan fogalmaz. Ugyanakkor azoknak is változtatniuk kell szerinte, akik támadták őt a poszt miatt.

Bódi Sylvi újabb posztban üzent a gyülölködőknek

NLC
-
  20.02.16 11:51 Bulvár

Miután közösségi oldalán finoman szólva is félreérthető posztot tett közzé, először bocsánatot kért, de úgy tűnik, ez sem volt elég.

Bódi Sylvi szerint önveszélyes manőver, ha valaki vele mocskolódik

Velvet
-
  20.02.16 11:20 Bulvár

Egész egyszerűen nem tudnak rajta fogni az ártó energiák.

Nincs vége: Bódi Sylvi üzent a gyűlölködőknek a "ferdeszeműzős" posztja után

Blikk
-
  20.02.16 11:13 Bulvár

Óriási port kavart Bódi Sylvi egyik Insta posztja pár napja, amiben a koronavírussal kapcsolatos aggodalmait osztotta meg követőivel. Nagy felháborodást keltettek a modell olyan sorai, mint a „cuki kis ferdeszeműek”, akikből nem kér, hogy kénytelen volt később átalakítani az eredeti posztját, és a hozzászólásokat is le kellett tiltania.

Bocsánatot kért Bódi Sylvi

Ugytudjuk
-
  20.02.15 11:51 Megyei

Két nappal ezelőtti megszólalása verte ki a balhét.

Megtörte a csendet Bódi Sylvi a nagy port kavart "ferdeszeműzős" posztja után

Propeller
-
  20.02.14 15:50 BulvárBódi Sylvi

Instagram-oldalán kért bocsánatot Bódi Sylvi szépségkirálynő amiért korábbi posztjában azt írta, hogy a koronavírus miatt a kínaiak előtt is le kellene zárni a határokat, mint a migránsok előtt. Ahogy arról mi is beszámoltunk, Bódi Slylvi pár napja közösségégi oldalán üzente meg, hogy szerinte a…

Stílusosan kért bocsánatot Bódi Sylvi a rasszista kijelentései miatt

Egy fürdőruhás kép segítségével magyarázta el, hogy nem úgy gondolta. Mint ismert, Bódi Sylvi sértő kijelentéseket tett, amikor egy Instagram-posztban arról érdeklődött, hogy mi a helyzet idehaza koronavírus-ügyben. A Mikronéziában élő szörfceleb először azt írta, hogy: Gondolom Oroszország példáját követvén Magyarország is lezárta már a kínai…

Ezzel a szöveggel kért bocsánatot Bódi Sylvi

Cosmopolitan
-
  20.02.14 10:24 Bulvár

Miután egy egész ország támadta be, mondjuk nem nagyon volt más választása.

Bódi Sylvi már sajnálja, hogy „kis ferdeszeműeknek" nevezte a kínaikat, de nagyon aggódik a koronavírus miatt

A Mikronéziában szörföző modell két napja osztotta meg a Kínából indult koronavírussal kapcsolatos nézeteit. Megírta péládul, hogy szerinte le kell zárni a magyar határokat „a kis ferdeszemű kínaiak” előtt, ahogy annak idején a migránsok esetében is.

Vízben meditáló fotóval „kért bocsánatot” Bódi Sylvi a ferdeszeműzés miatt

Velvet
-
  20.02.14 09:43 Bulvár

„Ha véletlenül valami bántót írtam volna” - olvasható a feneke alatt.