Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 110 hír

Legjobb 100 között a Békéscsabai Andrássy Gyula Gimnázium és Kollégium

Behír
-
  Ma 10:49 Belföld

A HVG hetilap minden évben megjelenteti a 100 legjobb magyarországi középiskolát bemutató kiadványát, amelyben előkelő helyen végzett a Békéscsabai Andrássy Gyula Gimnázium és Kollégium.

Új rekord Békésben: 50 friss fertőzött

Szombaton 843 koronavírus fertőzöttet tartottak nyilván Békés megyében a kormányzati, tájékoztató portál adatai alapján. 1820  újabb magyar állampolgárnál mutatták ki a fertőzést, ezzel  56 098  főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 38 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 1390 főre emelkedett,…

Már több mint nyolcszáz fertőzöttet regisztráltak Békésben

A koronavirus.gov.hu szombati adatai alapján ötvennel emelkedett a Békés megyei fertőzöttek száma, így a járvány kezdete óta ez az adat már 843 főt mutat. Az országos statisztikák 56 098 fertőzöttről számolnak be.

Baleset, őrizetbe vétel, ittas vezetés Békésben

  Békés külterületén, 2020. október 23-án 22 óra 30 perc körül szalagkorlátnak ütközött és felborult egy személygépkocsi. A járműben a vezetővel együtt hárman ültek, mindhárman könnyű sérülést szenvedtek. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság 2020. október 23-án őrizetbe vett egy pusztaottlakai férfit, mert személygépkocsit vezetett…

Szalagkorlátnak ütközött és felborult egy személygépkocsi Békés külterületén

Békés külterületén, 2020. október 23-án 22 óra 30 perc körül szalagkorlátnak ütközött és felborult egy személygépkocsi. A járműben a vezetővel együtt hárman ültek, mindhárman könnyű sérülést szenvedtek. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság 2020. október 23-án őrizetbe vett egy pusztaottlakai férfit, mert személygépkocsit vezetett…

Szalagkorlátnak ütközött és felborult egy autó Békés külterületén

Könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset, őrizetbe vétel és ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés pénteken.

Békés megyében történt

Békés megyében történt Békés Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 10. 24., szo - 07:33 Könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset, őrizetbe vétel és ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés.

Magas kitüntetésben részesült a Békés Megyei Önkormányzat főépítésze

Földesi István a Magyar Érdemrend Lovagkereszt (polgári tagozat) kitüntetésében részesült.

Tíz határsértőt fogtak el a rendőrök Békés megyében

Tíz határsértőt fogtak el a rendőrök Békés megyében Békés Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 10. 24., szo - 06:14 A külföldiek iraki állampolgárnak mondták magukat, de személyazonosságukat és azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon, nem tudták hitelt érdemlően igazolni. A rendőrök előállítják őket a Battonyai Határrendészeti…

Javaslatokat várnak arra, hogy ki kapja a Békéscsaba Kultúrájáért kitüntetést

Behír
-
  Ma 06:11 Belföld

Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata 1999-ben „Békéscsaba Kultúrájáért” kitüntetést alapított. A kitüntetés odaítélésének módját és feltételeit Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzatának 20/2005. (VII. 14.) számú rendelete tartalmazza.

Fejezetek Békéscsaba történetéből: Egykori iparosok az Andrássy úton

Behír
-
  Tegnap 17:14 Belföld

A Kovan-féle úriszabászat az Andrássy út 6. szám alatt

Magyarország legjobb 100 gimnáziuma között a békéscsabai iskola

A HVG hetilap minden évben megjelenteti a 100 legjobb magyarországi középiskolát bemutató kiadványát, amelyben idén is szerepel egy békéscsabai intézmény.

A nagy kérdés: milyen legyen a készülő bérkerékpár-rendszer Békéscsabán?

Behír
-
  Tegnap 14:27 Belföld

Elektromos kerékpár-bérlési rendszer épül ki hamarosan Békéscsabán egy európai uniós pályázatnak köszönhetően. Az még egyelőre kérdéses, hogy melyik típusú rendszert telepítik a városban, ahogyan annak neve sem végleges, de azt már tudjuk, hogy összesen 50 kerékpárt lehet majd  bérbe venni jövőre.

Ifjú Békés megyei versenyzők kerültek a dobogóra

Beol
-
  Tegnap 12:37 Sport

Az Orosházi Birkózó Egyesület két-, a Szarvasi Birkózó Egyesület, és az Orosházi Spartacus Birkózó Klub négy-négy ifjú tehetsége lépett szőnyegre Gyöngyösön, ahol a Kelet-magyarországi régió klubjainak részvételével rendeztek utánpótlás viadalt.

Holttestet találtak az egyik békési temetőben

Beol
-
  Tegnap 10:42 Baleset-bűnügy

A Csallóközi utcánál a temetőben találtak holttestet ma reggel.