Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 329 hír

A Szentlőrinc nyert, őrzi második helyét – A PMFC egy ponttal lett gazdagabb

Bama
-
  Tegnap 20:08 Sport

A három baranyai NB III.-as labdarúgócsapat közül csak a Szentlőrinc tudott nyerni a 28. fordulóban.

„Azért gazdagodott meg Orbán az EU pénzén, mert az Unió még nem elég erős”

Népszava
-
  Tegnap 20:04 Belföld

Egyedül a Fidesztől nem képviseltette magát senki az eseményen. Az ellenzéki képviselők a legtöbb kérdésben egyetértettek, főként abban, hogy a szélsőséges populista erőket vissza kell szorítani Európában. (Belföld)

A robotoktól rettegünk, miközben a gazdaság már ellenünk dolgozik

HVG
-
  Tegnap 19:15 Gazdaság

Visszatérő rémképe az emberiségnek a mesterséges intelligencia elszabadulása, amely végül a teremtője ellen fordul. Pedig egy fenyegető jövőkép már most bekövetkezett: olyan a pénzügyi piac, hogy a működése távol került mind az emberi irányítástól, mind a fenntarthatóságtól – figyelmeztet a technoevangelista Tim O’Reilly.

8 évre börtönbe megy a Pécsi Tudományegyetem volt gazdasági igazgatója

Librarius
-
  Tegnap 15:59 Karrier

Nyolc év börtönbüntetésre ítélte a pécsi egyetemi vesztegetési ügyként ismert eljárásban a Győri Törvényszék pénteken a Pécsi Tudományegyetem volt gazdasági igazgatóját, az elsőrendű vádlottat vesztegetés elfogadása, folytatólagosan elkövetett csalás, költségvetési csalás és más bűncselekmények miatt. Az ügy további 26 vádlottja közül még…

Korszerű orvosi műszerekkel gazdagodott a sümegi járóbeteg-szakellátó központ

Közel 200 millió forint értékű korszerű orvosi műszerrel gazdagodott a Sümegi Kistérségi Egészségügyi Szolgálat járóbeteg-szakellátó központja. A jövő héten Ajkán adnak át új mammográf készüléket, így a Sümeg, Tapolca, Ajka környékieknek már nem kell Veszprémbe utazniuk a vizsgálatokért. A szolgáltatások fejlesztését segítő műszerek…

Hasít a magyar gazdaság, nagyon előzzük az uniót a szakértő szerint

A magyar bruttó hazai termék (GDP) első negyedévi 5,3 százalékos növekedése közel négyszerese az uniós átlagnak - mondta Csath Magdolna közgazdász az M1 aktuális csatorna vasárnap délelőtti műsorában.

Elképesztő hűségről tett tanúbizonyságot ez a kidobott kutya, szívtelen gazdája bánhatja, hogy sorsára hagyta

Bors Online
-
  Tegnap 14:30 Állatvilág

Megesett egy buszsofőr szíve egy kidobott kóbor kutyuson, miután az hosszú megállók

Sberbank: Mekkora lehet a 2019-es gazdasági növekedés?

A dübörgő üzleti és lakossági költés, a dinamikusan bővülő piaci szolgáltatási szektor, illetve a kiemelkedő ipari beruházások állhatnak az elemzői várakozásokat meghaladó mértékű első negyedéves GDP-növekedés mögött.

Újabb ezüst- és bronzéremmel gazdagodott

Szoljon
-
  Tegnap 13:30 Belföld

Ezüstéremmel térhetett haza a közelmúltban megrendezett X. Lajosmizsei Grillázs és Mézeskalács Majális kiállítás és versenyről Pásztorné Ónodi Erika.

Felülmúlja az uniós átlagot a magyar gazdasági növekedés

A magyar bruttó hazai termék (GDP) első negyedévi 5,3 százalékos növekedése közel négyszerese az uniós átlagnak.

Bővül a hazai traktorflotta: új gépekkel hasíthatnak a magyar gazdák

HelloVidék
-
  Tegnap 12:33 Gazdaság

Felélénkítheti az agrárgépek piacát és a lízingpiacot, valamint korszerűbb gépparkot hozhat a piaci szereplőknél egy új állami támogatás - közölte a Magyar Lízingszövetség.

WeFarm4EU! Gazda-kiáltvány az EU parlamenti választások mellett

Agroinform
-
  Tegnap 12:20 Gazdaság

A WeFarm4EU kezdeményezés mellett – többek között – a NAK két megyei elnöke Facebook-videóban is kiállt. Nézd meg, hiszen Te is segíthetsz!

Közgazdász: A magyar gazdasági növekedés közel négyszerese az uniós átlagnak

A növekedést a termelés oldaláról az ipar, az építőipar, és a piaci alapú szolgáltatások – közöttük a vendéglátás, turizmus, kiskereskedelem – húzta.

Már csak a dobogó harmadik foka vár gazdára az Északi csoportban

Beol
-
  Tegnap 11:50 Sport

Bebiztosította megye kettes bajnoki címét a Dévaványa alakulata, amely az Északi csoport fő mérkőzésén 2–0-ra legyőzte a tavalyi aranyérmes Doboz csapatát.

Megtörtént az, ami szinte sose: szegényebbek lettek a világ gazdagjai

Portfolio
-
  Tegnap 11:30 Pénzügy

Visszaesett a világ milliárdosainak száma és vagyona tavaly a Wealth-X friss tanulmánya szerint, de az összesített vagyonuk azért még így is eléri a 8600 milliárd dollárt, számuk pedig a 2604 főt. Amerika volt az egyetlen olyan régió...