Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 265 hír

3 meglepő dolog Scherer Péterről

Scherer Pétert most az Apatigris főszerepében láthatjuk. Mondunk pár érdekességet a Jászai Mari-díjas színészről.

Ovádi Péter országos szintű állatvédelmi programot indítana

Veol
-
  Ma 07:00 Megyei

– Mindenkire számítok, aki tenni akar az állatvédelemért, pártpolitikától függetlenül. Együtt, csapatban meg tudjuk oldani mindezt, és így eredményeket lehet elérni – hangsúlyozta Ovádi Péter.

Rudolf Péter kikosarazta Bruce Willist

Rudolf Péter már a próbafelvételeken is túl volt, de végül a családját választotta.

Hiába kapott mesés ajánlatot: Rudolf Péter kikosarazta Bruce Willist

Akár a tengerentúli karrier lehetősége is megnyílhatott volna előtte, mégis a családja javára döntött Rudolf Péter (61).

Állami kitüntetést kapott Velkey Péter

A Magyar Ezüst Érdemkereszt kitüntetést adományozta Velkey Péternek – Orbán Viktor miniszterelnök előterjesztése alapján – Áder János köztársasági elnök.

Maros megye fejlesztése a fő prioritása Péter Ferenc megyei tanácselnöknek

A Marosvásárhelyi Közigazgatási Palota nagy gyűléstermében tartották pénteken a Maros Megyei Tanács ünnepélyes alakuló ülését Mara Togănel, Maros megye prefektusának jelenlétében.

Szijjártó Péter: 75 milliárdos beruházás érkezik Magyarországra

Még nem tudni, a kormány mekkora vissza nem térítendő támogatást ad a dél-koreai Doosannak.

Hajdú Péter megmarkolta Cicciolina melleit a műsorában – "Nem éreztem semmi különöset, több száz szilikonmellet fog…

A kamerák előtt kezdett ki Hajdú Péterrel Cicciolina – írta meg a Blikk. Az egykori pornódíva a Life TV-n péntek este 22 órakor adásba kerülő Összezárva Hajdú Péterrel vendége volt, és szemérmetlenül próbálta zavarba hozni a tévést. Több alkalommal is megmutatta a keblét, megfogta a fenekét, végigsimított a férfiasságán, kacérkodott egy…

Szijjártó Péter 75 milliárd forintos beruházást jelentett be

Második európai gyárát is Magyarországon, mégpedig Tatabánya mellett építi a dél-koreai Doosan, a beruházás értéke 75 milliárd forint - mondta a külgazdasági és külügyminiszter a beruházást bejelentő sajtótájékoztatón pénteken, Budapesten.

Peter Schiff még soha nem látott akkora lufit, mint a bitcoin

Kriptoworld
-
  Tegnap 16:30 Gazdaság

A bitcoin értéke sokat emelkedett márciusi 3500 dolláros mélypontja óta, jelenlegi árfolyama 13.300 dolláron áll. Az emelkedés során Peter Schiff folyamatosan kiállt amellett, hogy a bitcoin csak egy nagy lufi.

Harrach Péter: “A parlament nem alkalmas az életvédelem határozottabb képviseletére”

Szabad Európa
-
  Tegnap 15:45 Belföld

Lengyelországban hatalmas tüntetések zajlanak miatta. A magyar kormány nemrég aláírt egy nemzetközi deklarációt arról, hogy az államnak nem kötelessége támogatni az elvégzését. Az abortuszról van szó. Egy KDNP-s politikust kérdeztünk arról, módosítanak-e a magyar abortusz-szabályokon.

75 milliárdos beruházást jelentett be Szijjártó Péter

Második európai gyárát is Magyarországon fogja felépíteni a koreai Doosan - jelentette be péntek délután Szijjártó Péter, külgazdasági és külügyminiszter.

Nagy bejelentést tett Szijjártó Péter: 75 milliárdos beruházás érkezik Magyarországra

Második európai gyárát is Magyarországon fogja felépíteni a koreai Doosan - jelentette be péntek délután Szijjártó Péter, külgazdasági és külügyminiszter.

Szijjártó Péter bejelentette: ehhez a beruházáshoz adott 1,6 milliárd forintot a kormány

A kormány 1,6 milliárd forinttal támogatja a Sick Kft. 8,2 milliárd forintos beruházását – jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter.

Erdő Péter és Veres András részvéttáviratot küldtek a francia főpapoknak

Erdő Péter a nizzai püspöknek, André Marceau-nak írt, az MTI-hez is eljuttatott táviratában testvéri együttérzését fejezte ki Nizza katolikus közösségének...