Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 13 hír

Madárinfluenza miatt szűrik a baromfikat Bács-Kiskun és Csongrád megyékben

A Nébih Országos Járványvédelmi Központja (OJK) Bács-Kiskun és Csongrád megye azon területein is elrendelte a baromfiállományok szűrését, amelyek nem állnak korlátozás alatt. Az intézkedés elsődleges célja a betegség továbbterjedésének megakadályozása.

Járványügyi központ lesz a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház is

A Nemzeti Népegészségügyi Központ járványügyi célra kijelölte és kötelezte a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórházat, a koronavírus okozta fertőzéssel érintett, a területi ellátási kötelezettségébe tartozó települések lakosainak vizsgálatára és az igazolt betegek ellátására - írják közleményükben.

Tűzgyújtási tilalmat rendeltek el Bács-Kiskunban

​Hét megyében tűzgyújtási tilalom van érvényben. Bács-Kiskun, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád, Heves, Nógrád, Pest és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye területein tilos tüzet gyújtani erdőkben, fásításokban, facsoportokban, útszéli fasorokban és ezek kétszáz méteres körzetében, még a kijelölt tűzrakó helyeken is.

Tűzgyújtási tilalmat rendeltek el Bács-Kiskun megyében

Bács-Kiskun megye területén lévő erdőkre és fásításokra, valamint ezek határaitól számított kétszáz méteren belüli területre, 2020. április 3-tól általános tűzgyújtási tilalom van érvényben.

Natúrpark címet kapott a Bács-Kiskun megyei Őrjeg

Natúrpark címet adományozott az Őrjeg és szőlőhegyei térségnek Nagy István agrárminiszter, ezzel 16-ra emelkedett a Magyarországon működő natúrparkok száma.

Új naperőmű-beruházások indulhatnak Bács-Kiskun megyében

Baon
-
  20.04.02 14:54 Belföld

Sikeresen zárult a megújuló energiaforrások felhasználásával történő villamosenergia-termelés támogatását célzó első METÁR tender.

Ennyien betegedtek meg a koronavírustól Bács-Kiskun megyében

Ez a lényeg
-
  20.04.01 15:30 Belföld

Az Operatív Törzs megyékre lebontva tette közzé a koronavírusos betegek számát. Ebből az derül ki, hogy Bács-Kiskun megyében eddig 8 embernek lett pozitív a tesztje.

1,59 fertőzött jut százezer lakosra Bács-Kiskun megyében

Ez a lényeg
-
  20.04.01 12:29 Belföld

Az Operatív Törzs közzétette azt a térképet, ahol megyékre bontva látható a koronavírusos betegek száma.

Öt baleset történt egy nap alatt Bács-Kiskunban

A keddi napon Bács-Kiskun megye útjain három könnyű sérüléssel járó, valamint két anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Baleseti összesítő Bács-Kiskun megyéből

Police
-
  20.04.01 08:20 Baleset-bűnügy

Baleseti összesítő Bács-Kiskun megyéből Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 04. 01., sze - 08:20

Hírek Bács-Kiskun megyéből

Police
-
  20.03.31 07:44 Baleset-bűnügy

Hírek Bács-Kiskun megyéből Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 04. 03., p - 07:55

Horror Bács-Kiskun megyében: megölte újszülött gyermekét egy tiszakécskei nő

A Tiszakécskei Rendőrőrsön 2020. március 30-án délelőtt tett bejelentést egy férfi arról, hogy egy helyi nő egy héttel korábban egy halott csecsemőt rejtett el az udvarában.

Felmentették a Bács-Kiskun megyei főügyészhelyettest

Hiros
-
  20.03.30 17:18 Megyei

Dr. Polt Péter legfőbb ügyész március 26-án visszavonta dr. Német Zsolt, a Bács-Kiskun megyei büntetőjogi főügyészhelyettes megbízását és vezető ügyészi kinevezését - tudta meg a keol.hu.