Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 63 hír

Labdarúgás: Háromgólos csabai vereség a szezonzárón

Behír
-
  Ma 18:05 Megyei

A Kazincbarcika 3-0-ra nyert a Kórház utcában.

Faragó Csaba: Európában konszenzus van annak kapcsán, hogy a határokat meg kell védeni

888
-
  Ma 13:42 Külföld

A 888 európai parlamenti (EP) választásokról szóló sorozatának utolsó részében Faragó Csabával, a Századvég Alapítvány külügyi vezetőjével, a Fidesz-KDNP EP-képviselőjelöltjével beszélgettünk a Project 28 kutatásról, a brüsszeli eufóriáról, a keresztény kultúra védelméről, Spanyolországról, illetve arról, hogy mire számíthatunk az…

Halász János szerelmes belém- Czeglédy Csaba

Czeglédy Csaba a facebookon reagált Halász János vádaskodásaira, miszerint, illegálisan bűncselekményből származó jövedelmét külfödi trezorokban tartja, továbbá bizonyítékokat akar megsemmisíteni. Czeglédy nemes egyszerűséggel, válaszolva a vádakra, ” értem én, hogy Halász János szerelmes belém, ezért foglalkozik velem ilyen…

Hagyományainknak hódoltak a csabai betyártalálkozón

Beol
-
  Ma 11:14 Kultúra

Csattant az ostor, dördültek a fegyverek és bográcsban rotyogott a pörkölt a szombati betyártalálkozón Békéscsabán. Az eseményre többek közt Mezőmegyerről, Kondorosról és Békésszentandrásról is érkeztek régi szokásoknak hódoló férfiak.

Visszaszólt a Fidesznek Czeglédy Csaba

HVG
-
  Ma 08:48 Belföld

Egyúttal három sajtó-helyreigazítást is küldött.

Time2Ace: E-sport napot tartottak a Csabagyöngyében

Behír
-
  Ma 07:47 Megyei

Békéscsabai E-Sport Egyesület által szervezett rendezvényen zajlott a közkedvelt online stratégiai játék League of Legends bajnokság döntője.

Fidesz: Czeglédy Csaba Gyurcsány segítségével tüntette el a nyomokat!

Az ellenzék kezdettől fogva falaz Czeglédy Csabának – mondta a Fidesz frakciószóvivője szombaton Debrecenben újságíróknak. Halász János hozzátette: “Gyurcsányék az Ep-listára is azért tették fel, hogy mentelmi jogot adjanak neki”. A frakcióvezető ezt annak kapcsán jelentette ki, hogy sajtóhírek szerint titkos trezorjai voltak Czeglédy…

Vereséggel búcsúztak a szezontól a csabaiak

Beol
-
  Tegnap 20:35 Sport

Kikapott az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE az Alba Fehérvár KC csapatától.

Tizenegy csabai érem az ob-n

Beol
-
  Tegnap 18:53 Sport

A közelmúltban rendezték meg két napon át az idei uszonyosúszó országos bajnokságot a gyermek, ifjúsági és felnőtt korosztálynak Kecskeméten.

Elutasította a Kúria Czeglédy Csaba kifogását

Völner Pál államtitkár megdöbbenésének adott hangot Czeglédy mentelmi jogának fenntartása miatt az NVB felé.

Halász János: az ellenzék kezdettől fogva falaz Czeglédy Csabának

Halász János hozzátette, „Gyurcsányék az EP-listára is azért tették fel, hogy mentelmi jogot adjanak neki.” – közölte az MTI.

A tribádok éjszakája – Kiss Csaba rendezése a POSZT-on

SzínházOrg
-
  Tegnap 15:54 Kultúra

2019. június 6-15. között rendezik meg a 19. Pécsi Országos Színházi Találkozót. Sorozatunkban bemutatjuk a versenyprogramban szereplő előadásokat. PER OLOV ENQUIST: A TRIBÁDOK ÉJSZAKÁJA A Pinceszínház előadása Pécsi Nemzeti Színház – Kamaraszínház 2019. június 12, 19:00 Különleges darab. Valóság és fikció, érzelem és…

"Az ellenzék kezdettől fogva falaz Czeglédy Csabának"

Ezt Halász János, a Fidesz frakciószóvivője mondta az újságíróknak szombaton, Debrecenben.

Halász János: Az ellenzék kezdettől fogva falaz Czeglédy Csabának

Halász János emlékeztetett: a magyar demokráciában példátlan módon az NVB ellenzéki tagjai visszautasították a bíróság kérését, és a köztörvényes bűncselekménnyel vádolt Czeglédy oldalára álltak.