Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 74 hír

Mennyei Favágás Károlyi Csaba: Pompás hely – irodalom, kritikák

Revizor
-
 Tegnap 23:03Könyv

Károlyi Csaba irodalomkritikus,az Élet és Irodalom könyvkritika rovatának szerkesztője, az ÉS-kvartettek szervezője és állandó szereplője olvas. Legfőképpen kortárs magyar irodalmat. Olvasmányairól születő véleményét pedig megosztja a közönséggel. A Pompás hely a hetedik kötete. Szarka Judit Recenziója.

Önzetlenül ápolja a környezetét Kövér Csaba

Baon
-
 Tegnap 20:00Belföld

Kövér Csaba az utcán is szereti a rendet, a tisztaságot. Ha kell, hajnalban – munkába menet előtt – feltakarítja a szemetet a kukák körül.

Mérsékelt a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja a csabai szennyvízben

A harmadik héten is vizsgálták országszerte a szennyvizet. Békéscsabán a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja mérsékelt és stagnáló tendenciát mutat.

Horváth Csaba: ez bosszúhadjárat

Az elmúlt közel egy évben a kormány példátlan támadást indított a hazai önkormányzatok és a magyar önkormányzatiság ellen. Tette mindezt alattomos módon, a járvány elleni védekezés álcája mögé bújva – írja Budapest XIV. kerületének szocialista polgármestere.

Horváth Csaba: Ez bosszúhadjárat

Orbán a lehetőséget látta és látja a járványban, a család és a haverok közpénzzel tömésének újabb lehetőségét.

Csabai medálok születtek a felnőtt Magyar Kupában

Felnőtt párbajtőrvívók népesítették be a budapesti Gerevich Aladár Sportcsarnok pástjait a hétvégi Magyar Kupa fordulón. A békéscsabaiak emlékezetes hétvégén vannak túl.

Világsztárok ellen lépnek pályára Monzában a csabai lányok

Beol
-
 Tegnap 10:54Sport

Az idei szezonban egészen január végéig kellett arra várni, hogy a Swietelsky-Békéscsabai RSE női csapata pályára léphessen a nemzetközi kupában.

A csabai ifik bravúrja a Dunakanyar ellen

Beol
-
 Tegnap 09:46Sport

A békéscsabai korosztályos vízilabda-csapatok számára vasárnap folytatódott az országos utánpótlás-bajnokság, amelynek során a jó erőkből álló Dunakanyar alakulatait látták vendégül.

Kinyitják Csabán a hősi temető kapuit az érdeklődő látogatók előtt

Zárva tartották, most azonban megnyitnák a látogatók előtt a megyeszékhely I. világháborús hősi temetőjét.

László Csaba: vérbeli problémák

MFor
-
 21.01.24 18:36Cégvilág

Muszáj gondolkodni - szó szerint, írja anyagában László Csaba, korábbi pénzügyminiszter, címzetes egyetemi tanár. Aki megjegyzi, hogy a szerző személyét nézve talán meglepő, hogy a véradásról fog írni. Arról, hogy miért ne lehetne az OVSZ-nek is valami újfajta megközelítést alkalmaznia, hogy növeljék a véradási hajlandóságot.

A törökszentmiklósi Bukta Csaba bemutatkozott új csapatában

Szoljon
-
 21.01.24 17:37Sport

A törökszentmiklósi származású Bukta Csaba vasárnap bemutatkozott új csapatában, az osztrák első osztályú Altachban.

Kinyitják Csabán a hősi temető kapuit az érdeklődő látogatók előtt

Felújítása óta zárva tartották, most azonban a Békéscsabai Városvédő és Városszépítő Egyesület kezdeményezésére megnyitnák a látogatók előtt a megyeszékhely I. világháborús hősi temetőjét.

A szülinapos Böjte Csaba legigazabb idézetei

Vannak emberek, akik a bölcs szavaikkal nyűgöznek le minket, és vannak, akik a tetteikkel. Böjte Csaba egyszerre képes mindkettőre. Fáradhatatlanul tesz azért, hogy a világ jobb legyen, miközben arra is marad energiája, hogy a gondolataival támogasson minket emberségünkben, világlátásunkban. A ma születésnapját ünneplő szerzetest…

László Csaba

Privátbankár
-
 21.01.24 06:13Vélemény

Muszáj gondolkodni - szó szerint, írja anyagában László Csaba, korábbi pénzügyminiszter, címzetes egyetemi tanár. Aki megjegyzi, hogy a szerző személyét nézve talán meglepő, hogy a véradásról fog írni. Arról, hogy miért ne lehetne az OVSZ-nek is valami újfajta megközelítést alkalmaznia, hogy növeljék a véradási hajlandóságot.