Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 30 hír

Digitális bankszámla rendes számla helyett

Kiszámoló
-
  Ma 16:17 Gazdaság

Zoltán keresett egy digitális bankot, mert nem szereti a bankfiókokat és a banki ügyintézést. Valaki ajánlotta neki a Peak Financial Services szolgáltatásait, ami egy modern, újhullámos fintech szolgáltató és kérdezte, nekem mi róla a véleményem. Hosszú keresgélés után megtaláltam azt, amit kerestem, az árlistát. Havidíj 600 forint, feltöltés 2%,…

Megszüntetné a kötelező ingyenes készpénzfelvétel lehetőségét a Bankszövetség

6000 milliárd forint fölé, történelmi csúcsra emelkedett a forgalomban lévő készpénz mennyisége 2018 végére Magyarországon, ami 18,7%-os növekedés egy év alatt. GDP arányosan nézve ez közel 14,9%, ami az európai rangsorban a hatodik legrosszabb mutató. A Bankszövetség elemezte a helyzetet, és számos javaslattal állt elő a jogalkotók…

Nem feltétlenül ingyenes a 0 forintos bankszámla

24
-
  Ma 13:57 Gazdaság

Sokan bosszankodnak a költséges bankolás miatt. A Bankmonitor cikkéből kiderül, mire figyeljünk.

Kedvezmény(ek)ért engednél PSD2 (open banking) cégnek betekintést a bankszámládba, bankszámlatörténetedbe?

HUP
-
  Ma 11:10 Infotech

Kedvezmény(ek)ért engednél PSD2 (open banking) cégnek betekintést a bankszámládba, bankszámlatörténetedbe? Címkék Pénzvilág trey 2019. 11. 12., k - 12:10 Témaindító: Megjöttek a cégek, amik belenéznének a bankszámlánkba Megmutatná idegeneknek a…

Adóamnesztiát hirdetne a Bankszövetség

Népszava
-
  Tegnap 16:23 Gazdaság

Folyószámlára utaltatná a béreket és a nyugdíjakat a Magyar Bankszövetség, amely adóamnesztiát is hirdetne, mivel már túlságosan elharapódzott a készpénzhasználat.

A Bankszövetség véget vetne az ingyenes készpénzfelvételnek

A Bankszövetség összeállította digitalizációs javaslatait. Ezek között a tranzakciós illeték kivezetése, a készpénzes nyugdíjak megszüntetése és a készpénzhasználat visszaszorítása is szerepel.

Így csapolják meg a bankszámláját, ha nem figyel

Olyan, mintha online vásárolna, de közben ellopják az adatait. És aztán ők vásárolnak vele.

Bankszövetség: A hatékony digitalizáció a bankszektor számára kulcsfontosságú

Fontos a bankszektor minél gyorsabb és hatékonyabb digitalizációja, mivel a jól működő bankrendszer a gazdasági siker egyik záloga - mondta hétfői sajtótájékoztatóján Becsei András, a Magyar Bankszövetség elnöke.

A tranzakciós illeték eltörlését javasolja a Bankszövetség

A szakmai szervezet javaslatcsomagot dolgozott ki, hogy felgyorsítsák a pénzügyi szektor digitalizációját.

Fontos a bankszektor minél gyorsabb és hatékonyabb digitalizációja

Fontos a bankszektor minél gyorsabb és hatékonyabb digitalizációja, mivel a jól működő bankrendszer a gazdasági siker egyik záloga - mondta hétfői sajtótájékoztatóján Becsei András, a Magyar Bankszövetség elnöke.

Bankszövetség: jelenleg nem érvényesül az azonos tevékenység, azonos szabályozás elv

Fontos a bankszektor minél gyorsabb és hatékonyabb digitalizációja, mivel a jól működő bankrendszer a gazdasági siker egyik záloga – mondta hétfői sajtótájékoztatóján Becsei András, a Magyar Bankszövetség elnöke.

A kápé ellen csomagot ajánl a Bankszövetség

Az Üzlet
-
  Tegnap 14:02 Gazdaság

A Magyar Bankszövetség 22 pontból álló digitalizációs javaslatcsomagot dolgozott ki: digitális fizetési megoldásokkal szorítanák vissza a készpénzhasználatot és csökkentenék a banki működés adminisztrációs költségeit is.

Ez a csalók legújabb módszere: ilyen egyszerűen csapolják le a bankszámládat

Bár rengeteg előnye van, ha az ember online vásárol, nem szabad elfelejteni a veszélyeket sem, amelyek az interneten leselkednek a vásárlókra. Adathalász weboldalak, hackerek vadásznak személyes információkra, bankkártya adatokra, akár...

Félmillió bankszámlát zároltak, de ezek többségét már nem is használták

Úgy 500 ezer vállalati és lakossági számla esetében a tulajdonosok nem tettek eleget adategyeztetési kötelezettségüknek, ezért ezeket október 31-én zárolták.