Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 14 hír

Azealia Banks szerint rasszista az, aki ellenzi, hogy megfőzte a macskáját: „Boszorkány vagyok!”

Starity
-
 21.01.14 14:52Bulvár

Azealia Banks bátor kijelentést tett: rasszistának nevezett minden olyan embert, aki ellenzi, hogy megfőzte a macskáját.

Azealia Banks megfőzte a sírból kiásott macskáját, mert azt gondolta attól feltámad

Szkecs
-
 21.01.14 10:50Bulvár

Joggal lehet aggódni az amerikai énekesnő mentális egészségéért, aki még egy videót is feltöltött a címben szereplő tettéről a közösségi oldalaira.

Azealia Banks mémesedett kihantolt cicája miatt

24.hu
-
 21.01.13 17:03Bulvár

Persze, ha túl tudunk lépni azon, hogy mennyire bizarr a sztori.

Egy módszer, amivel olcsóbb, vagy akár ingyenes bankszámlád lehet!

Bankmonitor
-
 21.01.14 18:27Gazdaság

Hogy mekkora költsége van egy bankszámlának, az nem kizárólag bankolási szokásaink függvénye, maghatározó az is, hogy mit vállalunk a kedvező árért cserébe. Számít például, hogy az adott számlára érkezik-e a jövedelem. Mutatjuk, mennyit nyerhetsz ezzel. A bankszámladíj olyan költség, amit az ember nagyon szeretne megspórolni, hiszen…

Hogyan válassz bankszámlát? Adunk pár tippet!

Haszon.hu
-
 21.01.17 17:24Cégvilág

Minden vállalkozásnak kötelező bankszámlát nyitnia, ám ha nem jól döntünk, sok pénzt, éves szinten akár több százezer forintot is veszíthetünk! Figyelj az induló díjakra! A legtöbben elkövetik azt a hibát, hogy arra koncentrálnak, hogy mekkora a számlavezetési díj. Nem árt tudni, hogy ez a mézesmadzag a legtöbb banknál! Ha a számlavezetés…

Számot adnak a bankok a lakossági bankszámlák tavalyi költségeiről

Január 31-ig részletes, egyedi díjkimutatást kapnak a banki folyószámlával rendelkező ügyfelek a számlájuk kapcsán levont költségekről.

Számot adnak a bankok a lakossági bankszámlák tavalyi költségeiről

Így eldönthető, hogy érdemes-e folyószámlát, vagy akár bankot is váltani.

Mnb: a lakossági bankszámlák tavalyi költségeit közlik január végéig a bankok

Idén január végéig részletes, ám egyszerűen áttekinthető díjkimutatást kapnak a lakossági banki ügyfelek bankszámlájuk tavalyi egész évi költségeiről. A költségek áttekintésével, összehasonlításával eldönthető, hogy érdemes-e folyószámlát vagy akár bankot is váltani - hívta fel a figyelmet a Magyar Nemzeti Bank (MNB) hétfői, MTI-nek…

Idén részletes díjkimutatást kapnak a lakossági ügyfelek bankszámlájuk tavalyi egész évi banki költségeiről

Növekedés
-
 Tegnap 10:39Gazdaság

Idén január végéig részletes, ám egyszerűen áttekinthető díjkimutatást kapnak a lakossági banki ügyfelek bankszámlájuk tavalyi egész évi költségeiről. A költségek áttekintése, összehasonlítása révén eldönthető, hogy érdemes-e folyószámlát, vagy – pl. egyablakos, egyszerű ügyintézéssel – akár bankot is váltani.

Bankszámlája van? Akkor erről jobb, ha tud!

Január végéig részletes, ám egyszerűen áttekinthető díjkimutatást kapnak a lakossági banki ügyfelek bankszámlájuk tavalyi egész évi költségeiről. A költségek áttekintése, összehasonlítása révén eldönthető, hogy érdemes-e folyószámlát, vagy akár bankot is váltani - adta hírül az MNB.

Számot adnak a bankok a lakossági bankszámlák költségeiről

Január végéig részletes, áttekinthető kimutatást kapnak az ügyfelek.

Bankszámlák: közel az igazság pillanata a díjakról

Azenpenzem
-
 Tegnap 16:33GazdaságMNB

Január végéig részletes díjkimutatást kell küldeniük a bankoknak lakossági ügyfeleik számlája tavalyi egész évi költségeiről – hívja fel a figyelmet a Magyar Nemzeti Bank (MNB). Ez az első egész éves kimutatás.

Leveled jön a napokban: a bankszámlád költségeiről van benne szó

Minden banki ügyfél levelet kap a napokban, amiben a bankszámlánkat kezelő pénzintézet részletesen feltünteti az előző évben felszámolt bankolási költségeket. Már tavaly januárban is érkezett ilyen levél, akkor viszont még csak 5 hónap alapján kaphattunk képet a felszámított díjakról. Idén azonban a teljes 2020-as banki költségeket…