Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 492 hír

Az Európai Bizottság jóváhagyta Portugália helyreállítási tervét

Az Európai Bizottság szerdán - elsőként a 27 tagállam tervei közül - elfogadta és pozitívan értékelte Portugáliának a koronavírus-járvány okozta válság utáni helyreállítási programját.

A pandémia alatt megtáltosodott az európai e-kereskedelem

Rakéta
-
 Tegnap 23:55Tudomány

Egy friss kutatásban Európa-szerte tízezer fogyasztó vallott vásárlási szokásairól, miközben a kutatók arra keresték a választ, hogy a világjárvány milyen hatással bírhat a keresletre az elkövetkező évek során.

Orbán fia a magyarországi és európai melegházasság kérdéséről írta a szakdolgozatát

Propeller
-
 Tegnap 22:18Belföld

Orbán Gáspár  jogász a Puskás Akadémia Fc volt középpályás labdarúgója, a Felház nevű karizmatikus keresztény mozgalom volt vezetője, jelenleg szerződéses katona, Orbán Viktor miniszterelnök fia. Ennél azonban sokkal érdekesebb a szakdolgozata, amelynek címe nem más mint az, hogy: A melegházasság kérdése Magyarországon és…

Pm-államtitkár: a jövő évi hiányszint megfelel az uniós normáknak

A járvány miatti helyreállítás igényli az 5,9 százalékos GDP-arányos hiányt, amely nem lóg ki az uniós számok közül.

Pm-államtitkár: a jövő évi hiányszint megfelel az uniós normáknak

Duol
-
 Tegnap 21:48Gazdaság

A járvány miatti helyreállítás igényli az 5,9 százalékos GDP-arányos hiányt, amely nem lóg ki az uniós számok közül.

Ursula von der Leyen: Megvizsgáljuk, sérti-e az uniós jogot a melegellenes törvény

Az Európai Bizottság elnökét aggasztja a jogszabály, azt írta, hogy nem lenne szabad senkit sem szexuális irányultsága alapján megkülönböztetni. Így mossa össze a kormány a pedofíliát a homoszexualitással Dagad a botrány az Lmbtq-embereket támadó módosító törvényjavaslat miatt: a pedofíliaellenes jogszabály-tervezet módosítója…

Pm-államtitkár: a jövő évi hiányszint megfelel az uniós normáknak

Hozzátette: 2002-ben és 2006-ban is olyan költségvetések voltak, amelyek "Európa-rekorder" hiányszintet tartalmaztak, és 2010-ben is sokkal magasabb lett volna az államháztartás hiánya, ha az akkor újonnan megválasztott polgári kormányzat nem éppen a költségvetési egyensúlyt helyreállító intézkedéseket hozott volna -…

„Tüzetesen megvizsgálja” az Európai Bizottság a magyar pedofilellenes törvényt

A szóvivő szerint a bizottságnak világos az álláspontja, az EU célja, hogy Európában mindenki úgy éljen, ahogy akar.

PM-államtitkár: a jövő évi hiányszint megfelel az uniós normáknak

PM-államtitkár: a jövő évi hiányszint megfelel az uniós normáknak  

Ursula von der Leyen: Megvizsgáljuk, sérti-e az uniós jogot a melegellenes törvény

Az Európai Bizottság elnökét aggasztja a jogszabály, azt írta, hogy nem lenne szabad senkit sem szexuális irányultsága alapján megkülönböztetni.

Szijjártó: az Európai Uniót csak az erős tagállamok tehetik az új világrend nyertesévé

Fontos biztosítani, hogy az Európai Unió a világgazdaságban és világpolitikában kezdődő új korszak nyertesei között legyen, ehhez pedig mindenekelőtt erős tagországokra van szükség – szögezte le szerdai felszólalásában a külgazdasági és külügyminiszter a Globsec biztonságpolitikai fórumon Pozsonyban.

Szijjártó: „Soha nem hittünk az Európai Egyesült Államok koncepciójában”

"Annak, hogy az EU nyertese lehessen az új világrendnek, az egyik előfeltétele, hogy a közösség felhagyjon egyes tagállamok bírálatával, kioktatásával, a beavatkozással a belügyekbe" - hangsúlyozta a magyar külügyminiszter.

Történelmi csúcson zártak az európai piacok

Újabb történelmi csúcson zártak az európai részvények szerdán annak ellenére is, hogy a befektetők körében óvatosság uralkodott az amerikai jegybank szerepét betöltő Federal Reserve kamatdöntő ülésének eredményeire várakozva.

Az Európai Bizottság tüzetesen megvizsgálja a magyar pedofilellenes törvényt

Az Európai Bizottság tüzetesen meg fogja vizsgálni a magyar törvényhozás által kedden elfogadott pedofilellenes törvényt - jelentette ki Christian Wigand, az Európai Bizottság illetékes szóvivője a jogszabállyal kapcsolatos újságírói megkeresésekre válaszolva a testület szerdai sajtótájékoztatójan.