Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 77 hír

Mostantól meg lehet úszni, ha elfelejtettünk fizetni az autópályán

Ügyfélbarát egyszerűsítésekkel csökkennek az állampolgárok és vállalkozások adminisztrációs terhei az útdíjfizetési rendszerben. A jogosulatlan úthasználat miatt kiszabott pótdíjak a fizetési felszólítást követően kiválthatóak lesznek az éves országos matrica megvásárlásával - írja közléeményében az ITM. A 2018-ban bevezetett…

Hamis vezetői engedéllyel igazolta jogosultságát egy román férfi az M70-es autópályán

Közokirat-hamisítás megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást a zalai rendőrök a 44 éves sofőr ügyében.

Hamis vezetői engedéllyel lépett be Magyarország területére egy román férfi az M70-es autópályán

Hamis vezetői engedéllyel lépett be Magyarország területére egy román férfi az M70-es autópályán Zala Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 29., v - 08:51 Közokirat-hamisítás megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást a zalai rendőrök a 44 éves sofőr ügyében.

Drágulnak az autópálya-matricák - megjelent a rendelet

Az augusztus infláció mértékével megegyező mértékben drágulnak jövőre az e-matricák vagyis a motorosoknak, autósoknak, buszoknak ennyivel kell többet fizetniük a fizetős utakon.

Embercsempész és migránsok az M1-es autópályán

Police
-
 Tegnap 23:45Baleset-bűnügy

Embercsempész és migránsok az M1-es autópályánGyőr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 28., szo - 23:45 Hét illegális migránst szállított autójában egy román állampolgár.

206-tal száguldott a szlovák autópályán. A legmagasabb lehetséges büntetést fizette

Körkép
-
 Tegnap 20:32Határtalan

76 kilométer/órával haladta meg a maximális sebességet az a gépkocsivezető, akit Mercedesével mért be az autópálya-rendőrség Felsőszerdahelynél (Horná Streda) a D1-esen.   A rendőrök, amikor látták, hogy az elkövető 206 kilométeres sebességgel száguld, a legmagasabb lehetséges büntetést rótták ki számára. Az esetről a trencséni…

Két autó ütközött össze az M7-es autópályán, lezárásra kell számítani

Személyi sérüléses közúti közlekedési baleset történt az M7-es autópályán.

Baleset az autópályán: két autó ütközött, sérült is van

Két autó ütközött össze szombaton kora este az M7-es Balatonlellei szakaszán. Sérülés is történt.

Szalagkorlátnak ütközött egy gépkocsi az M7-es autópályán

Szalagkorlátnak ütközött egy gépkocsi szombat késő délután az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 140-es kilométernél. A balesethez a balatonboglári önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet.

Forgalomkorlátozás az M7-es autópályán

Forgalomkorlátozás az M7-es autópályán Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 28., szo - 17:46 Személyi sérüléses közúti közlekedési baleset miatt sávlezárás van érvényben Balatonlelle térségében.

Az autópálya belső sávjában állt meg a részeg kamionos

Addigra már kidöntött egy sorompót és letarolt két parkoló autót is.

Fénysorompót és két autót tarolt le a részeg kamionos Újpesten – az autópályán fogták el

A Pest megyei közlekedési járőrök november 26-án, csütörtökön a kora esti órákban kaptak riasztást, hogy az M3-as autópályán egy kamion a belső sávban áll, sofőrje valószínűleg ittas. A járőrök kiérkezésekor két autóvezető már rávette a férfit, hogy húzódjon le a leállósávba, majd amikor kinyitották a fülke ajtaját, már érezték rajta az erős…

Egy román tréler borult fel az autópályán

Baon
-
 Tegnap 10:48Baleset-bűnügy

Szombaton délelőtt felborult egy autókat szállító tréler az M5-ös autópályán, nem messze a megyehatártól, Kistelek határában.