Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 130 hír

Rogán szerint jó üzlet, az ellenzék viszont lopást emleget az autópályák koncesszióba adása ügyében

Háttérbeszélgetésen árulta el a kormány terveit az autópálya-üzemeltetés magánkézbe adásáról a miniszter, az ellenzéki pártok lopásról, az állami vagyon kiszervezéséről beszélnek.

Még idén megkötné a kormány a szerződést a 35 éves autópálya-koncesszióról

Rogán Antal újságírók elé állt. Szerinte az állam kevesebbet fog fizetni, mint amennyi bevétele lesz belőle.

Tordai Bence: az autópályákat is ellopja a Fidesz

A Párbeszéd szerint a Fidesz a választások előtt az autópályákat is el akarja lopni. Meglepődünk még ezen? Nem valószínű. 

Az M0-áson és az M7-es autópályán is több kilométeres torlódás alakult ki

Több kilométeres torlódás alakult ki péntek délutánra az M0-ás autóúton és az M7-es autópályán is, így aki teheti, kerülje el ezeket az útvonalakat.

Az észak-erdélyi autópálya újabb szakasza készülhet el EU-pénzből

A pályaszakaszon a miniszter szerint jól halad a Spedition UMB társaság által vezetett román cégcsoport a terepmunkákkal. Az autópálya Kolozsvártól nyugatra eső részén a Meszes hegység alatti alagutat is magába foglaló 41 kilométeres Vaskapu-Szilágynagyfalu szakaszon folyamatban van az építő kiválasztása, a 13,55 kilométeres…

A Magyar Közút is odaszúrt Sebestyén Balázs autópálya posztjára

Sebestyén Balázs autópálya incidense ma felrobbantotta az internetet. Mutatjuk a kínos szituációt, amely még a Magyar Közút dolgozóit is megihlette.

Hasznos tippeket adott a Magyar Közút az autópályán rekedt Sebestyén Balázsnak, meg úgy általában mindenkinek

Sebestyén Balázsnak kifogyott az üzemanyaga az autópályán, viszont nagyon nem biztonságosan várta a segítséget.

Így száguld 260-nal az új Golf R a német autópályán

428 newtonméteres csúcsnyomatékának és 320 lóerős maximális teljesítményének köszönhetően valamivel erősebb lett elődjénél a nyolcadik generációs Golf R, ráadásul a

Gigadugó az M0-son és az M7-es autópályán is

Aki teheti, ne most induljon neki a Balaton felé. Több kilométeres torlódás alakult ki péntek délutánra az M0-s autóúton és az M7-es autópályán is – közölte az Útinform a honlapján. Azt írták: az M0-s autóút déli szektorában, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon, a 7-es kilométer közelében két kamion és egy kisbusz ütközött össze. A

Palkovics: Szeptember elejére ismét járható lesz az M0-ás autópálya hídja

Szeptember elejére ismét járható lesz az M0-ás autópálya hídja - ezt ígéri Palkovics László. A miniszter az RTL Híradónak azt mondta, hogy a kivitelező cégnek számolnia kell majd következményekkel a hibákért. A Strabag azt írta Híradónknak, hogy egyelőre a független szakértői vélemény elfogadására várnak. A Deák Ferenc hidat három éve…

Párbeszéd: az autópályákat is ellopja a Fidesz

A Párbeszéd szerint a Fidesz a választások előtt az autópályákat is el akarja lopni.

Autópálya: megvan a pénz a kártérítésekre, de...

Elégedett az A3-as autópálya Nyárádtő-Marosvásárhely közötti szakaszának építési ütemével és a helyszíni tájékozódás során megdicsérte az építtetőt pénteken Cătălin Drulă közlekedésügyi miniszter. 

Párbeszéd: a Fidesz a választások előtt gyorsan még az autópályákat is el akarja lopni

A Párbeszéd szerint a Fidesz a választások előtt az autópályákat is el akarja lopni.