Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 68 hír

Ausztriában az Osztrák Néppárt a befutó a legfrissebb közvéleménykutatás szerint

444
-
  Ma 17:28 Belföld

Az FPÖ a harmadik helyen áll, ezzel egy helyet veszíthetnek az EP-ben.

Ausztriában és Németországban bezuhant a szélsőjobb, taroltak a Zöldek. Percről percre egész nap!

Egész Európában magas a részvétel, de Magyarországon is rengetegen szavaznak. Ausztriában a Strache-videó hatására bezuhant a Szabadságpárt, erősödött Kurz kancellár; Szlovákiában kiestek a magyar pártok; Németországban taroltak a Zöldek és bukott az AfD. Budapesten kívül Kolozsvárról, Milánóból és Londonból tudósítunk. Percről percre!

A migránsok óradíja miatt estek egymásnak a politikusok Ausztriában

Ripost
-
  Ma 04:00 Külföld

Eckart Ratz, az osztrák átmeneti kormány szerdán beiktatott belügyminisztere visszavonta az elődje, a szabadságpárti Herbert Kickl által - röviddel leváltása előtt - kiadott rendeletét a menedékkérők közhasznú munkáért járó órabérének legfeljebb 1,50 euróra történő csökkentéséről.

„A Fidesz összes funkcionáriusát, különösen Kovács Zoltánt elküldeném Ausztriába tévét nézni”

Életem egyik legszebb napja volt! – írta le Paul Lendvai, mire gondolt május 17-én, amikor meghallotta, hogy Heinz-Chritian Strache osztrák alkancellár lemondott a 2017-ben Ibizán tett kijelentései miatt. Az 1957 óta ausztriában élő magyar publicista a Népszavának adott interjúban beszélt erről. Állítása szerint május 17. azért volt  az élete egyik

Ausztriába menekitik át a magyar iskolarendszerből a gyerekeket a szülők

Napi
-
  Tegnap 12:55 BelföldAusztria

Legalább kétezer gyerek ingázik naponta Magyarország és Ausztria között, sok szülő ugyanis a magyar iskolarendszerből menekíti így kis gyermekét - adta hírül az ATV Hiradó.

Bangs: a legnyugatibb ausztriai falu

Beol
-
  Tegnap 10:07 Életmód

A település csaknem teljesen elpusztult, néhány ház élte túl csak a vízözönt.

A tervezet szerint a legalacsonyabb jövedelműek adókulcsa is csökken Ausztriában

Vaol
-
  Tegnap 10:00 Megyei

Ismertek a nyugati szomszédunknál 2020-tól bevezetendő adóreform részletei: leginkább a bér- és jövedelemadó mérsékléséről szól a tervezet.

Strache-ügy: Ausztriának ajándék, de a NER-re nem hat

Paul Lendvai szerint Magyarország még mindig ábrándok között él.

Több ezer magyar diák ingázik naponta Ausztria és Magyarország között a jobb oktatás miatt

ATV
-
  Tegnap 05:10 BelföldAusztria

Legalább 2 ezer gyerek ingázik naponta Magyarország és Ausztria között. Sok család a magyar iskolarendszerből menekíti így gyermekét, mert azt mondják, stresszmentes diákéveket és használható nyelvtudást kapnak, ráadásul ingyen. Szombathelyről például naponta három szerződéses járat viszi a diákokat Oberwartba.

Temetőfoglalás: Oroszországot, Ausztriát és Németországot tájékoztatta az MPP

A Magyar Polgári Párt hivatalos levelet küldött Németország és Ausztria romániai nagyköveteinek, valamint az orosz védelmi minisztérium hadisír-gondozással foglalkozó romániai képviselete szakértőjének

A szombathelyi zeneiskola növendékei rangos versenyen vesznek részt Ausztriában

Vaol
-
  19.05.24 11:30 Megyei

A Bartók Béla Zeneiskola-AMI hegedűs és csellista párosa a hétvégén a Prima la musica a döntőjében versenyez a legjobbnak járó elismerésért Ausztriában: a burgenlandi tartományi fordulójában remeklő növendékek szombat délután lépnek színpadra.

Pénzmosóhálózatot kapcsoltak le Magyarországon - Ausztriába vezetnek a nyomok

Napi
-
  19.05.24 08:06 Baleset-bűnügyAusztria

Illegális szerencsejáték ausztriai üzemeltetéséből származó euró százezrek tisztára mosásában vett részt a gyanú szerint egy magyar banki alkalmazott - tette közzé péntek reggel a police.hu oldalon az Országos Rendőr-főkapitányság.

Meghonosította a tüdőtranszplantációt, majd visszament Ausztriába a magyar sebész

HVG
-
  19.05.23 16:46 Belföld

Nem jó szántamból álltam fel, hanem azért, mert kényszerítettek rá – írta elköszönő soraiban a Semmelweis Egyetem kari tanácsának Lang György.