Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 130 hír

15 napja lenne a Kincstárnak elutalnia a nagycsaládosok autóvásárlási támogatását, többen mégis másfél hónapja várna…

444
-
  Ma 12:49 Gazdaság

Két határidőt kellene betartania a Kincstárnak a támogatások igénylésekor, de egyiket sem sikerül, családok az autójukra, autókereskedők meg a pénzükre várnak.

A tanárok pokoljárása – három hónapot napköziztem, egy életre elég volt

Az ország egyik legjobb szakközépiskolájában egy diák megkéselt egy fizikatanárnőt, mert hármast adott neki. Azért írom meg a történetemet, hogy szolidaritásomat fejezzem ki a kollégával, és jelezzem: az eset, bár kirívó, szerintem tökéletesen leképezi a mai magyar közoktatásban uralkodó állapotokat. A gyerek felemelte a széket – acél alapzatú,…

4 hónapon belül megkezdődhet a Model Y kiszállítása

Pedig a gyártás beindítását eredetileg 2020 végére ígérték. A teljes anyag 4 hónapon belül megkezdődhet a Model Y kiszállítása címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

Történelmirekord-közeli BUX, egy hónapos forintcsúcs, OPEC-döntés a puttonyban

Ezekre érdemes figyelni december első hetének utolsó üzleti napján. Az már a távolabbi jövő zenéje, mi lesz a Donald Trump ellen tervezett alkotmányos felmentési eljárás vége, mint ahogy az is, a német ipari termelés jelentős októberi visszaesése már tényleg a recesszió előjele-e.

F1: hivatalos a jövő évi versenynaptár, augusztus 2-án lesz a Magyar Nagydíj

NSO
-
  Ma 10:19 Forma1

Az FIA motorsport-világtanácsa Párizsban jóváhagyta az októberben már kihirdetett, minden eddiginél hosszabb, 22 futamos jövő évi versenynaptárt, amelyben a Magyar Nagydíj augusztus 2-án kapott helyet.

A tanárok pokoljárása – három hónapot napköziztem, egy életre elég volt

Az ország egyik legjobb szakközépiskolájában egy diák megkéselt egy fizikatanárnőt, mert hármast adott neki. Azért írom meg a történetemet, hogy szolidaritásomat fejezzem ki a kollégával, és jelezzem: az eset, bár kirívó, szerintem tökéletesen leképezi a mai magyar közoktatásban uralkodó állapotokat. 

hvg360: három hónap, 9000 előfizető, és megyünk tovább

HVG
-
  Ma 09:45 Belföld

Csaknem három hónapja indítottuk el a hvg360 oldalt, Magyarország első fizetős online hírmagazinját, és így, a bűvös századik naphoz közeledve talán már nem annyira kockázatos kimondani: a modell működik!

Élj meg belőle 1 hónapig!

OLKT
-
  Ma 09:33 Belföld

  “Sziasztok ! Próbaidős őrmester vagyok Budapesten… 300km re otthonomtól A szállás levonása után ez az összeg érkezett… Januárt várom és megyek a cégtől ez vicc…” Nos, annyit hozzátennék, hogy: A legközelebbi kormányellenes tüntetés alkalmával, mikor a Magyar nép felsorakozik a Parlament előtt, nem szemben kell állni velük, hanem…

Zte: megműtötték Tamás Krisztiánt, két hónap múlva térhet vissza

A ZTE FC balhátvédje, Tamás Krisztián még a Fehérvár elleni bajnokin sérült meg november elején, azóta a folyamatos fájdalom miatt nem léphetett pályára. Mint kiderült, a talpcsontjából letört egy darab, amit vissza kellett csavarozni. A műtét sikerült, a játékosra két hónap múlva számíthat a Dobos Barna vezette szakmai stáb.

Everton: 18 hónap után megköszönték Marco Silva munkáját

NSO
-
  Tegnap 20:51 Foci

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 18. helyén álló Everton a hivatalos honlapján tudatta, hogy már nem Marco Silva az együttes menedzsere.

Hónapokig élt titokban kettős életet egy macska

BorsOnline
-
  Tegnap 20:00 Állatvilág

Azt eddig is sejtettük, hogy a macskák - bármennyire is legyenek háziasítva - igazi s

Hónapokon keresztül mérgezte férjét vitaminnak álcázott gyógyszerrel

hirado.hu
-
  Tegnap 19:30 Baleset-bűnügy

Életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték azt a szabadbattyáni nőt, aki megmérgezte férjét. A nő válni akart, és a vagyont is meg akarta tartani, hogy húsz évvel fiatalabb szeretőjét beköltöztesse a közös házba, ezért hónapokon keresztül mérgezte férjét vitaminnak hazudott gyógyszerrel. A Kékfény riportja.

December az édességgyártók hónapja

Tízmilliárd forint feletti forgalomra számítanak decemberben.

Pénteken mutatja be a Hevesi Sándor Színház az Augusztus Oklahomában című darabot

Zaol
-
  Tegnap 17:30 Kultúra

Pénteken este hét órakor mutatják be a Hevesi Sándor Színházban az Augusztus Oklahomában című amerikai fekete komédiát, Tracy Letts drámáját, amelyet Funtek Frigyes vendégrendező állít a zalaegerszegi színpadra.