Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 6 hír

Muzslya: Augusztusban zárolták a számláját, jövő héten becsukhatják a helyi általános iskolát

Szabad Magyar Szó
-
  19.11.09 19:13 Határtalan

A muzslyai Szervó Mihály Általános Iskola dolgozói a jövő héttől teljesen beszüntethetik a munkát, miután hiába kérték több ízben is az illetékeseket, hogy oldják fel az iskola bankszámlájának zárolását, a tanügy-minisztériumból mindeddig nem érkezett válasz, írja a 021.rs hírportál. A Vajdasági Tanügyi Dolgozók Független Szakszervezete…

Eb 2020: augusztusban gólt lőtt a Fradinak, most spanyol válogatott lett

NSO
-
  19.11.08 13:17 Foci EB

Dani Olmót, a Dinamo Zagreb labdarúgóját először hívták be a spanyol keretbe, amely a Málta és Románia elleni hazai Európa-bajnoki selejtezőkre készül.

NMHH: indul az eljárás – augusztus 8-án lehet jelentkezni az 5G-s frekvenciákért

A piaci szereplők észrevételeit is figyelembe véve véglegesítette és közzétette honlapján az ötödik generációs (5G) mobiltechnológia bevezetésének támogatására és a vezeték nélküli szélessávú szolgáltatásokra alkalmas frekvenciák árverésének részleteit tartalmazó dokumentációt a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH).

Ott lesz a Puskás Aréna nyitómérkőzésén a tavaly augusztusban sztrókot kapó Egervári Sándor

Blikk
-
  19.11.07 16:42 Foci

Különleges vendége lesz a Puskás Aréna nyitómérkőzésének! Egervári Sándor (69), aki szövetségi kapitányként 2010 augusztusa és 2013 októbere között irányította a magyar labdarúgó-válogatottat, elmondta a Blikknek, a helyszínen tekinti meg a nemzeti csapat Uruguay elleni, jövő pénteki barátságos találkozóját.

Király Lajos: Türelem – Versek 2019 januárjától augusztusig

Montázs Magazin
-
  19.11.06 22:16 Könyv

Király Lajos író, költő, műfordító 1947-ben született Nagykanizsán. Első költői sikerei tovább sokasodtak, mostanra 30 kiadott verses kötettel büszkélkedhet, és 140 megjelenéssel antológiákban, évkönyvekben, könyvekben. 30 könyvet szerkesztett vagy lektorált. 1991 óta az Óbudán működő Krúdy Gyula Irodalmi Kör elnöke, a Magyar…