Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 279 hír

Motoros és autós ütközött össze Tiszaújvárosnál

Origo
-
  Ma 12:43 Baleset-bűnügy

Egy mentőhelikopter is a helyszínen van.

A Ferrari továbbra sem hajlandó felfedni a motorbotrány részleteit

GPhírek
-
  Ma 12:40 Forma1

Mattia Binotto csapatfőnök elmondta, miért ragaszkodnak a titkolózáshoz.

Motoros és személyautó ütközött a 35-ösön Tiszaújvárosnál

Lezárták az érintett útszakaszt. Motorkerékpárossal ütközött össze egy személyautó Tiszaújváros és Polgár között, a 35-ös főúton, a híd után. Az ütközés következtében mindkét jármű az árokba került. A tiszaújvárosi hivatásos tűzoltók megkezdték az áramtalanítást. A balesethez mentőhelikopter is érkezett, lezárták az érintett útszakaszt. (OKF)

Motoros és személyautó balesete a 35-ösön Tiszaújvárosnál

Motorkerékpárossal ütközött össze egy személyautó Tiszaújváros és Polgár között, a 35-ös főúton, a híd után. Az ütközés következtében mindkét jármű az árokba került. A tiszaújvárosi hivatásos tűzoltók megkezdték az áramtalanítást. A balesethez mentőhelikopter is érkezett, lezárták az érintett útszakaszt.

Gyorsan terjednek Nyugat-Európában az akkumulátoros meghajtású motorfűrészek

Agrotrend
-
  Ma 11:24 Gazdaság

Az erdőgazdálkodók legfontosabb munkaeszköze a motorfűrész, amelyet a tájápolásban és kommunális területeken is elterjedten használnak. Az utóbbi időben egyre több motorfűrész gyártó kínálatában jelennek meg ezek a környezetbarát eszközök. A robbanómotoros változataikhoz képest csendesebbek, kipufogógázaikkal nem szennyezik a…

450 lóerős lehet az új Audi RS3?

HVG
-
  Ma 11:20 Autó-motor

A hangja az egyik legjobb lesz az öthengeressel.

Binotto: Bizonyos motorgyártók remekül kihasználták a leállás alatti lehetőségeket

Motorsport
-
  Ma 11:00 Forma1

A Ferrari teljesen új motort kellett, hogy fejlesszen 2020-ra, miután az FIA vizsgálata annyit kiderített, hogy valami nem volt szabályos a vörösök 2019-es erőforrásában, azonban annak szabálytalanságát nem tudták minden kétséget kizáróan bizonyítani.A Ferrari ugyanakkor nem tudott kellő magyarázatot adni a motor működésének bizonyos…

Motoros ütközött autóssal Pécs-Kertvárosban

A tűzoltók felitatták az úttestre került szennyeződést.

Motorossal ütközött össze egy autó Pécsett

A tűzoltók felitatták az úttestre került szennyeződést. Motorkerékpárossal ütközött össze egy személyautó Pécsen, a Móra Ferenc utcában, a Lőtér utca közelében. A városi hivatásos tűzoltók megszüntették a motor üzemanyagának szivárgását, felitatták az úttestre került szennyeződést. (okf.hu)

Baleset Pécsen: motorossal karambolozott egy autó

A tűzoltók felitatták az úttestre került szennyeződést.

Autó és motor ütközött a Móra Ferenc utcában

A tűzoltók felitatták az úttestre került szennyeződést.Motorkerékpárossal ütközött össze egy személyautó Pécsen, a Móra Ferenc utcában, a Lőtér utca közelében - számolt be a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.A városi hivatásos tűzoltók megszüntették a motor üzemanyagának szivárgását, felitatták az úttestre került szennyeződést.…

Motorossal ütközött össze egy autó Pécsett

Motorkerékpárossal ütközött össze egy személyautó Pécsen, a Móra Ferenc utcában, a Lőtér utca közelében. A városi hivatásos tűzoltók megszüntették a motor üzemanyagának szivárgását, felitatták az úttestre került szennyeződést.

Kanyarodó autóval ütközött egy 15 éves motoros Nagybárkányban

Nool
-
  Ma 09:22 Baleset-bűnügy

Az elmúlt napon egy személyi sérüléssel járó és egy anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Az LG is elnyerte az General Motors innovációs díját

Technokrata
-
  Ma 07:30 Infotech

Az elismeréssel — más újítások mellett — a Cadillac Escalade P-OLED digitális műszerfalát is honorálták

Grosjeant meglepte a McLaren, addig a Ferrari motorjáról nemigazán beszél

Motorsport
-
  Ma 07:30 Forma1

A Haas F1 Team egy igen gyenge időmérőt zárt, és valószínűleg a versenyen sem lesz könnyű dolguk. A téli teszteken sem mutattak sokat, de a csapat pozitívan várta a hétvégét, független attól, hogy tudták, a Racing Point, a McLaren és a Renault nagyon erős lehet.Még több F1 hír:Magnussen le fog térdelni az Osztrák Nagydíj…