Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 5 hír

A régiós lakótelepeken terjeszkedne az Auchan

Napi
-
  19.11.10 12:34 Cégvilág

A Tesco, Magyarországon is ismert kisboltjaihoz hasonló üzletekből álló hálózatot akar kiépíteni a lengyel Auchan, főként a lakótelepeken, de a Carrefour már megelőzte.

Érdekes árak a Lidlben, Tescóban, Auchanban

Napi
-
  19.11.09 14:23 Cégvilág

Egész libát kilónként 1400 forintnál olcsóbban lehet venni, a másik véglet a hízott libamáj, amely közel 10 ezer forintba kerül. Márton napi Buksza-árkörkép a boltokból.

Egy siető autós szerint már most is háromsávos az Auchan-körforgalom

fmc
-
  19.11.07 18:21 Megyei

Sietett, ezért a járműforgalom elől elzárt területen előzte meg a kocsisort egy autós a fehérvári Auchan-körforgalomnál. És itt még nem volt vége a jelenetnek, amiről videó is készült.

Filléres topbort árul az Auchan: még nem késő lecsapni a noname csúcsitalokra

Pénzcentrum
-
  19.11.06 16:45 Gazdaság

Két új, meglepően jó borral lehet gazdagabb az ember az Auchan új kollekciójából. Az egyes palackok ára bár nem az 1 000 forintos kategóriában mozog, a vásárlók minden bizonnyal megtalálják majd a számításaikat. Nem kellenek hát ide...

Plüsshóddal szervez jótékonysági akciót az Auchan

Márkamonitor
-
  19.11.06 11:06 Egészség

Már elérhető az Auchan áruházaiban a Júlio névre keresztelt plüsshód, amely rendhagyó küldetéssel érkezett a boltok polcaira. Minden egyes pihe-puha játékfigura megvásárlása után ötszáz forintot adományoz az áruházlánc a Semmelweis Egyetem Tűzoltó utcai II. számú Gyermekgyógyászati Klinikának az életmentő beavatkozásokhoz…