Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 9 hír

Kiélezett küzdelemben kapott ki az OSE Lions az Atomerőműtől

Kemma
-
  Tegnap 20:55 Sport

89-85-re kikapott az OSE Lions a paksi csapattól a férfi NB I. A nyolcadik fordulójában, miután 15 pontos hátrányból még felálltak.

Új atomerőműblokkot épít Csehország

NRGreport
-
  19.11.14 15:24 Gazdaság

Csehország 2029-ben elkezdi egy új energiablokk építését a Dukovany atomerőműben, közölte Andrej Babis cseh miniszterelnök a kormány atomenergia bizottságának ülése után.

Új atomerőműblokkot épít Csehország

Index
-
  19.11.14 08:47 Gazdaság

Még nem tudni ki építi, de a Roszatom is az érdeklődők között van. A szomszédos Ausztria ellenzi a beruházást.

Csehország 2029-ben elkezdi egy új blokk építését a Dukovany atomerőműben

Csehország 2029-ben elkezdi egy új blokk építését a Dukovany atomerőműben, amely 2036-ra készül el - közölte Andrej Babis cseh miniszterelnök a kormány atomenergia bizottságának ülése után szerdán Prágában.

Csehország is új atomerőműblokkot épít

Csehország 2029-ben elkezdi egy új blokk építését a Dukovany atomerőműben.

A mohi atomerőműben razziázott a NAKA, két személyt őrizetbe vettek

A mohi atomerőműben tartott razziát a Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség (NAKA) speciális alakulata. A Menedzser  fedőnevű akció során két személyt őrizetbe vettek, a 3. és a 4. blokk befejezésén dolgozó egyik részvénytársaság ügyvezetőjét és menedzserét – tájékoztatott a közösségi hálón a rendőrség. „A ténylegesen elvégzett munka körülbelül…

A mohi atomerőműben csapott le a NAKA

Nyitókép forrása: Facebook/Polícia SR   A Nemzeti Bűnügyi Ügynökség (NAKA) szerdán a mohi atomerőműben hajtott végre egy „Mendzser” fedőnevű akciót.   Két személy letartóztattak, egy, az aotmerőmű épülő 3-as és 4-es blokkjának kivitelezésében részt vállaló részvénytársaság ügyvezetőjét és menedzserét.   A rendőrség facebookon…

Razzia: Két embert vett őrizetbe a mohi atomerőműnél a NAKA!

A Manažér fedőnevű akció során két személyt vettek őrizetbe, az atomaerőmű 3-as és 4-es blokkja építésének munkálataival kapcsolatban az egyik beszállító ügyvezetőjét és a részvénytársaság menedzserét. A rendőrség akciója olyan szolgáltatások nyújtásával függ össze - tájékoztatnak - melyek során a számlázott munkafolyamatokat a valóban…

Furcsa jelenség a temelíni atomerőműben, gyorsan leállították az egyes blokkot

Infostart
-
  19.11.12 14:09 Külföld

A csehországi Temelínben lekapcsolták az atomerőmű egyes blokkját. „Erre azért volt szükség, mert valószínűleg a külső hőmérséklet kilengései miatt rezegni kezdett a turbina” – tájékoztatott Marek Sviták, az erőmű szóvivője.