Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 4 hír

Eggyé olvadtak a Pallas Athéné-alapítványok

MFor
-
  20.01.17 05:30 GazdaságAlapítványMNB

2014-es létrejöttükkor még hatan voltak, azóta azonban már több egyesülésen is átestek, az azokat követően megmaradt három alapítvány egyesítette most az erőit.

Nagy Dominik Varsóból Athénbe költözik

Sportkatlan
-
  20.01.14 23:16 Foci

Nagy Dominik, a Legia Warszava magyar válogatott labdarúgója fél évre kölcsönben a Panathinakoszhoz került.     A 24 éves futballista a mostani szezonban kevés lehetőséget kapott lengyel klubjában, melynek első csapatában szeptember óta nem játszott, így már korábban szóba került, hogy eligazol. A görög bajnokságban hatodik…

Athén top 5 látnivalója, ha nincs sok időd várost nézni

Cartour
-
  20.01.14 06:27 Utazás

Athén nem csak történelmében bővelkedik, hanem látnivalókban is. Mit lehet tenni ilyenkor, miket érdemes megnézni? Tartson velünk, és segítségére leszünk!

Légiósok: Nagy Dominik Athénban, Marco Rossi örül a klubváltásnak

NSO
-
  20.01.14 01:08 Foci

Korábban arról már beszámoltunk, hogy helyi sajtóhírek szerint közel Panathinaikosz közel áll Nagy Dominik kölcsönvételéhez, most pedig a görög labdarúgással foglalkozó Greek Football posztolt arról, hogy a válogatott játékos megérkezett Athénba, és az orvosi vizsgálat után aláír az együtteshez.