Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 6 hír

„A járvány sem indokolja az asztma kezelésének módosítását”

Népszava
-
  Tegnap 14:14 Egészség

Ha egy nem megfelelően kezelt asztmás beteg megfertőződik, a koronavírus okozta tüdőgyulladás jelentősen rontja az esélyeit.

Veszélyben van az asztmája miatt Pokorny Lia

Az asztmája miatt a veszélyeztetettek közé tartozik. Színész, nem keres egy fillért sem. Mit érez Pokorny Lia? Hálát. Hálás a karantén adta lecsendesedésért, az egészségesebb világért. Ő ilyen.

Koronavírus – félhetnek asztma esetén a betegek?

Napidoktor
-
  20.04.03 05:33 Egészség

Fokozott odafigyelés szükséges Amennyiben asztma betegséggel küzdünk, a koronavírus szempontjából a fokozottan veszélyeztetett kategóriába tartozunk. Ez óvintézkedéseket tesz szükségessé. A világon jelenleg komoly gondokat okozó koronavírus mindenkire nézve fenyegető, ám azok körében, akik eleve betegek, nagyobb veszélyt jelent. Közéjük…

Melyik testedzés enyhíthet az asztma tünetein?

Női NetCafe
-
  20.03.31 08:09 Egészség

Egy új brazil kutatás szerint a szívet igazán megdobogtató edzések enyhíthetik az asztmát a légúti rendellenességben szenvedőkben.

Az asztmások ne hagyják abba a gyógyszerszedést!

Napidoktor
-
  20.03.31 08:06 Egészség

A jelenlegi járványhelyzet nem indokolja, hogy az asztmás betegek felfüggesszék vagy csökkentsék a kezelőorvos által korábban felírt gyógyszeradagot. Dr. Hidvégi Edit tüdőgyógyász, a Tüdőközpont orvosa elmondta, hogy honnan indulhat ez a félreértés és elmagyarázza azt is, miért fontosabb most még inkább a megfelelő gyógyszeres…

Abbahagyják-e az asztmások a szteroid-használatot a CoVid-19 veszélye miatt?

PharmaOnline
-
  20.03.30 05:34 Egészség

Az asztmás betegek ne függesszék fel az inhalációs szteroidos kezelésüket a SARS-CoV-2-vel való megfertőződés esetlegesen magasabb, egyelőre tudományosan meg nem alapozott kockázatára hivatkozva!