Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 256 hír

Gödöllői mulatság Fenyő Miklós, Halász Judit és az Anna and the Barbies társaságában

A nyári fesztiválszezon végeztével, de még a tél beköszönte előtt rengeteg városi/kerületi rendezvényen találhatunk ingyenes koncerteket. A gödöllői Belvárosi Napokon például színpadra lép Fenyő Miklós, a Follow the Flow, Halász Judit és az Anna and the Barbies is.

Druidstone: The Secret of the Menhir Forest

SG
-
  19.07.14 11:25 Gaming

Új műfajban próbált szerencsét a Legend of Grimrock fejlesztőinek egy része, akik úgy döntöttek, hogy elkészítenek egy minden téren múltidéző taktikai szerepjátékot, ami egyáltalán nem is sikerült rosszul.

A női témák kerülnek az idei szegedi Thealter fesztivál középpontjába

Kiemelten foglalkozik a női témákkal az augusztus 2-án kezdődő szegedi Thealter színházi fesztivál, melyen hangsúlyosan lesznek jelen a nemzetközi - cseh, szlovák, szlovén és román - produkciók is - tájékoztattak a szervezők.

Ti kíváncsiak lennétek egy The Division single player spin-offra?

GameStar
-
  19.07.14 11:35 Gaming

Ha a rajongóknak is tetszik az ötlet, akár meg is valósulhat a dolog.

The Tracker: Kőkemény bosszúfilmmel jelentkezik Dolph Lundgren, itt az előzetes!

Mafab
-
  19.07.14 12:04 Film

A Lionsgate égisze alatt készül Dolph Lundgren új akciófilmje, a The Tracker, melynek befutott az első előzetese. Nem sokat hallhattunk eddig Dolph Lundgren soron következő filmjéről, azonban a Lions...

Alig akad magyar, aki visszakérte szlovák állampolgárságát, cseh annál inkább!

Parameter
-
  19.07.14 12:22 Határtalan

Az első Robert Fico-kormány idején (2010) elfogadott törvény miatt kell lemondaniuk szlovák állampolgároknak az állampolgárságukról, ha felvesznek egy másikat. Ennek a jogszabálynak az elfogadásával reagáltak a magyar parlament által elfogadott kettős állampolgárságról szóló törvényre, amely megkönnyíti a határon túli magyarok magyar…

The Dark Pictures: Man of Medan - Megérkezett a gépigény

Gamepod
-
  19.07.14 12:30 Gaming3 hír a témában

Az Until Dawn fejlesztőinek antológia sorozata a tervek szerint 8 részes lesz, ennek első epizódja augusztus végén lesz elérhető.

Aki szeretné a csirkéjét sétáltatni, annak van egy jó hírünk!

Hobbiállat
-
  19.07.14 16:26 Állatvilág

Ugyanis lehet csirkehámot venni!A Yesito nevű cég különböző színekben pompázó csirkehálókat árul pórázzal együtt, hogy a szárnyasokkal való séta biztonságos legyen. Ez a cég a kacsákra is gondolt, hiszen rájuk méretezett hámot is árusítanak. De, ami ezeknél is hasznosabb és jobb, az a tojásgyűjtő kötény. Forrás: Amazon More

Új DLC tölthető a The Messengerhez

Gamer365
-
  19.07.14 17:03 Gaming

Picnic Panic néven jött a nyári tartalom.

The Legend of Zelda: Spirit Tracks – Hív a vasút, vár a Zelda!

theGeek
-
  19.07.14 18:09 Gaming

Hív a vasút, vár a Zelda! [Retro – 2009]

“Már nem is szólunk egymáshoz, vagy ha mégis beszélünk, annak veszekedés a vége…” – Visszatalálhatunk egymásh…

PszichoForYou
-
  19.07.14 19:04 Életmód

Egy jól működő párkapcsolat kialakítása és fenntartása időt, figyelmet, odafordulást, törődést igényel, hiszen a kapcsolat állandóan változik, velünk együtt alakul és formálódik. Ám az is gyakran előfordul, hogy megbomlik az egyensúly, megreked a kapcsolat dinamikája, és elindul egy távolodási, elhidegülési folyamat, ami sok esetben nehéz feladat…

A női témák kerülnek az idei szegedi Thealter fesztivál középpontjába

Kiemelten foglalkozik a női témákkal az augusztus 2-án kezdődő szegedi Thealter színházi fesztivál, melyen hangsúlyosan lesznek jelen a nemzetközi - cseh, szlovák, szlovén és román - produkciók is - tájékoztatták a szervezők az MTI-t.

A női témák kerülnek az idei szegedi Thealter fesztivál középpontjába

Kiemelten foglalkozik a női témákkal az augusztus 2-án kezdődő szegedi Thealter színházi fesztivál, melyen hangsúlyosan lesznek jelen a nemzetközi - cseh, szlovák, szlovén és román - produkciók is - tájékoztatták a szervezők az MTI-t.