Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 81 hír

Ekkor kezdődik a vakcinák forgalmazása Angliában

hirado.hu
-
 Tegnap 06:16Életmód

A brit kormány 100 millió dózist kötött le a hazai fejlesztésű Oxford/AstraZeneca koronavírus-oltóanyagból.

Háromszázzal próbálta lehagyni a rendőröket egy motoros Angliában

Promotions
-
 20.11.28 22:22Színes

Az esetet a rendőrség helikoptere rögzítette.

Peugeot-val felügyelik a rendet Angliában

Autóblog
-
 20.11.27 20:20Autó-motor

A Peugeot a brit hatósági szervek egyik legnagyobb beszállítójának számít. Ezen a koronavírus-járvány sem változtatott, sőt: idén minden eddiginél nagyobb számban adtak át autókat fényhidas használatra.

2020 tragikus hőse a nő, aki egy angliai Aldiban egyesével tört össze több száz üveg piát, de senki nem tett semmit, csa…

Telex
-
 20.11.27 20:15KülföldBorAldi

Aztán elcsúszott a kiömlött pián, összevagdosták az üvegszilánkok, végül kórházba szállították.

Peugeot rendőrautók Angliában – jó részük elektromos

A Peugeot a brit hatósági szervek egyik legnagyobb beszállítójának számít. Ezen a koronavírus-járvány sem változtatott, sőt: idén minden eddiginél nagyobb számban adtak át autókat fényhidas használatra. A brit rendőrség fejlesztésére létrehozott kormányzati szerv 2010-ben jelölte ki az ország rendőr-, mentő- és tűzoltó-parancsnokságainak…

A nap képe: észbontó négyüléses hiperkupé Angliából

Autóblog
-
 20.11.27 18:50Autó-motor

Az előttünk eddig ismeretlen, brit Naran Automotive előrukkolt egy lenyűgöző megjelenésű, pokolian gyors négyüléses kupéval, amely a Naran nevet viseli. A front-középmotoros, összkerékhajtású sportkupé kivételes dolgokra képes: 2,5 másodperc alatt gyorsul százra és eléri a 370 km/órás sebességet. 49 darabot készítenek…

Videóra vették minden idők leggyorsabb motorosüldözését Angliában

Egy román fiatal csaknem 300-zal próbálta lerázni a rendőröket. De ekkora tempónál már a benzin is gyorsan fogy.

Anglia: 42 éve Maradona kis híján a Sheffield játékosa lett – a tulajdonos nemet mondott

A Sky Sports interjút készített Keith Haslammal, a Sheffield United korábbi menedzsere, Harry Haslam fiával, melyből kiderült, hogy a korábbi vezetőedző 42 évvel ezelőtt közel járt hozzá, hogy lecsapjon az akkor még csak 18 esztendős, Argentínában játszó Diego Maradonára, de az angol klub tulajdonosa sokallta a későbbi világbajnokért kért…

Angliában megszűnik a négyhetes zárlat, de komoly készültség marad

A brit kormány a terveknek megfelelően feloldja a jövő héten a koronavírus-járvány megfékezése végett elrendelt négyheti angliai zárlatot.

Anglia nagy része magas járványkészültségi fokozatba kerül a zárlat feloldása után

A brit kormány a terveknek megfelelően feloldja a jövő héten a koronavírus-járvány megfékezése végett elrendelt négyheti angliai zárlatot, de az utána életbe lépő háromfokozatú készenléti rendszer alapján Anglia nagy része a magas készültségi szint hatálya alá kerül - közölte csütörtökön a brit egészségügyi minisztérium.

Bár feloldják a zárlatot, Anglia nagy része magas járványkészültségi fokozatba kerül

A brit kormány a terveknek megfelelően feloldja a jövő héten a koronavírus-járvány megfékezése végett elrendelt négyheti angliai zárlatot, de az utána életbe lépő háromfokozatú készenléti rendszer alapján Anglia nagy része a magas készültségi szint hatálya alá kerül - közölte csütörtökön a brit egészségügyi minisztérium.

Anglia nagy része magas járványkészültségi fokozatba kerül

A jelenlegi általános angliai korlátozások december 2-án véget érnek, és utána lép életbe a korábban is alkalmazott, de több elemében megerősített háromfokozatú rendszer.