Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 12 hír

Rózsaszínű ananász - Termése lédúsabb és édesebb, mint a hagyományosé

A Del Monte Fresh Produce N.A., Inc. új terméket vezetett be a piacon: az exkluzív, prémium kategóriás Pinkglow™ ananászt. A rózsaszín ananász egyedülálló a piacon, és az Egyesült Államokban október 12. óta kapható, de egyelőre csak online vásárolható meg, limitált mennyiségben.

Mit érez a férfi anális szex közben?

HáziPatika
-
  20.10.23 20:03 Szex

A womenshealthmag.com nem szégyenlősködött és utánakérdezett 7 férfinél annak, hogy nekik milyen érzés volt az anális szex.

Véget kell vetni az anarchiának!

Demokrata
-
  20.10.22 17:49 Kultúra

,,A tiltakozások célja már csak önmagában a lázadás, konkrét szándékok nélkül” – mondta Szarka Gábor a Demokratának.

Anastasiya Bezsonova szerint a csapategység lehet a szombati siker kulcsa

Anastasiya Bezsonova, a BRSE ukrán játékosának nagyszerű teljesítménye is kellett az UTE legyőzéséhez a legutóbbi fordulóban, a csapat vezetőedzője kiemelte, hogy beállítása új lendületet adott a csapatnak. Az előző szezonban volt egy komoly sérülésed, azonban az alapozást már Békéscsabán csináltad végig. Milyen állapotban vagy…

Az új külügyminiszter kinevezéséig Ana Brnabić vezeti a szerb diplomáciát

Szabad Magyar Szó
-
  20.10.21 21:51 Határtalan

Ana Brnabić kormányfő csütörtökön a kormány épületében hivatalosan is átveszi Ivica Dačić korábbi külügyminiszter feladatait, és az új miniszter kinevezéséig ő vezeti a szerb diplomáciát,

Ananászos garnéla nyár grillezve

Könnyed tengeri vacsora felejthetetlen ízekkel.

Ananászos garnéla nyár grillezve

Könnyed tengeri vacsora felejthetetlen ízekkel.

Demeter Szilárd szerint „anarchia”, ami az SZFE-n történik

Magyar Hang
-
  20.10.20 17:52 KultúraSZFEMúzeum

Demeter szerint a tiltakozó SZFE-s hallgatók elfoglalják a helyet a legalább ennyire ígéretes, tanulni vágyó fiatalok elől.

Demeter Szilárd: “Ami az SZFE-n történik, azt anarchiának hívják”

“Az SZFE-ügyben fordítva ülünk a lovon. Az egyetemfoglaló hallgatók legfeljebb ígéretes tehetségek. Olyanok, akikből sokat találhatunk a Kárpát-medencében. Hogy mi lehetne belőlük, az nem az egyetemi autonómia vélt vagy valós csorbításán, hanem a választásaikon és a személyes teljesítményükön múlik” – írja Demeter Szilárd, a Petőfi…

Illegális iskolanyitások Izraelben: „Nem fogadhatjuk el az anarchiát!”

Neokohn
-
  20.10.19 19:38 Külföld

A kormányzati fenyegetések és a kiosztott bírságok ellenére az oktatás hétfőn is folyt az ultraortodoxok intézményeiben.

Puha, szaftos banánkenyér ananászdarabokkal – Érett, barna banánból lesz a legfinomabb

Só&Bors
-
  20.10.19 10:28 Recept

A banánkenyér a világ egyik legfinomabb és legegyszerűbb süteménye. Néhány trükkel biztosan tökéletes lesz, és nagy előnye, hogy több napig eláll, csak megfelelően kell tárolni.

A Google Analytics még jobban belelát majd az agyunkba

Computerworld
-
  20.10.19 09:29 Gazdaság

A Google gépi tanulási képeségekkel ruházza fel webes forgalomelemző eszközét. Az új funkció a kereskedőket segíti abban, hogy jobbban megértsék vásárlóikat.