Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 313 hír

Elhagyta Sorina az országot az amerikai örökbefogadó szüleivel

Maszol
-
  Ma 14:09 Határtalan

A gyermek iratait alaposan átvizsgálták a határrendészek.

Felújítanák az amerikai-európai kereskedelmi tárgyalásokat

A transzatlanti kereskedelmi tárgyalások újraélesztésére szólította fel Ursula von der Leyent, az Európai Bizottság megválasztott elnökét Gordon Sondland, az Egyesült Államok uniós nagykövete - írta a Politico.

Amerikai agrártermékeket vásárolnának kínai vállalatok

Amerikai beszállítóknál érdeklődtek, illetve bizonyos agrártermékekre vonatkozó vámok alóli mentességet kérelmeztek a kínai hatóságoknál egyes kínai vállalatok - jelentette vasárnap a Hszinhua kínai állami hírügynökség a kormányzat vámügyi bizottságára hivatkozva.

Az amerikai nagykövet után egy olasz focista is a pocsék román utak miatt szörnyülködött

Főtér
-
  Ma 10:32 Határtalan

A Bukaresti Dinamo játékosának az életkedve is elment a román közlekedési infrastruktúra hiányosságai miatt.

Új zsebcápafajt azonosítottak amerikai kutatók

hirado.hu
-
  Ma 10:06 Tudomány

Az óceán mélyén élő zsebcápa egy új faját azonosították amerikai kutatók.

Megbüntették a zaklatással vádolt amerikai püspököt

El kell hagynia egyházmegyéjét és nem vehet részt nyilvános egyházi szertartáson, valamint kártérítést kell fizetnie az általa okozott erkölcsi és anyagi kárért a szexuális visszaélésekkel vádolt Michael Joseph Bransfield nyugalmazott amerikai püspöknek a Vatikán vasárnap közzétett szankciói miatt. A 76 éves nyugalmazott püspökre kirótt…

Véget érhet az amerikai opioidválság

Tavaly 30 éve először csökkent a gyógyszer-túladagolásból származó halálesetek száma.

"Agresszíven követett" egy venezuelai vadászgép egy amerikai katonai repülőgépet

Egy venezuelai Szu-30-as vadászgép "agresszíven követett" egy amerikai felderítő repülőgépet a Karib-tenger felett - közölte vasárnap az amerikai hadsereg. A venezuelai kormány reagálása szerint a főváros, Caracas térségében haladó amerikai gépet csak kikísérték az ország légteréből.

Új zsebcápafajt azonosítottak amerikai kutatók

A régebbi példányt 1979-ben a Csendes-óceán keleti részén találták, és jelenleg a szentpétervári Állattani Múzeumban látható. Mindkét eddig talált példánynak mindkét oldalán a kopoltyúja közelében apró zsebnyílása van, amely világító folyadékot állít elő, hogy a tudósok szerint ezzel vonzza magához a zsákmányt. Az új fajnak azonban…

MiFID 2: fontos könnyítés jöhet az amerikai felügyelettől

Portfolio
-
  Ma 09:06 Pénzügy

Várhatóan kiterjeszti az amerikai tőzsde-és értékpapír-piaci felügyelet (SEC) azt az engedményt, ami lehetővé teszi az amerikai befektetési szolgáltatók számára úgy elemzéseket értékesíteni az európai alapkezelők felé, hogy ahhoz...

Amerikai agrártermékeket vennének a kínaiak

Amerikai beszállítóknál érdeklődtek, illetve bizonyos agrártermékekre vonatkozó vámok alóli mentességet kérelmeztek a kínai hatóságoknál egyes kínai vállalatok - jelentette vasárnap a Hszinhua kínai állami hírügynökség a kormányzat vámügyi bizottságára hivatkozva.

Venezuelai vadászgépek agresszívan kísértek egy amerikai kémrepülőgépet?

Kölcsönösen egymást vádolja az Egyesült Államok és Venezuela az incidens miatt.