Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 227 hír

Megugrottak az amerikai termelői árak

A piaci várakozásokat meghaladó mértékben emelkedtek áprilisban a termelői árak az Egyesült Államokban, jelezve, hogy a következő hónapokban még inkább megugorhat az infláció.

5 millió dolláros váltságdíjat fizetett ki a meghekkelt amerikai üzemanyagvezeték-hálózat üzemeltetője

Korábban olyan pletykák keringtek, hogy a múlt héten meghekkelt Colonial Pipeline nem akart fizetni, most kiderült, átutalták a kért összeget a hekkereknek.

Az ön cégével is megtörténhet - csaknem ötmillió dollárt fizetett a hackereknek az amerikai cég

Csaknem ötmillió dollárt fizetett kelet-európai hackereknek az Egyesült Államok keleti partvidékének felét üzemanyaggal ellátó Colonial Pipeline vállalat, hogy feloldják letiltott számítógépes hálózatát - közölte csütörtökön a Bloomberg amerikai hírügynökség a tranzakcióról tudó, de nevét nem vállaló forrásra hivatkozva.

Amerikai járványügy: A beoltottaknak zárt térben és szabadtéren sem kell maszk a legtöbb helyzetben

Telex
-
 Tegnap 21:28Egészség

Ez azokra vonatkozik, akik az összes előírt dózist megkapták. A tömegközlekedésen, vonatokon és repülőkön továbbra is előírnák a maszkviselést.

Vizsgálatot indít a Binance amerikai üzletága ellen az Egyesült Államok adóhivatala

BitcoinBázis
-
 Tegnap 19:51Gazdaság

Vizsgálatot indított az Amerikai Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériuma és az amerikai adóhivatal a Binance Holdings Ltd., a Binance amerikai üzletágának

Hatalmas váltságdíjat zsebelhetett be az amerikai üzemanyagvezetéket leállító orosz csoport

Sajtóinformációk szerint a Colonial vezetékrendszert működtető cég órákkal a támadást követően kifizetett másfél milliárd forintnyi váltságdíjat az üzemanyagszállítást napokra leállító csoportnak.

Sokkoló képek: élő roncs lett az Amerikai pite sztárja

Nincs év, hogy ne kerülne be a hírek közé, ha más nem történik, a születésnapján csodálkozik rá a világ, hogy tönkretette magát Tara Reid. Most friss, bikinis képek készültek róla, szörnyen fest az egykor csinos hölgy. A 90-es években a világ egyik legismertebb arca volt, akiért férfiak milliói őrültek meg. Az Amerikai pite olyan hírnevet

A Diem és a Silvergate egy új amerikai dollár alapú stabilcoint bocsát ki

BitcoinBázis
-
 Tegnap 18:35Gazdaság

A Facebook hátszéllel rendelkező Diem Association a Silvergate Bankkal együttműködve elindít egy amerikai dollárhoz kötött új Diem stabilcoint. A Diem

Szalma György: Bill Gates, az idős amerikai filantróp és az ő pedofil barátja

Bill Gates rossz társaságba keveredett. Nem, nem a közismert gyíklény páholyra gondolunk ezúttal.

Amerikai szakértő: „Ha beoltottak és szabadtéren vagy, eldobhatod a maszkot”

Dr. Anthony Fauci, az amerikai Nemzeti Allergiás és Fertőzéses Megbetegedések Intézetének (National Institute of Allergy and Infectious Diseases) igazgatója szerint átmenetet kell létrehozni a maszkviselésben.

„ Kinevettek minket, ostoba amerikaiakat, de bevezettük a költségplafont”

m4sport.hu
-
 Tegnap 17:39Forma1

A Liberty Media vezérigazgatója szerint a sportág vezetői dicséretet érdemelnek.

Kormányhivatal kéri az amerikaiakat, hogy ne töltsenek meg üzemanyaggal műanyag zacskókat

A legnagyobb üzemanyagvezeték-hálózat elleni kibertámadás miatt üzemanyaghiány sújtja a keleti partot, többen így próbálnak betárazni.

Amerikai hadihajókat rendszeresít a Magyar Honvédség

Magyar Nemzet
-
 Tegnap 16:38Belföld

Folyami gyorsnaszádokkal erősít novembertől a Magyar Honvédség különleges rendeltetésű dandárja.

Liberty: így harcolták ki a „buta amerikaiak” az F1-es költségsapka bevezetését

Maffei akkor tette ezeket a megjegyzéseket, amikor az F1 korábbi vezetőjét, Chase Carey-t méltatta, kinek helyét idéntől Stefano Domenicali vette át. Carey felügyelete alatt sikerült megkötni az új Concorde-egyezményt, amelyet mind a tíz csapat aláírt, beleértve a költségsapkát is, amelyet 2021-től vezettek be.Ennek is kulcsfontosságú szerepe…

Tőzsde – Pozitív kezdés az amerikai tőzsdéken

Indexemelkedéssel indult a kereskedés csütörtökön az amerikai értékpapírpiacokon az inflációs aggodalmak miatt az előző nap elszenvedett, nagy veszteségek után. A DJIA-30 index 0,12 százalékkal, az S&P-500 index 0,44 százalékkal, a Nasdaq Composite index 0,91 százalékkal kezdett magasabban. Az indexek szerdán két-két és fél százalékos…