Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 11 hír

Az Alteo értékesítette egyik leányvállalatát a BorsodChemnek

Az Alteo Energiaszolgáltató Nyrt. adásvételi szerződést kötött leányvállalata, a BCTherm Energiatermelő és Szolgáltató Kft. 98 millió forint összegű jegyzett tőkéjét megtestesítő üzletrész tulajdonjogának átruházásáról a BorsodChem Zrt. részére – közölte az Alteo szerdán a Budapesti Értéktőzsde honlapján. A közlemény szerint a BC-Therm az Alteo…

Az Alteo eladta egyik leányvállalatát a BorsodChemnek

Az Alteo Energiaszolgáltató Nyrt. adásvételi szerződést kötött leányvállalata, a BCTherm Energiatermelő és Szolgáltató Kft. 98 millió forint összegű jegyzett tőkéjét megtestesítő üzletrész tulajdonjogának átruházásáról a BorsodChem Zrt. részére - közölte az Alteo szerdán a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

A BorsodChem megszerezte az Alteo leányát

24.hu
-
 21.03.03 21:43Pénzügy

Az adásvétellel a két cég egy korábbi vállalásuknak tesz eleget.

A BorsodChem átvesz egy Alteo leányt

VG
-
 21.03.03 19:31Pénzügy

Az adásvételi szerződés aláírásával a felek egy hosszútávú szerződésben vállalt kötelezettségüknek tesznek eleget.

A BorsodChemé lesz az Alteo leányvállalata

Vállalt kötelezettségüket teljesítik a felek azzal, hogy az Alteo tulajdonából a BorsodChemébe kerül át a BCTherm Energiatermelő és Szolgáltató Kft.

Vételen az Alteo az MKB-nál, jelentős a felértékelődési potenciál

Portfolio
-
 21.03.03 12:16Gazdaság

Nem változtatott az Alteo korábbi célárán az MKB, az elemzőház szerint a negyedik negyedévben minden a várakozásai szerint alakult. A cég korábbi befektetései elkezdtek megtérülni, így a hosszú távú előrejelzések változatlanok maradtak.

Az ALTEO eredményeit az utolsó negyedév sem törte le

NRGreport
-
 21.03.03 11:35Gazdaság

Az energiaszektor legtöbb szereplője a járványhelyzet következtében a tervezetthez képest jóval szerényebb éves eredményekről számolhatott be, az ALTEO Nyrt. árbevétele azonban 29 százalékkal emelkedett éves szinten, és 116 százalékos nettó nyereségnövekedéssel zárták a tavalyi rendhagyó évet – olvasható a vállalat közleményében.

MKB: ötödével érhetnek többet az Alteo részvényei

A bankház megerősített célár mellett továbbra is vételre ajánlja az újgenerációs energiaszolgáltató papírjait.

Jól zárta a tavalyi évet az Alteo

Az Alteo Nyrt. a járvány ellenére is kimagasló eredménnyel, 29 százalékos árbevétel- és 116 százalékos nyereségnövekedéssel zárta a 2020-as évet - közölte az energetikai társaság hétfőn a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.

Kimagasló eredménnyel zárt az Alteo 2020-ban

29 százalékos árbevétel- és 116 százalékos nyereségnövekedést ért el.

Bármi jött is tavaly, az ALTEO nagyot ment

A koronavírus miatt kialakult gazdasági helyzet dacára is kimagasló eredménnyel zárta a 2020-as évet a leginkább villamosenergia termelőként és szolgáltatóként ismert ALTEO. Az újgenerációs energiaszolgáltató igazolta, hogy fő profittermelő tevékenységeinek dinamikáját a járványhelyzet sem képes visszafogni.