Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 12 hír

Alfa Romeo: Kimi számunkra az első!

Räikkönennek lejár a szerződése a szezon végén, hiszen 2018-ban két idényre írt alá az Alfa Romeóhoz, de egyelőre még nem döntötte el, hogy szeretné-e folytatni karrierjét.A csapat valószínűleg helyet biztosíthat egy Ferrari Akadémiában szereplő pilótának, amennyiben a Scuderia úgy dönt, hogy fel szeretné hozni egyik juniorját a Formula 2-ből,…

Az Alfa a pontokat szerző Raikkönent akarja 2021-re is

Formula
-
  20.09.13 21:03 Forma1

A Toszkán Nagydíjon megszerezte idei első pontjait Kimi Raikkönen, aki egy büntetés miatt nem tarthatta meg pályán megszerzett pozícióját, de így is kilencedikként zárt. Az Alfa vele akarja folytatni.

Kedden a maffia filmek alfája és ómegája a tévében

Port
-
  20.09.15 16:35 Film

Igen, levetítik A Keresztapát, de ezen kívül is lesz pár jó néznivaló.

Rómeó Vérzik: Ilyen tiszta fejjel még sosem forgattunk

ma7.sk
-
  20.09.16 16:55 Zene

Az október közepén érkező, kilencedik nagylemez előfutáraként megjelent az album slágergyanús, NO Future című nótájának zenés videója.

Trailer hívja fel rá a figyelmet, hogy elindult PS4-en a Call of Duty: Black Ops - Cold War többjátékos alfája

Game Channel
-
  20.09.17 17:55 Gaming

Mától kezdve a PS4-es közönség már próbálgathatja a Call of Duty: Black Ops - Cold War többjátékos módját, legalábbis annak alfa verzióját, ehhez pedig most rittyentettek az alkotók egy rövidke kedvcsinálót. Kevesebb mint egy perces a trailer, de a lényeg benne van: #kover#a hét végéig lehet játszani a multiplayerrel#kover_...

Rómeó és Júlia – Pesti Magyar Színház bemutatója

A Pesti Magyar Színház szeptember 18-án mutatja be Shakespeare Rómeó és Júliáját Eperjes Károly rendezésben. Érdekes lenne egyszer összeszámolni, hány feldolgozás készült a világirodalom legcsodálatosabb szerelmi drámájából, a Rómeó és Júliából. A történet számtalan rendező,...

Black Ops Cold War: Az Activision részletezte, hogy mit érdemes tudni a ma este publikussá váló alfa változatról

IGN
-
  20.09.18 16:00 Gaming

Call of Duty-t a népnek!. A PlayStation közönsége már ezen a hétvégén kipróbálhatja a 2020-as COD-ot, vagy legalábbis annak multiplayer játékmódjait.

Ma este indul a Call of Duty: Black Ops Cold War nyílt alfa tesztje

Gamepod
-
  20.09.18 17:30 Gaming

Az egész hétvégén át tartó próbaidőszak alatt kizárólag a PlayStation 4 tulajok vethetnek pillantás a játékra.

Black Ops Cold War - elindult az alfa, közeleg a béta

A tegnapi délután folyamán elindult a Call of Duty: Black Ops - Cold War első nyilvános próbaköre PlayStation 4-en, de szerencsére mindenki más is lehetőséget kap majd arra, hogy a premier előtt kipróbálja a játékot.

Egy szerelem 10 hónapja: Domján Edit és Szécsi Pál, a modern kori Rómeó és Júlia

Múlt-kor
-
  Tegnap 08:31 Kultúra

Talán egy szerelmespár története sem izgatta annyira a XX. századi közvélemény fantáziáját, mint a külön-külön is méltán népszerű Domján Edit-Szécsi Pál kettősé. Viharos, de annál intenzívebb kapcsolatuk 1972 januárjától nem tartott ki év végéig sem, mindössze 10 hónapot ért meg. Viszonyuk rövidsége, illetve érzelmi életük vehemenciája hasonlít…

Így szól az Alfa Giulia, amit aligha látunk majd utcán

Vezess
-
  Ma 08:21 Autó-motor

Ritkán láthatunk majd ilyen Alfát, a Giulia 540 lóerős csúcsmodellje most egy svájci luxusautó találkozón mutatta meg magát.