Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 6 hír

Albert Einstein kisemmizett unokájának egy ponton utcai kukákban kellett élelmet keresnie

Múlt-kor
-
  19.07.17 18:37 Kultúra

Gyermekként az örökbefogadott Evelyn Einsteinnek az egész család – köztük nevelőszülei, Einstein fia és annak felesége – egyként állította, hogy valójában Albert Einstein vér szerinti gyermeke. Hivatalos bizonyíték hiányában teljességgel mellőzték az örökség elosztásakor, és meghalt, mielőtt bizonyítani tudta volna igazát. Élete nem csupán…

Kőrössy Albert Kálmán titkai

KultúrPart
-
  19.07.17 15:44 Kultúra

A művész a századforduló magyar építészetének méltatlanul elfeledett alakja, aki nemcsak Lechner Ödön követőjeként vált ismerté, hanem a magyar szecesszió egyik kiemelkedő képviselője is volt.

Mit és főleg hogyan meséljünk a kicsiknek? – Albert Zsuzsánna mesemondóval beszélgettünk

Vaol
-
  19.07.19 17:30 Megyei

A gyermekek és a nagyszülők együtt eltöltött ideje elképzelhetetlen mesék nélkül: a népmesék vagy a családi emlékek biztosan előkerülnek egy-egy alkalommal.

„A sikernek nem titkai vannak, hanem törvényszerűségei” – Rendhagyó könyvajánló Barabási Albert László, „A képlet”…

PszichoForYou
-
  19.07.21 20:17 Életmód

Ha valaki 20 évvel ezelőtt azt állítja, hogy egy fizikus, hálózatkutató könyvéről fogok ódákat zengeni, akkor azon a hetedikes fizikatanárom minimum jót nevetett volna. Bár szegény Erzsi néni hiába próbálta a fejembe verni ennek az egyébként elképesztően izgalmas reáltudománynak a törvényszerűségeit, túlzás nélkül állíthatom, hogy Barabási Albert-L

Új CT-t adtak át kedden a balassagyarmati Kenessey Albert Kórházban

A 143 millió forintos, korszerű készülék üzembe helyezése jelentősen növeli a betegellátás színvonalát, a betegbiztonságot, a jobb, gyorsabb képalkotásnak köszönhetően bővülnek a diagnosztikus lehetőségek.

Új Ct-t adtak át kedden a balassagyarmati Kenessey Albert Kórházban

A 143 millió forintos, korszerű készülék üzembe helyezése jelentősen növeli a betegellátás színvonalát.