Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 17 hír

Külhoni magyar diákok kaptak ösztöndíjat a Pallas Athéné Domus Educationis Alapítványtól

VG
-
  19.05.18 16:49 KarrierAlapítványAthén

Újabb külhoni magyar egyetemisták kapnak Pallas Athéné Kiválósági Ösztöndíjat.

Elérhető e-learning felületen a Pénziránytű Alapítvány tankönyve

A Pénziránytű Alapítvány elkészítette az Iránytű a pénzügyekhez című tankönyvének teljes digitalizálását, a tananyag elérhető az e-learning felületen, a rendszer minden pedagógus és diák számára ingyenes - közölte a Pénziránytű Alapítvány pénteken az MTI-vel.

Elérhető e-learning felületen a Pénziránytű Alapítvány tankönyve

A Pénziránytű Alapítvány elkészítette az Iránytű a pénzügyekhez című tankönyvének teljes digitalizálását, a tananyag elérhető az e-learning felületen, a rendszer minden pedagógus és diák számára ingyenes – közölte a Pénziránytű Alapítvány pénteken az MTI-vel. A tájékoztatás szerint a kiadvány pénzügyi és vállalkozási ismeretek fejezetének…

Már felvidéki felnőtteket is oktat az OTP Fáy András Alapítványa

Felvidék.ma
-
  19.05.17 12:37 Határtalan

Magyar-szlovák határon átívelő program keretében felelős szülőket és pedagógusokat képeznek az OTP Fáy András Alapítványa, illetve szlovákiai partnerszervezete, az OTP Ready Alapítvány szakemberei. A hagyományos módszerekkel szakító, élményalapú képzések célja a pénzügyi tudatosság fejlesztése felnőttek körében.

Pályázat: kerületi sportolókat támogat az alapítvány

Ittlakunk
-
  19.05.16 18:16 Budapest 23. ker

A Soroksár Sportjáért Közalapítvány Kuratóriuma pályázatot hirdet sporteszköz-, sportfelszerelés vásárlására, sporttevékenység támogatására Soroksáron bejegyzett székhellyel, vagy telephellyel rendelkező sportszervezetek, kerületben lakó egyéni sportolók, valamint a verseny-, szabadidősport területén munkát végző, kerületi…

Határon átívelő program keretében már felnőtteket is oktat az OTP Fáy András Alapítvány

Növekedés
-
  19.05.15 11:49 Gazdaság

Magyar-szlovák, határon átívelő program keretében felelős szülőket és pedagógusokat képeznek az OTP Fáy András Alapítvány, illetve szlovákiai partnerszervezete, az OTP Ready Alapítvány szakemberei. A hagyományos módszerekkel szakító, élményalapú képzések célja a pénzügyi tudatosság fejlesztése felnőttek körében.

Rengetegen jelentkeztek az Eötvös Péter Alapítvány mentorprogramjára

Zaol
-
  19.05.15 11:00 KultúraAlapítvány

A mentorprogram évenként 2 zeneszerzőt és 2 karmestert fogad, akik közösen dolgoznak a program folyamán.

Rengetegen jelentkeztek az Eötvös Péter Alapítvány mentorprogramjára

Teol
-
  19.05.15 11:00 KultúraAlapítvány

A mentorprogram évenként 2 zeneszerzőt és 2 karmestert fogad, akik közösen dolgoznak a program folyamán.

Bővített kiadvány készült a Velencei-tavi Kistérségért Alapítvány sikereiről

Feol
-
  19.05.15 07:30 Megyei

Elkészült a 2006-ban alapított Velencei-tavi Kistérségért Alapítvány tevékenységét bemutató kiadvány 3. bővített kiadása.

Iskolai KRESZ-oktatást vezetne be egy szegedi alapítvány

Szeged Ma
-
  19.05.14 13:06 Belföld

"Mindenre megtanítjuk a gyerekeinket, a legdrágább kincsünket, csak egy dologra nem: a közlekedés túlélési szabályaira."

Alapítványt hozott létre a Café Reklám

A Café Kötelék Alapítvány jelenlegi vagy egykori Cafés munkatársaknak ill. családjuknak nyújt lelki, anyagi vagy fizikai támogatást.

Dupláz a Vodafone Alapítvány

A 2019/2020-as tanévben a Vodafone Magyarország Alapítvány újabb iskolákat von be a Digitális Iskola Programba, ezáltal közel a duplájára, azaz 13.000-re emelkedik a digitális kompetenciafejlesztésben és internetbiztonsági képzésben részt vevő gyerekek száma. A Program célja, hogy fejlessze a hátrányos helyzetű térségekben tanuló…

Az Országos Állatvédelmi Alapítvány is csatlakozott a “Passzold vissza tesó” kezdeményezéshez

Az Országos Állatvédelmi Alapítvány is csatlakozott a Jane Gooodall Intézet „Passzold vissza tesó!” kezdeményezéséhez. Az országos program a veszélyeztetett fajok, például a gorillák és a csimpánzok élőhelyének megvédése érdekében jött létre.

Dupláz a Vodafone Alapítvány

Idén kétszeresére nő a Digitális Iskola Programban részt vevő diákok száma.