Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 25 hír

Elbírálta a székelyföldi gazdaságfejlesztő program pályázatait a Pro Economica Alapítvány

Maszol
-
  Tegnap 20:20 Határtalan

Húszmilliárd forint értékben kapnak támogatást a gazdák.

Friss középiskolai rangsor: ezek a legjobb alapítványi gimnáziumok

A HVG középiskolai rangsorában a legjobb alapítványi iskola az idén is a budapesti Alternatív Közgazdasági Gimnázium, Szakgimnázium és Általános Iskola lett, a top ötbe egy egri és egy paksi intézmény is bekerült. Újságárusoknál a HVG kiadványa az ország száz legjobb gimnáziumáról.

Nincs kétoldalú egyezmény Magyarország és Románia között a Pro Economica Alapítvány révén

Semmilyen szintű kétoldalú egyezmény nem létezik Magyarország és Románia között a Pro Economica Alapítvány révén (Erdélyben, magyar állami támogatással) működtetett gazdaságfejlesztési programról, a román fél más módon sem fejezte ki beleegyezését - közölte a bukaresti külügyminisztérium pénteken a G4Media.ro hírportál…

Alig maradt pénze a Litecoin Alapítványnak

BitcoinBázis
-
  19.10.11 16:03 Gazdaság

A Litecoin Alapítványnak alig marad pénze. A múlt évben még közel egy millió dollárral gazdálkodó entitás mára mínusz 70 000 Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Észrevételezésen a Félúton Alapítvány jelentéstervezete

ÁSZ
-
  19.10.11 08:12 Gazdaság

Az Állami Számvevőszék megküldte a Félúton Alapítvány ellenőrzéséről készített jelentéstervezetet az ellenőrzött szervezet vezetőjének, aki az ellenőrzés megállapításaira a kézhezvételt követő 15 napon belül észrevételt tehet.

"Díjmentes Weboldal Pályázat": webáruházzá is átalakítható professzionális weboldalak díjmentes elkészítése tárhellye…

Pafi
-
  19.10.10 22:04 Gazdaság

A pályázat célja, hogy a pályázók saját, önállóan, (laikus által is) könnyen, tetszőlegesen szerkeszthető, korlátlanul bővíthető, korszerű, professzionális színvonalú és felszereltségű weboldallal jelenhessenek meg az interneten, ami a későbbiek során, vagy akár induláskor, igény szerint, webáruházzá is átalakítható.

Kutatói ösztöndíjat alapít a BGE és a Demján Sándor Alapítvány

A Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE) és a Demján Sándor Alapítvány Vállalkozásfejlesztési Kutatói Ösztöndíjat alapít és hirdet meg az egyetemen belül hazánk vállalkozásfejlesztési tudományos kutatásának és oktatásának támogatására.

Döbbenet: hírhedt kamu tábornok verte át Stadler alapítványát – Ő az, aki a Világbank alelnökének adta ki magát

Egy csinos házat kért, ha visszaszerzi az alapítványnak Stadler egykori stadionját.

Januárban adják át a Tüke-díjat, várja a pécsiek javaslatát az alapítvány

Pécsi Újság
-
  19.10.09 17:30 Megyei

Január 21-é tizenhetedik alkalommal adja át a Tüke-díjat és az Ifjúsági Tüke-díjat a Tüke Alapítvány.  A Tüke Alapítvány arra kéri a megyeszékhely lakóit, tegyenek javaslatot arra a személyre, aki Önök szerint kiemelkedően sokat tett Pécs városáért, tevékenységével segítette a város fejlődését, hagyományainak őrzését, önálló szellemiségének,…

Külföldi ügynökké nyilvánították Navalnij korrupcióellenes alapítványát

Azonnali
-
  19.10.09 16:26 Vélemény

Az alapítvány rengeteg, Putyinéknak kellemetlen korrupciós ügyet tárt fel, most a hatóságok rájuk sütnék az ügynök-címkét.

A Joy Tündér ismét segít: támogasd velünk a Kézenfogva Alapítványt

Joy
-
  19.10.09 12:23 Életmód

A Joy Tündér idén ősszel a Kézenfogva Összefogás a Fogyatékosokért Alapítványt támogatja 10 Ft-tal, minden eladott novemberi Joy magazin árából.

Eredményes negyedévet zártak a Pallas Athéné Alapítványok

A Pallas Athéné Alapítványok ismét eredményes negyedévet zártak. Felelősségteljes és biztonságos gazdálkodásuknak köszönhetően 2019. harmadik negyedévében 770 millió forinttal gyarapították vagyonukat. Az Alapítványok összvagyona 274,3 milliárd forintot tesz ki. A vagyonnövekedés mellett az Alapítványok több mint 9,1 milliárd forint…

Vallottak a jegybanki alapítványok: ez lett a 266 milliárd forint sorsa

A Pallas Athéné Alapítványok az idei év harmadik negyedévében 770 millió forinttal gyarapították vagyonukat, az összvagyon 274,3 milliárd forintot tesz ki, az alapítványok több mint 9,1 milliárd forint értékben közel 1500 oktatási, tudományos pályázatot támogattak – közölte a Pallas Athéné Alapítványok kedden az MTI-vel.

Ismét közelebb hozták a világot a Carpe Diem Alapítványban

Duol
-
  19.10.08 15:00 Megyei

A Carpe Diem Rekreációs és Általános Képzési Alapítvány a Közelebb hozzuk a világot című rendezvényét ismét egy „kulturális csavargás” keretében tartotta meg, idén már harmadszor kelt útra, ezúttal 16 fővel.

Eredményes negyedévet zártak a Pallas Athéné Alapítványok

A Pallas Athéné Alapítványok ismét eredményes negyedévet zártak. Felelősségteljes és biztonságos gazdálkodásuknak köszönhetően 2019. harmadik negyedévében 770 millió forinttal gyarapították vagyonukat. Az Alapítványok összvagyona 274,3 milliárd forintot tesz ki. A vagyonnövekedés mellett az Alapítványok több mint 9,1 milliárd forint…