Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 12 hír

Jó, ha tudja: akár öt évre visszamenőleg is lehet igényelni – Ilyen betegségek után jár az adókedvezmény

Blikk
-
  Tegnap 20:55 Belföld

Idén havi 8050 forint (a minimálbér 5 százaléka) személyi kedvezmény jár az adóból azoknak, akik rokkantsági járadékban vagy fogyatékossági támogatásban részesülnek, továbbá azoknak is, akik olyan betegségben szenvednek, amely súlyos fogyatékosságnak számít. Kevesen tudják azonban, hogy ebbe a cukorbetegség éppen úgy…

Gyermekgondozásról visszatérő szülő adókedvezménye

Adó
-
  20.01.22 07:45 Gazdaság

A gyermekvállalás nemcsak a családra, de a gyermekkel otthonmaradó szülő munkáltatójára is nagy terhet ró. A kisgyermek gondozására kivett szabadságról visszatérő szülő visszavezetése a munka világába, a felgyűlt szabadságok kiadása a munka megszervezésén túl anyagi terhet is jelent a munkáltatónak. Éppen ezért ezt az átmeneti időszakot…

Adókedvezmények: az ANYA mellett már az ONYA is segít

Vaol
-
  20.01.22 07:00 Megyei

Az adóelőleg-nyilatkozat idén már online is kitölthető a NAV honlapján. A négy vagy több gyermeket nevelő anyák is kedvezményben részesülnek.

Ezek az adatok kellenek az adókedvezmény orvosi igazolásához

A személyi kedvezmény a személyi jövedelemadóból vehető igénybe. A háziorvosoknak, szakorvosoknak, a tavaly kiállított személyi kedvezményre jogosító igazolásokról 2020. január 31-éig kell elektronikusan adatot szolgáltatniuk a NAV-nak.

Adókedvezmény betegségekre - Erre figyeljen, ha orvosi igazolást kér

Alon
-
  20.01.21 11:00 Megyei

Vannak kötelező tartalmi elemei az orvosi igazolásnak. Mutatjuk.

A Rockstar szerint a számukra jóváírt, több tízmillió fontnyi adókedvezmény segíti az Egyesült Királyság gazdaságát

IGN
-
  20.01.21 10:15 Gaming

Az ipari kereskedelmi társaság védelmébe vette a programot Egy videojátékos cégeket támogató programnak köszönhetően a Rockstar angol stúdiója után nem fizetnek vállalati adót. De a cég szerint még így is pozitív hatással vannak az országra.

Egy új adókedvezmény kérelem erősítheti meg a GTA 6 fejlesztését

A Rockstar North, a Grand Theft Auto sorozatról ismert brit fejlesztő valószínűleg javában dolgozik a GTA 6-on. Legalábbis ezt sugallják az utóbbi időkben elterjedt pletykák, valamint az, hogy az osztrák GameWare oldalán pár percig ki is került az előrendelhető játék. Egy nemrégiben közzétett adókérelemből azonban az derül ki, hogy valóban…

A Rockstarnak tavaly is több millió fontnyi adókedvezményt írtak jóvá, ami a GTA VI érkezésére utalhat

Pedig nem szorulnak segítségre A Grand Theft Auto fejlesztője a világ egyik legnyereségesebb videojátékos vállalata, mégsem adóznak a bevételeik után.

Adókedvezmény betegségekre – visszamenőleg is jár

A bizonyos betegségek - többek között a laktóz- vagy gluténérzékenység - után járó személyi kedvezmény visszamenőleg is igényelhető - közölte Izer Norbert adóügyekért felelős államtitkár.

Adókedvezmény betegségekre - Visszamenőleg is jár, mutatjuk, hogyan

Alon
-
  20.01.19 09:23 Megyei

Betegségek listája, szükséges nyilatkozatok, tudnivalók.

Százezres adókedvezményt hagy veszni sok magyar - érdemes lépni!

Míg 2010-ben 69 ezren vették igénybe a bizonyos betegségek után járó úgynevezett személyi kedvezményt, addig 2018-ben már 258 ezren - tájékoztatta Izer Norbert adóügyekért felelős államtitkár az MTI-t.