Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 491 hír

Ízelítő a szombati Kisalföldből: megyénk is szorít az új Nemzet Színészének

Kisalföld
-
  20.02.21 19:01 Megyei

A 32 oldalon megjelenő napilapban szombaton arról is olvashatnak, hogy százötvenezer tokhal kerül a Dunába.

Végső búcsút vettek Andorai Pétertől, a nemzet színészétől

Life
-
  20.02.20 14:01 Kultúra

Végső búcsút vettek Andorai Pétertől, a nemzet színészétől

Végső búcsút vettek Andorai Pétertől, a nemzet színészétől

ma.hu
-
  20.02.19 18:30 KultúraElhunyt

Családja, tisztelői, barátai és pályatársai végső búcsút vettek szerdán Andorai Pétertől, a nemzet színészétől a Farkasréti temetőben Budapesten.

Végső búcsút vettek Andorai Pétertől, a nemzet színészétől

Családja, tisztelői, barátai és pályatársai végső búcsút vettek szerdán Andorai Pétertől, a nemzet színészétől a Farkasréti temetőben Budapesten. Andorai Péter portréja és urnája a Kossuth-díjas színész temetésén Budapesten, a Farkasréti temetőben 2020. február 19-én. A művész életének 72. évében február 1-jén hunyt el. MTI/Koszticsák…

Végső búcsút vettek Andorai Pétertől, a nemzet színészétől

Családja, tisztelői, barátai és pályatársai végső búcsút vettek szerdán Andorai Pétertől, a nemzet színészétől a Farkasréti temetőben Budapesten. Mti Nagyon szerettünk és szeretünk Péter - hangsúlyozta Eperjes Károly Kossuth-díjas színművész a búcsúztatáson. Felidézte: Andorai Péterrel még fiatal korukban megegyeztek egymással abban,…

Végső búcsút vettek Andorai Pétertől, a nemzet színészétől

A csend és a figyelem nagy művésze voltál - emlékezett vissza a színészre Szabó István rendező.

Végső búcsút vettek Andorai Pétertől, a nemzet színészétől

Eperjes Károly színművész a búcsúztatáson felidézte: Andorai Péterrel még fiatalon megegyeztek egymással abban, hogy ha az egyikük túléli a másikat, akkor a másik mondja az búcsúbeszédet.

Látványos tiltakozás - a diákok is kiálltak az új Nemzeti alaptanterv ellen

A Berzsenyi Dániel Gimnázium tanárai után a diákok is a tiltakoznak az új Nemzeti alaptanterv ellen, nem is akármilyen módon.

A Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetsége üdvözli a tanórák számának csökkentését a módosított Nemzeti alaptant…

A Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetsége üdvözli a Nemzeti alaptanterv (NAT) módosítását, amelynek értelmében csökken a tanórák száma, hogy a diákok terhei ne növekedjenek. A szervezet az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében azt írta: a Nat korszerű módszertani alapelvekre épül. Ezek közé sorolják az egyénre szabott, aktív…

Az Mkp újabb panasszal él a nemzeti kisebbségeknek járó műsoridő be nem tartása miatt a szlovák közmédiában

Több újabb beadvánnyal fordul a szlovák közszolgálati média felügyeleti szerveihez és az ügyészséghez a nemzeti kisebbségeknek törvényesen járó műsoridő be nem tartása miatt Őry Péter, a Magyar Közösség Pártja (MKP) Országos Tanácsának elnöke – jelentette be a felvidéki magyar párt politikusa pozsonyi sajtótájékoztatóján hétfőn.…

A legújabb nemzeti konzultáció sokkal rosszabb, mint az összes eddigi együttvéve

Azonnali
-
  20.02.18 10:36 Vélemény

Az állam saját intézményei, a független bíróságok ellen uszít, amik pont azért vannak, hogy a jogainkat garantálják. Ez olyan súlyos vörös vonal, hogy a CEU elüldözése hozzá képest piszlicsáré ügy volt.

Színházak a nemzeti centrifugában

Hamarosan belelapozhat a Piac & Profit legfrissebb számába.

Vádemelés két ukrán embercsempész ellen – Egy nemzetközi bűnszervezet tagjai voltak

Nemzetközi bűnszervezet két tagjával szemben emelt vádat a Mátészalkai Járási Ügyészség, akik vietnámi és bangladesi állampolgárok Magyarországra jutásában működtek közre.

Máris törvényt alkotna a Fidesz a még meg sem tartott nemzeti konzultáció alapján

Hírklikk
-
  20.02.18 10:46 Belföld

„Az Országgyűlés felhívja a kormányt, hogy a nemzeti konzultáció eredménye alapján, a bűncselekményekből származó károk enyhítéséről szóló és a bűncselekmények áldozatainak érdekeit érvényre juttató új szabályozási rendszert dolgozzon ki 2020. május 15-éig.”