Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Járványhelyzet: továbbra is zajlanak a szervátültetési programok itthon

ATV
-
 Ma 11:27Belföld

A koronavírus-járvány elleni szigorú intézkedések betartása mellett működnek a szervátültetési programok Magyarországon - közölte Mihály Sándor, az Országos Vérellátó Szolgálat transzplantációs igazgatója szerdán az M1 aktuális csatornán.

Idén 96,1 milliárd forintot fordít a kormány a háziorvosok béremelésére

Kásler Miklós: A háziorvosok és fogorvosok jövedelme igazodni fog a történelmi orvosbéremelés során elfogadott szakorvosi bértáblához.

Megszállják a rendőrök a BKK járatait, zsebtolvajokra és szabálysértőkre vadásznak

Rendőrök kísérik a jegyellenőröket a következő időszakban a BKK járatain. A korábbi akcióhoz hasonlóan a zsebtolvajokra és a járványügyi szabályokat megszegő utasokra vadásznak. BRFK és BKK közös kampánya A zsebtolvajlás elleni kampány és a buszsávok ellenőrzése után folytatódik a Budapesti Rendőr-főkapitányság és a Budapesti…

Rekord méretű játékadót hoztak össze a magyarok a járvány legkeményebb hónapjaiban az államnak

MFor
-
 Ma 11:19Belföld

Nem veszítették el a jó szerencsébe vetett hitüket az emberek a koronavírus-járvány alatt sem, amit az is bizonyít, hogy tavaly novemberben és decemberben rég nem látott mennyiségben dőlt a játékadó az államkasszába.

Bezártsággal és egyedülléttel küzdenek a járvány alatt a magyar diákok

HVG
-
 Ma 11:15Életmód

A diákok legtöbbje tavaly március óta otthon, online vesz részt az oktatásban.

Pozsony a szakértők véleményét kéri ki, szükséges-e az országos tesztelés második fordulója a járásban

A pozsonyi városvezetés a kormányfőt, Igor Matovičot (OĽaNO) és az egészségügyi minisztert, Marek Krajčít (OĽaNO) arra kéri, hogy hívja össze az epidemiológusokat, illetve kérje ki a szakértők véleményét, miszerint indokolt-e Pozsonyban az országos tesztelés második körét is megismételni.

Ők az internet legnépszerűbb macskái: milliók követik őket

otthon.hu
-
 Ma 11:10Otthon

Ha hírességek kerülnek szóba, egyből emberekre gondolunk, pedig a macskák között is akadnak olyanok, akiket a fél világ imád: millióan követik őket a közösségi oldalakon. Gazdáik óráról órára posztolnak róluk különböző képeket, videókat, a rajongók pedig megőrülnek értük! Nézzünk néhány nagyon édes és elképesztően népszerű cicust!

Több mint 19 millióan zsebelték be ingyen a Star Wars: Battlefront II-t

PlayDome
-
 Ma 11:09Gaming

Nem véletlen, hogy hirtelen megugrott a játékosok száma is.

Tajvanon nem viccelnek: 10,3 millió forintnyi bírságot kapott egy karanténszegő

Telex
-
 Ma 11:05Külföld

Hétszer hagyta el a lakását engedély nélkül, lecsapott a hatóság.

Biztonságosan üzemel a Paksi Atomerőmű a járványidőszakban is

2020-ban 16 054,9 GWh (gigawattóra) villamos energiát termelt az MVM Paksi Atomerőmű Zrt.: ez a mennyiség csupán 1,42%-kal marad el az előző évi, rekordnak számító adattól és továbbra is a bruttó hazai villamosenergia-termelés közel felét jelenti. A járvány elleni védekezés kapcsán hozott intézkedéseknek és a munkavállalók…

Biztonságosan üzemel a Paksi Atomerőmű a járványidőszakban is

A járvány elleni védekezés kapcsán hozott intézkedéseknek és a munkavállalók fegyelmezettségének köszönhetően sikeres volt az atomerőmű életének első „pandémiás” főjavítása és a folyamatos üzemközbeni karbantartások is.

Laposa Bence a Balatoni Kör elnökeként kért állami pénzt, amiből saját cégei 143 milliót kaptak

A 24.hu cikke végig vezeti, hogyan kapott egy kiválasztott kör titkolózva másfél milliárdos állami támogatást. Lemondás lett a vége.