Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 360 hír

A kormány átcsoportosított 110 milliárd forintot

Napi.hu
-
 Ma 21:35Belföld

A kormány úgy döntött, hogy a központi maradványelszámolási alapból átcsoportosít közel 110 milliárd forintot a gazdaságvédelmi alapba - derül ki a szerda esti Magyar Közlönyből.

Putyin palotáját 400 milliárd forintnak megfelelő összegből építették

Ez derült ki az őrizetbe vett ellenzéki vezető, Alekszej Navalnij által készített videóból.

Megtévesztő Reklámok Miatt Közel 6 Milliárd Forint Bírság

Aki biztos akar lenni a dolgában, annak napi szinten követnie kell a jogszabályi háttér változásait .

Tűz ütött ki egy oroszlányi vendéglő tárolójában

Szerda este az oroszlányi Lapos Kisvendéglőhöz riasztották a helyi önkormányzati tűzoltókat.

Székesfehérvár 75 milliárdos költségvetése hatályba léphetett

Cser-Palkovics András (Fidesz) polgármester szerdán aláírta a városházán Székesfehérvár 2021. évi, 75 milliárd forint főösszegű költségvetését, amely ezzel hatályba is lépett – közölte az önkormányzat.

Kukába dobta merevlemezét, most milliárdokat ér a rajta lévő Bitcoin

Metropol
-
 Ma 19:00Bulvár

A férfi most kétségbeesetten próbálja visszaszerezni az eszközt, akár a szeméttelepről is.

Több mint másfél milliárd dollárért újabb KC-46 tankereket vesz az USAF

További 12 új generációs tankergépet vesz az USAF a Boeingtől, a gyártó idén még plusz pénzt is behúzhat a 767-esen alapuló típus hibajavításaiért.

Zalaegerszegen üzemet zár be, Veszprémben fejleszt a Savencia tejipari vállalat

Átszervezi tevékenységét a Savencia Fromage & Dairy Hungary Zrt. – a korábbi Pannontej -, amely bezárja zalaegerszegi sajtüzemét, illetve tovább fejleszti veszprémi gyáregységét – közölte a társaság szerdán az MTI-vel.

1,5 milliárdból újítják meg a varsányi iskolát

Nool
-
 Ma 17:53Belföld

Szerdán bemutatták azt a tervezetet, ami alapján megújul a Varsányi Hunyadi Mátyás Általános Iskola. Az intézmény fenntartója, a Balassagyarmati Tankerületi Központ csaknem 1,5 milliárd forint értékben valósítja meg az iskola teljes körű infrastrukturális felújítását.

65 millió forintból új tanösvényt alakítanak ki a Bükk-vidéki geoparkokban

Az új útvonalat és a térségek 70 értékes földtani helyszíneit mobilapplikációban is rögzítik.

Döbbenet! A katasztrófavédelem nem tudta kideríteni a kastélytűz okát, amelyben életét vesztette a budai milliárdos - az…

„A tűz keletkezési okát a tűzvizsgálati eljárás során nem lehetett megállapítani” - ez a leglényegesebb mondata annak a „Tűzvizsgálati jelentésnek”, amelyet a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság készített a Bár községben, 2020. augusztus 10-én, hajnalban keletkezett kastélytűzzel összefüggésben, amelyben M. István milliárdos…

Nem sokáig váratott magára Navalnij bosszúja: lelepleződött az orosz elnök milliárdos palotája - Putyin luxusban bárkit l…

Nem sokáig várt a revanssal Alekszej Navalnij (44) orosz ellenzéki politikus, miután visszatért Németországból Oroszországba. Amikor gépe landolt a seremetyjevói repülőtéren, egyből őrizetbe is vették, arra viszont minden bizonnyal senki nem számított, ami ezután következett.

Több millió forintból újult meg a horpácsi orvosi rendelő

A műszerállomány egyrészt modern informatikai berendezésekkel gazdagodott és kicserélték a bútorokat is.

Megtévesztő reklámok miatt közel 6 milliárd forint bírságot szabott ki az elmúlt két évben a GVH

Az év eleji időszakban számos cégnél döntenek reklámozási és marketing kérdésekben, ezzel pedig igen érzékeny területre lépnek. Az elmúlt két évben a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) ilyen ügyekben csaknem 6 milliárd forint bírságot szabott ki. Aki biztos akar lenni a dolgában, annak napi szinten követnie kell a jogszabályi háttér…