Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

"Még a Nagy-Magyarország térképet is elvitték a falról!" Interjú a kárpátaljai razziáról Darcsi Karolinával, a Kmksz politik…

Lapunk is beszámolt róla, hogy hétfőn reggel több kárpátaljai magyar intézményben razziát tartottak az ukrán hatóságok egy kelet-ukrajnai bíróság határozatára hivatkozva. A nemzetbiztonsági szolgálat fegyveres és civil tagjai Brenzovics László, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség elnökének lakását is átkutatták. Telefonon értük utol Darcsi…

Csak a bajnoki címmel lenne elégedett az MTK Budapest a Hungarian Open Négyes Döntőjén

Esport 1
-
 Ma 16:22Gaming

A magyar rekordbajnoknak a címvédés az egyetlen elfogadható opció.

Online térbe költözik a Budapesti Operettszínház

A streamelt előadásokat úgy hozták létre, mintha ott ülne a néző, a felvételeket profi csapat készíti. Elsőként a Csárdáskirálynő látható szombaton.

Nagytermelő után dílert is fogtak a kerületben

Egy budatétényi családi háznál tartottak kutatást november 26-án a XXII. kerületi nyomozók, mivel információ merült fel, hogy az ott lakó 41 éves férfi látja el droggal a környékben élő fogyasztókat. A nyomozás adatai szerint B. Pál házának nyári konyhájában porciózta vevőinek a marihuánát, és ott zajlott az adás-vétel is. A rendőrök a…

A felvidéki ifjúsági regény nagykövete

ma7.sk
-
 Ma 16:13Könyv

Király Anikó neve jól ismert irodalmi berkekben. Az ifjúsági regények és meséskönyvek tehetséges szerzője a gyermekirodalom és a szabad fantázia világában érzi magát a leginkább felszabadultnak. Vallja, hogy az irodalom minden kalandvágyó, nyíltszívű és befogadó lélekkel rendelkező ember számára nyitva áll.

Szalagkorlátnak ütközött egy kocsi az M3-ason, Nagyfügednél

Az autópálya Budapest felé vezető oldalán történt a baleset.

Milyen zenét érdemes hallgatni evés közben?

A „hangfűszerezés” – ami az étel származási helyének megfelelő zene hallgatását jelenti evés közben – javítja az ízélményt. A tudósok szerint lassú dallamok hatására hosszabban érezhető az aroma, míg a tempósabb számok hatására kevesebb ideig érezzük azt.

Nem jön Messi Budapestre

Szerdán este a Ferencváros vendége lesz a Puskás Arénában az FC Barcelona.

30 ezer dolláros versenyre kapott meghívást a Budapest Five!

Esport 1
-
 Ma 16:00Gaming

Decemberben nem nagyon lesz pihenése a csapatnak.

A nagy dilemma: milyen portrét hozzon magáról a Mikulás

A portré természetesen csokiból készüljön, de milyenből? Gyakorló anyukaként én magam általában nagyság és esztétikum alapján döntök a csokimikulásról, de a szülői munkaközösség tagjaként minden évben rájövök, hogy rosszul csinálom. Mert igenis számos szempont van, amit figyelembe kell(ene) venni.

Messi nélkül érkezik Budapestre a Barcelona

Legnagyobb sztárja, a hatszoros aranylabdás Lionel Messi nélkül érkezik Budapestre az FC Barcelona labdarúgócsapata, amely a Bajnokok Ligája ötödik fordulójában szerdán este a Ferencváros vendége lesz a Puskás Arénában.

Félmilliárdos büntetést is kockáztathat egy nagy gyártó, ha gyengébb minőségű terméket kínál a magyar fogyasztóknak

Tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatként lesz szankcionálható a kettős minőség 2022 májusától, miután az Országgyűlés ellenszavazat nélkül elfogadta a fogyasztóvédelmi törvény módosítását.

A Bundestagot kritizálja az ukrán nagykövet

Ukrajna berlini nagykövete kitámadta a Bundestagot, amiért az nem akarja