Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Megérkezett a kapcsolók új generációja

Vonzó dizájn, egyszerű szerelhetőség, okosotthon kompatibilitás – többek között ezek jellemzik az új Sedna Design és Sedna Elements kapcsolókat. A Schneider Electric új termékei lehetőséget nyújtanak a villanyszerelőknek arra, hogy az építkezőknek, lakásfelújítóknak olyan megoldást kínáljanak, amivel saját ízlésüknek megfelelően…

29-féle zöldség és gyümölcs egy kapszulában?

Itt van az ősz, és vele együtt minden, ami nem hiányzott: borús idő, megfázásszezon és a jól ismert egészségügyi kihívások. Immunrendszerünk megacélozása érdekében most mindennél fontosabb a tudatos, egészséges életmód és táplálkozás.

Nagyobb fokozatra kapcsolnak Németországban a koronavírus-fronton: már decemberben megkezdődhet a lakosság olt…

Legkésőbb 2021 elején, de talán már idén decemberben elkezdődhet Németországban a lakosság oltása az új típusú koronavírus (SARS-Cov-2) ellen - mondta a szövetségi kormány egészségügyi minisztere hétfőn az IDT Biologika oltóanyag-fejlesztő és -gyártó társaság dessaui központjában tett látogatásán.

A cukorbetegség és a hasnyálmirigy-daganat kapcsolata

Van-e összefüggés a cukorbetegség és a hasnyálmirigy-daganat között? Mekkora az esélye, hogy egy cukorbetegnél hasnyálmirigy-daganat alakulhat ki? És annak, hogy ilyen daganat áll a cukorbetegség hátterében? Mit tehet egy cukorbeteg, hogy megelőzze a hasnyálmirigy-daganat kialakulását?

Húsz évvel fiatalabb nővel kapták le a Sherlock Holmes sztárját

Metropol
-
 Ma 17:00Bulvár

Izzik körülöttük a levegő, a barátok szerint a színész fülig szerelmes a fiatal francia kolléganőjébe.

Óriási béremelésre készül a kormány, csak azok nem kapnak, akik rászorulnának

Közel duplájára emelné a kormány a rendészeti szervek országos vezetőinek és megyei parancsnokainak illetményét jövő januártól. A közrendőrök ebből a körből kimaradnak - írja a Mérce.

Állandóan a “Biztonság alkalmazás leállt” hibaüzenetet kapod? Itt a megoldás!

Egyre több felhasználó jelzi, hogy az utóbbi napokban bármilyen alkalmazást nyit meg a telefonján, állandóan az a hibaüzenet jelenik meg, hogy a “Biztonság alkalmazás leállt”. A problémát az applikáció legutóbbi frissítése okozza, a pop-up ablak pedig játék, internetezés vagy éppen üzenetírás közben is felbukkanhat. Szerencsére a hiba könnyedén…

Négy évet kapott az agresszív, saját családját is terrorizáló szomszéd

A Debreceni Járásbíróság 2020. november 19-én hirdetett ítéletet annak a férfinak az ügyében, aki megütötte szomszédját, majd annak feleségét késsel üldözte az utcában és saját gyermekét is bántalmazta.

Elektromos segítséget kaphat az új Opel Astra OPC

Kicsit mindig is a mi autónk marad az Astra, noha csak az első, F szériás modellek egy része készült Magyarországon,

Zöld utat kapott a női kézilabda Európa-bajnokság

A dán szervezők engedélyt kaptak a kormánytól a torna önálló lebonyolítására, a magyar válogatott Kolding városában játssza a csoportmeccseket.

A korábbi magyar kapitányt választott Montenegro

24.hu
-
 Ma 16:40Sport

Ismét szövetségi kapitány lett.

Csak Covid-tanúsítvánnyal kaphatnánk vissza a normális életünket

Az Egyesült Királyságban már jövőre bevezethetik az első COVID-19 immunitási tanúsítványokat. Csak azok kaphatják meg, akik már átestek a víruson

Kapaszkodjatok meg! Kiadják Alan Rickman 25 éven keresztül írt naplóit

Mindenki Perselus Pitonja, a Golden Globe- és Bafta-díjas színész, Alan Rickman négy évvel ezelőtt, 2016-ban hunyt el.naplói nyilvánosságra hozása rajongói számára órisái hír!

CarPlay képernyőt kapott a Mobiliti applikáció

Még nem plug&charge, de az autók hiányosságainak egy részét pótolja. A teljes anyag CarPlay képernyőt kapott a Mobiliti applikáció címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Antalóczy Tibor.

Kim Rasmussen lett a montenegrói női kézilabda-válogatott kapitánya

Origo
-
 Ma 16:10Sport

A magyar csapat korábbi edzője a jövő csütörtökön kezdődő dániai Európa-bajnokságon mutatkozik be a kispadon.