Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Megnéztük, milyen a forgalom Győrben egy hétköznap

Kisalföld
-
  Ma 22:36 Megyei

Benéztünk a nagy parkolóházakba is. Lényegesen kisebb a forgalom a városban, ugyanakkor tapasztaltunk érdekességeket.

Nem számíthatnak fel díjat a SZÉP-kártyák után a pénzforgalmi szolgáltatók

Megjelent az április 5-i Magyar Közlönyben a kormány rendelete a Széchenyi Pihenő Kártya (SZÉP-kártya) felhasználásának veszélyhelyzettel kapcsolatos különös szabályairól.

Atlétika: nem lehetnek többet válogatottak a doppingoló oroszok

NSO
-
  Ma 22:18 SportAtlétika

Az Orosz Atlétikai Szövetség hétfői bejelentése szerint ez azokra a sportolókra vonatkozik, akiket 2015 novemberétől számítva eltiltottak már egyszer, illetve olyan edzőkkel dolgoztak együtt, akiket ugyanettől a dátumtól számítva megbüntettek már.

Ferenc pápa: katasztrofális következmények lehetnek a börtönökben

Katasztrofális következményekkel járhat a koronavírus-járvány a börtönökben - figyelmeztetett Ferenc pápa a vatikáni Szent Márta-házból közvetített miséjén.

Így változtathatja meg a járvány a munkavégzés kereteit – majd a válság után

A koronavírus-járvány okozta válságot követően jelentősen megváltozik a foglalkoztatás szerkezete, felerősödnek az alternatív foglalkoztatási módok és a munkaerő-kölcsönzés, a home office pedig sokkal kidolgozottabbá és elfogadottabbá válik – erre számít a munkavállalók jelentős része egy magyarországi felmérés szerint.   A főleg a pénzügyi…

Nagyhét - minden egy helyen, ami egy katolikusnak most fontos lehet

Infostart
-
  Ma 21:47 Kultúra

Teljes szertartásszövegek, miseközvetítések helyes követése, rendelkezések, nagyheti családi, gyermek- és időseknek szóló imádságok - a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia titkárától, Tóth Tamástól.

A válság után megváltozik a foglalkoztatás egy felmérés szerint

A koronavírus-járvány okozta válságot követően jelentősen megváltozik a foglalkoztatás szerkezete, felerősödnek az alternatív foglalkoztatási módok és a munkaerő-kölcsönzés, a home office pedig sokkal kidolgozottabbá és elfogadottabbá válik - erre számít a munkavállalók jelentős része egy felmérés szerint, amit az MTI idézett.

Döntött a parlament: így változnak a magyar személyi igazolványok

Blikk
-
  Ma 21:31 Belföld

– Az országgyűlés kormánypárti javaslatra lehetővé tette, hogy a jövőben – a születés helye mellett – az a település is feltüntethető legyen a személyi igazolványokon, ahonnan az állampolgárok származnak.

Vámos Erika pár hét után összeköltözött szerelmével a karantén miatt

Life
-
  Ma 21:25 Életmód

Vámos Erika pár hét után összeköltözött szerelmével a karantén miatt - Videó

Többféle koronavírus terjed Magyarországon, egyetlen fertőzött szervezetében is több változat lehet

Kulcsfontosságú felfedezést tett a lehetséges vakcinák fejlesztése szempontjából a Nemzeti Népegészségügyi Központ laboratóriuma. Megállapították, hogy

Egyelőre mindenki a tartalékait éli fel, de mi lesz utána?

Agroinform
-
  Ma 21:12 Gazdaság

Az európai autógyárak folyamatosan zárnak be alkatrészhiány miatt, a mezőgazgasági gépgyártás rendelkezik tartalékokkal, de érdekes kérdés mi, lesz, ha a raktárkészlet ellátottsága egy minimum szint alá csökken.

Elámulsz, ha meglátod, milyen gömbölyű a várandós Tatár Csilla pocakja

Femcafe
-
  Ma 21:06 Bulvár

Hamarosan ismét anyai örömök elé néz a csinos műsorvezető.

Menstruáció alatti szex: lehet vagy nem?

HáziPatika
-
  Ma 21:03 Szex

A havi vérzés alatti nemi élet sokaknál tabunak számít. Ennek leginkább az információhiány, illetve a dologgal kapcsolatos tévhitek az okai - éppen ezért nem árt tisztában lenni az alábbiakkal.

Már a téli gumi is lehet vegán

Player
-
  Ma 21:02 Autó-motor

Így a téligumi-szezon végén nem tűnik túl okos gondolatnak egy új generációs téli abroncs bemutatása, a Continental mégis ezt lépte meg. Ha belegondolunk, lehet, hogy nekik van igazuk.