Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 283 hír

Pénzt kért egy hajléktalan, halálra ütötte érte egy fiatal

Vádat emeltek egy 21 éves fiatallal szemben, aki megütött egy hajléktalan férfit, aki pénzt kért tőle. A sértett elesett, beütötte a fejét, majd kórházba szállítása után meghalt.

Mentőhelikoptert riasztottak: Utolsó erejével kért segítségért egy túrázó Bükkszentkereszten

Életmentésnél működtek közre a diósgyőri rendőrőrs járőrei. Egy férfi a Bükkszentkereszti kilátó környékén lett rosszul.

André Kertész fotográfiáiból nyílik kiállítás Belgiumban

A kiállításon Párizsban és Franciaország más településein, valamint két, budapesti helyszínen készült fotósorozatot mutatnak be.

A gyepen kérte meg kedvesének a kezét

Boon
-
 Ma 19:00Életmód

A kezdő sípszó előtt hangzott el az egész életre szóló mondat.

André Kertész fotográfiáiból nyílik kiállítás Belgiumban

Charleroi - A kiállításon Párizsban és Franciaország más településein, valamint két, budapesti helyszínen készült fotósorozatot mutatnak be.

Természetesség, hétköznapi luxus és kert a négy fal között - Ez vár ránk 2022 legtrendibb otthonaiban!

Természetes anyagok, fa, bőr, kő és növények minden mennyiségben - talán ezek jellemzik legjobban a 2021-es és 2022-es évet, már ami a lakberendezést illeti. Az organikus anyagokból készült bútorok, kiegészítők és natúr textúrák mellett idén tarolnak a geometriai formák, és fontossá vált az emberek számára az otthoni luxus, a tökéletes…

Kerti kavicsburkolatok tisztítása

Ahány kert, annyi burkolt felület. A legtöbb esetben viszont a fenntartásra nem gondolunk még a telepítés előtt. A kerti kavicsburkolatok gondos ápolást igényelhetnek, főleg, ha a fehér színekben gondolkodunk.

Kerti kavicsburkolatok tisztítása

Ahány kert, annyi burkolt felület. A legtöbb esetben viszont a fenntartásra nem gondolunk még a telepítés előtt. A kerti kavicsburkolatok gondos ápolást igényelhetnek, főleg, ha a fehér színekben gondolkodunk.

40 milliós Facebook-kampánnyal és országjárással lendültek bele a miniszterelnök-jelöltek

HVG
-
 Ma 17:30Belföld

A botrányokból igyekeztek kimaradni, de az országjárást csúcsra járatták a péntek este vitára készülő miniszterelnök-jelöltek az előválasztás első hetében: a döcögős rajt után több százezer ember ment el választani, az öt jelölt pedig országszerte jelen volt a helyszíneken. Karácsony lekörözött mindenkit a kampányköltésekkel, Fekete-Győr mindenbe…

Orbán Viktor unokájának 2 milliós tandíja lehet

Pénteken sokak számára döbbenetesnek hatott a hír, hogy Orbán Viktor legnagyobb lánya, Ráhel és családja Spanyolországba költözik. Lapunk megtudta, melyik intézményben tanulhat majd a miniszterelnöki unoka. Nagy szerencse, hogy Tiborcz István néhány év alatt az egyik leggazdagabb magyar lett, mert nem lesz olcsó a tandíj.

18 hónappal a pandémia előtt koronavírus fejlesztésére kértek támogatást tudósok

18 hónappal a világjárvány előtt a kínai Vuhanban dolgozó tudósok javaslatot nyújtottak be arra vonatkozóan, hogy olyan továbbfejlesztett, levegőben terjedő

A vízbázis védelme miatt kell engedélyeztetni a kerti kutakat

Kisalföld
-
 Ma 16:08Megyei

Becslések szerint több tízezer olyan használatban lévő vagy használaton kívüli kerti kút lehet az országban, amelyet illegálisan építettek az elmúlt évtizedekben. Ezek bejelentési kötelezettségének eredetileg 2020. végéig kellett volna eleget tennie a tulajdonosoknak, az országgyűlés azonban kitolta ezt a dátumot 2023. december 31-ig. Sokan ugyanak

Önök kérték Ifj. Kállai Kiss Ernővel

A szeptember 28-i adás tartalmából.

Évek óta zaklatták a 17 éves lányt: titkos kóddal kért segítséget egy gyógyszertárból

Egy titkos kóddal kért segítséget a 17 éves lány a patikában, miután egy 60 éves férfi megerőszakolta őt.