Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Az eddigi formájában megszűnik a Mozimánia/Sorozatmánia, de nem tűnik el végleg

IGN
-
 Ma 22:57Film

Ennek a nyomtatott lapnak is vége, de nem végérvényesen. A nyomtatott sajtó amúgy sem volt túl jó versenypozícióban, de a koronavírus-járvány miatt még inkább defenzívába kényszerült. Ennek eredménye a Mozimánia/Sorozatmánia megszűnése is.

25 környezetbarát ajándék, amivel meglephetsz valakit karácsonykor

SzMo
-
 Ma 22:54Karácsony

A Vászonzsákoslány olyan low waste és vegán termékeket ajánl legújabb videójában, amelyek remek ajándékok lehetnek a fa alatt.

Megszakadt a Bayern 15 meccses győzelmi sorozata a BL-ben

Index
-
 Ma 22:52Foci

Először nyert az Inter, továbbjutott a Liverpool.

Életjelet adott magáról a megmérgezett volt orosz kettős ügynök, Szkripal lánya

Életjelt adott Julija Szkripal, az Angliában 2018-ban megmérgezett volt orosz kettős ügynök, Szergej Szkripal lánya keddi orosz sajtójelentések szerint.

Életjelet adott magáról a megmérgezett volt orosz kettős ügynök, Szkripal lánya

Szoljon
-
 Ma 22:49Külföld

Életjelt adott Julija Szkripal, az Angliában 2018-ban megmérgezett volt orosz kettős ügynök, Szergej Szkripal lánya keddi orosz sajtójelentések szerint.

Egy 9 hónapos csecsemő is meghalt, amikor egy ittas sofőr emberek közé hajtott Trierben

Az 51 éves férfi válogatás nélkül gázolt el embereket a német város egyik sétálóutcájában. A legfrissebb hírek szerint négyen meghaltak, tizenöten megsérültek, többen súlyosan.

Megtiltotta a kormány, hogy adót emeljenek az önkormányzatok

A kormány megtiltja az önkormányzatoknak, hogy 2021-ben megemeljék a helyi és a települési adókat, új adót vezessenek be, illetve eltöröljék az eddigi adókedvezményeket - közölte kedd este a Pénzügyminisztérium.

Feng Shui szimbólumok és otthonunk harmóniájának megteremtése (x)

A Feng Shui az energiák egyensúlyát teremti meg az ember és a környezete között. A Feng Shui akár a falm?vészetre is alkalmazható és a Feng Shui, mint m?vészet alkalmazza is, hiszen az üres falak nem kedveznek az energiának, az energia áramlásának.

A Fortnite népe megküzdött Galactusszal

Esport 1
-
 Ma 22:39Gaming

Különleges élményből maradt ki, aki nem tudta a játékon belül végignézni az eseményt!

Az adófizetés országát megváltoztatja a járványhelyzet

Már közhelybe illő, hogy a járványhelyzet megváltoztatja a szokásainkat. Távolabb tartjuk magunkat egymástól, kevesebbet utazunk, videóhívásokon keresztül beszélünk egymással, otthonunkban végezzük a munkát. Abba viszont már kevésbé gondolunk bele, hogy ezek a változások az adófizetés módjára is hatással vannak, hogy a…

Megjelent az Újpesti sportkrónika első kötete

ma.hu
-
 Ma 22:30Sport

A több mint 500 oldalas, fotókkal illusztrált kötetben a klub történetét történelmi események, valamint a magyar sporttörténelem szempontjából is megvizsgálták a szerzők.

Fábián Tamás: Szájer házibulija még Borkai jachtozásánál is nagyobb pofon a Fidesznek

Szájer bukása nemcsak politikai és kommunikációs szempontból fájhat a Fidesznek.