Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Patriotic Talks: Hazafiság nélkül nem lehet összetartani egy államot

Mandiner
-
 Ma 17:45Belföld

Hazafiságról és globalizmusról beszélgettek magyar kormányzati szereplők, magyar gondolkodók és nemzetközi szereplők az MCC rendezvényén.

A TASZ keresi a legszabadabb magyart, már csak éjfélig lehet szavazni

Borsod24
-
 Ma 17:34Belföld

A Társaság a Szabadságjogokért 2019-ban hozta létre a SZABAD-díjat. Olyan embereket és szervezeteket akarnak bemutatni, akik Magyarországot egy kicsit vagy sokkal jobb hellyé tették, amikor egy döntésükkel a saját belső meggyőződésüket követték, vagy amikor valami önmagán túlmutató dolgot hoztak létre. A 2020-as SZABAD-díj keretében…

Ismét lehet pályázni a Magyar Innovációs Nagydíjra

A Magyar Innovációs Szövetség az Innovációs és Technológiai Minisztérium stratégiai partnerségével és a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) főtámogatásával 29. alkalommal hirdeti meg a Magyar Innovációs Nagydíj pályázatot.

Az őssejt-terápia is felmerült lehetséges gyógymódként

Vizsgálják, hogy miként tudják csökkenteni a szöveti őssejtek a Covid-fertőzés okozta tüdőkárosodást.

Ki lehet már próbálni a Phasmophobia hátborzongató börtönét

GameStar
-
 Ma 17:30Gaming

Vadonatúj területen vadászhatunk szellemre a kooperatív játékban.

Miként lehet a holdporból oxigént előállítani?

Már csak a folyamat apróbb részleteit kell finomítaniuk a mérnököknek, és nemcsak oxigént lehet majd kinyerni a holdporból, de építőanyag is keletkezik.

Önkormányzati lakásokra lehet pályázni Hódmezővásárhelyen

Hódpress
-
 Ma 17:26Megyei

6 önkormányzati tulajdonú lakásra lehet pályázni péntekig. A Hódmezővásárhelyi Vagyonkezelő és Szolgáltató (HVSZ) Zrt. adja bérbe a megüresedett lakásokat, melyek között szociális alapú és 5 szobás belvárosi lakás is van. A piaci szerződések feltétele, hogy a bérlőnek 3 havi díjnak megfelelő kauciót kell fizetnie. Ez sokak számára jelentős lehet,…

Nagyon olcsó ZTE okosóra jó lehetőségekkel és kompromisszumokkal

A Watch Live 3 hetes üzemidővel kecsegtet, de a vízzel csínján kell bánnia a felhasználónak.

Még három napig lehet regisztrálni a Pénzmágnes vetélkedőre

Online pénzügyi vetélkedőt szervez a Romániai Magyar Közgazdász Társaság, Magyarország Kolozsvári Főkonzulátusa, valamint a Magyar Mágnás egyesület december 4-én középiskolás diákok számára.

Magyarország lehet az agrárium digitalizációjának központja a jövőben

A Nasa és az Esa (European Space Agency) képviselőjét is a virtuális asztalhoz ültette kétnapos, online konferenciáján a Design Terminal. A Future of Agritech Online Summit a mezőgazdaság digitalizációs és innovációs trendjeiről szólt, melyek Magyarországot is az agrárinnovációs ökoszisztéma fontos helyszínei közé emelhetik.

A bűnmegelőzési egyesület vezetője árulta a drogot a Balatonon

Elítélte a Balaton déli partján éveken át kábítószert terjesztő, bűnmegelőzésre alakult egyesület vezetőjét és társait a Kaposvári Törvényszék - tájékoztatott a Somogy Megyei Főügyészség hétfőn.

“A teljes színházi és filmes élet utánpótlását lehetetlenítik el” – Halasi Dániel sorai az SZFE ügyéről

Halasi Dániel rendező az alábbi közleményt juttatta el a Színház Online számára.

EU-s halasztás: a koronavírus-válság nem várt nyertese lehet a Libor

A pénzügyi stabilitás veszélyeztetését elkerülendő a bankközi referenciakamatlábak rendezett kivezetése mellett foglalt állást ma az Európai Parlament illetékes bizottsága és az Európai Tanács delegációja, 2023 végéig meghosszabbítva az EU-n kívül adminisztrált kamatlábak, például a Libor lehetséges használatát.

Orvhalászokat fogtak a Balatonnál

Origo
-
 Ma 16:51Belföld

Úgynevezett „gereblyézés” módszerrel horgásztak.

Eső előtt köpönyeg – hogyan lehet már felvétel előtt kiszűrni a potenciálisan enyves kezű leendő alkalmazottakat?

Legutóbb egy kétrészes cikksorozatban bemutattuk azt a hét leggyakoribb árulkodó viselkedési jelet, amelyek közül legalább egy tetten érhető a céges belső csalások legnagyobb részében. Ebben a cikkben arra mutatunk egy hatékony módszert, hogy hogyan lehet már a kiválasztási eljárás során kiszűrni azokat az állásra jelentkezőket, akik…