Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 186 hír

Csak bolyonganak az emberek a plázákban, még karácsonykor is 50 százalékkal kellett akciózni a boltoknak

G7
-
 Tegnap 16:32Cégvilág

A plázák nem ürültek ki, de nagyon kevesen vásárolnak, sok kisebb üzlet bezárt, a nagyobbaknál gyakori, hogy már csak egy ember visz egy műszakot.

Romániában 16,7 százalékkal nőtt az építőipari termelés a tavalyi első tizenegy hónapban

Romániában a nyers adatok szerint 16,7 százalékkal nőtt az építőipari termelés volumene a tavalyi első tizenegy hónapban 2019 azonos időszakához mérten – közölte pénteken a román országos statisztikai intézet. A szezonális és naptárhatással kiigazított érték szerint a bővülés 19,3 százalék volt a vizsgált időszakban. A nyers adatok…

Egy hajmeresztő Fortnite hiba miatt örökké a levegőbe emelkedhetünk

Leet
-
 Tegnap 15:00Gaming

A kellemetlen hibák sajnos nem idegenek a Fortnite Battle Royale játékosai számára. Szinte minden héten van valami őrület, amitől kiborul a közösség, s természetesen most sem úsztuk meg új hiba nélkül. A gond csak az, hogy a szóban forgó bug az egyik promóciós kupát is érinti. TheGrefg a héten mutatta be legújabb Icon Series csomagját,

Minimálbér: rossz hírt kaptak az állástalanok és a táppénzesek

Napi.hu
-
 Tegnap 13:39Belföld

Nem támogatja a Munkástanácsok által felvetett kompromisszumos megállapodást Kordás László, a legnagyobb hazai szakszervezeti konföderáció vezetője, bár ennek most már csak elvi jelentősége lehet. Meglátása szerint a kabinet időhúzásra játszott a minimálbér-tárgyalások során, emiatt jelen állás szerint befagyasztják az álláskeresési…

Eddig 90 ezren kaptak ágazati bértámogatást, 85 százalékkal esett vissza a szállodák forgalma

A támogatást eddig több mint 12 ezer munkáltató kérte összesen 90 ezer munkavállalójára közel 22 milliárd forint értékben . A KSH adatai szerint 85 százalékkal csökkent a kereskedelmi szálláshelyek forgalma tavaly novemberben.

36 százalékkal nőtt tavaly a magyar export Üzbegisztánba

A magyar kivitel Üzbegisztánba tavaly az első tíz hónapban 36 százalékkal nőtt az előző év azonos időszakához képest, és bőven meghaladta a 100 millió dollárt – közölte a külgazdasági és külügyminiszter.

MNB: 10 százalékkal több készpénzt használunk, mint egy évvel ezelőtt

Portfolio
-
 Tegnap 12:11Gazdaság

2020 végén 10,4%-kal volt nagyobb a hazai készpénzállomány, mint egy évvel korábban – mutatják a jegybank ma közzétett adatai. Az elektronikus fizetés bolti elfogadásának év eleji kötelezővé tétele fokozatosan javíthat a számokon.

A Sberbank profitja tavaly 10,3 százalékkal csökkent

VG
-
 Tegnap 11:51PénzügySberbank

Több mint 10 százalékkal csökkent a Sberbank, a Magyarországon is érdekelt legnagyobb orosz bank tavalyi adózott eredménye éves összevetésben.

85 százalékkal csökkent a kereskedelmi szálláshelyek forgalma tavaly novemberben

A védelmi intézkedések értelmében november 10. után a kereskedelmi szálláshelyek nem fogadhatnak turistákat.

85 százalékkal csökkent a kereskedelmi szálláshelyek forgalma tavaly novemberben

A védelmi intézkedések értelmében november 10. után a kereskedelmi szálláshelyek nem fogadhatnak turistákat.

Döbbenet: Ivanka Trump nem engedte be hat fürdőszobája egyikébe sem a biztonsági őreiket, így brutális összegért bér…

Ivanka Trump és férje havi 3000 dollárért bérletek őreiknek illemhelyiséget. Donald Trump lánya, Ivanka Trump és férje, Jared Kushner nem akarták, hogy az őket védő biztonságiak az ő vécéjüket használja, ezért a Fehér Ház az adófizetők pénzén havi háromezer dollárt, vagyis közel 890 ezer forintot költött egy közeli garzonlakásért, hogy az…

Közeledik a megállapodás, ekkora lehet a minimálbéremelés

A Munkástanácsok Országos Szövetsége nyitott arra, hogy megállapodás szülessen a munkáltatókkal a minimálbérek négyszázalékos emeléséről – nyilatkozta Palkovics Imre, a szervezet elnöke a Magyar Nemzetnek.

85 százalékkal csökkent a kereskedelmi szálláshelyek forgalma tavaly novemberben

Budapest - A külföldi vendégek nagy része szállodában szállt meg, az ott eltöltött éjszakák száma az egy évvel korábbinak 6,4 százaléka volt.

Ennyi fiatalt érint a tervezett szja-mentesség – közel 25 ezret hagy náluk a kormány még minimálbérnél is

SzMo
-
 Tegnap 10:21Gazdaság

A KSH méri, hogy hány 15-24 közti fiatalnak van munkája. Árnyalja a képet, hogy bejelentett munkahely kell a kedvezményhez.