Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

900 dollár kenőpénzt követelt egy kárpátaljai határőr

Az Állami Nyomozó Iroda és a Stratégiai Vizsgáló Osztály kárpátaljai kirendeltségeinek munkatársai a Kárpátaljai Megyei Ügyészség irányítása alatt letartóztatták Lembergben a csapi határőregység egyik dolgozóját, amint az épp 900 dollárt kenőpénzt vett át „ügyfelétől”.

Egyesül a Búvársuli és a Dvcsh Ubse – egy új fejezet kezdődik

Duol
-
  Ma 08:30 Sport

Több fontos esemény miatt is kerestük az elmúlt héten Gurisatti Róbertet, a Búvársuli vezetőjét.

Egy férfi verte és megöléssel fenyegette élettársát

Brutálisan bántalmazta élettársát és annak kutyáját egy esztergomi férfi. Az ügyészség kapcsolati erőszak, állatkínzás és garázdaság miatt vádiratot nyújtott be egy férfival szemben, aki rendszeresen bántalmazta élettársát és annak kiskutyáját azért, hogy élettársa fájdalmát fokozza. A vádirat a férfi és a nő Esztergomban voltak élettársak, a…

Egy nő úgy döntött, hogy a Teslája lesz az otthona

Egy évvel ezelőtt bepakolta a legfontosabb holmiját a villanyautóba, és néhány éjszakától eltekintve Kiera mindennap a Teslájában aludt. „Én csak határozatlan idejű utazásnak hívom” – mondta a kalandor hölgy, aki  Long Range Model 3-ban él, miközben saját coloradói házát utazóknak adja bérbe.

Műtrágyával csaltak el 1,3 milliárdot, akár húsz évet is kaphatnak

Olyan mennyiségben csaltak a műtrágya forgalmazással egy bűnszervezet tagjai, hogy akár húsz évre is börtönbe kerülhetnek. Összesen 16 ember ellen javasol vádemelést a NAV. Külföldről hoztak be műtrágyát nagy tételben, majd papíron addig mozgatták, míg szinte teljesen eltűnt a hatóságok szeme elől. 1,3 milliárd forinttal károsították meg a…

Gigabírságot kaphat a Ryanair

NLC
-
  Ma 08:16 Utazás

A Kanári-szigetekre induó járat kedden hat órát vesztegelt Ferihegyen.

70 kiló fűvel kapcsolták le az NFL-sztárt, 20 évet is kaphat

Index
-
  Ma 08:16 Sport

Greg Robinson a fizetéséhez képest aprópénzért vállalt kockázatot.

Óriási változás jön: mától újra vény nélkül kapható az Algopyrin!

A legnépszerűbb magyarországi fájdalomcsillapító és a hatóanyagát tartalmazó másolatok közül 9 vált mától szabadon, azaz recept nélkül is kiadhatóvá a patikákban.

Ebben különböznek a kétnyelvű gyerekek az egy nyelven beszélő társaiktól

Az eddig is ismert volt, hogy a kétnyelvű gyerekek máshogy kommunikálnak, például gyakrabban tisztázzák a félreértéseket és jobban reagálnak beszélgetőpartnerükre.   A Zürichi Egyetem kutatói most a gesztikulációbeli különbségeket vizsgálták. Elsősorban az ikonikus gesztusokat figyelték meg, tehát az olyan kéz- és karmozdulatokat, amelyek…

A férfi, akit egy ritka, impotenciát okozó betegség sújt

Női NetCafe
-
  Ma 08:09 Szex

Egy 34 éves férfi azt állítja, hogy igen ritka betegségben szenved, melynek következtében még maximum 100 orgazmusra van lehetősége azelőtt, hogy végleg elveszítse az erekcióra való képességét.

Egyedülálló szakmai szervezet segíti a nagykanizsai óvodák munkáját

Zaol
-
  Ma 08:00 Megyei

Az óvodavezetők szakmai tájékoztatása, érdekképviselete, segítségnyújtás és tudásmegosztás. Többek között ezeket a feladatokat tűzte ki célul a két éve megalakult Óvodavezetők Országos Szakmai Egyesülete.

Csempészcigarettát találtak egy járműben a csapi Tisza határátkelőnél

Február 18-án a csapi Tisza határátkelő munkatársai sikeresen megakadályozták egy nagyobb mennyiségű csempészáru határon való átjuttatását. A cigarettát egy ukrán állampolgárságú férfi akarta Magyarországra juttatni Volkswagen Transporter típusú járművén.

Új lendületet kaphat a hazai szójatermesztés

A hazai öntözhető terület várható jelentős emelkedéséből minden bizonnyal a szója vetésterülete is profitálni fog.

Tom Holland szerint egy hónapon belül elindulhat az Uncharted mozifilm forgatása

Hosszas nyűglődés után végül talán mégis lehet valami az Uncharted mozifilmből, Tom Holland ugyanis egy interjúban nemrégiben arról beszélt, hogy jelen állás szerint egy hónapon belül elindulhatnak a forgatási munkálatok. Ez a gyakorlatban annyit jelentene, hogy #kover#még márciusban elkezdhetnék forgatni a filmet#kover_veg...