Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Adhat vért, aki koronavírusos? Van elég vérkészítmény? Mindenre válaszol a szakember

Ripost
-
 Ma 06:50Belföld

Adhat-e vért, aki koronavírusos? Van-e elég vérkészítmény a járvány idején? Hogyan oldják meg, hogy a véradók biztonságban legyenek? Ezekre a kérdésekre kerestük a választ, amikor az Országos Vérellátó Szolgálat szakmai igazgatójától kért interjút a Ripost.

Novembertől Békéscsabán is van Kreatív Formák Alapítvány Szolgáltatópont

Behír
-
 Ma 06:18Belföld

A közhasznú jogállású Kreatív Formák Alapítvány 2007 novemberében alakult azzal a céllal, hogy elősegítse a sérülékeny célcsoportok társadalmi integrációját. November elsejétől az alapítvány békéscsabai szolgáltatóponttal bővült.

Orbán jó, csak gazemberekkel van körülvéve

Orbán Viktorról is beszélt egy interjúban Dezső Csaba András, Győr januárban megválasztott polgármestere. Sok mindenről esett szó, orvos lévén például a hálapénzről, városvezetőként a helyi iparűzési adó Parragh által javasolt elvonásáról, s mindemellett politikai pályájának kezdeteibe is beavatta az olvasókat. Szerinte Orbán Viktor jó…

Fél éve van új munkát találni a megszűnő Barátok közt színészeinek

Hétfőn bombaként robbant a hír, hogy 22 év után megszűnik a Barátok közt és a

A pokolba vezető út bekrepált romokkal van kikövezve

Amerre csak járok az országban, lerobbant kocsik szegélyezik az utat, mintha 1990 lenne megint. És ez nagyon rossz tendenciát jelez.

Tigrében már ivóvízhiány van a harcok miatt

Telex
-
 Ma 05:51Külföld

Elhúzódó gerillaháborúvá válhat a konfliktus.

Már az ivóvízellátással is bajok vannak Tigrében

A harcok során a víztisztítók is megrongálódtak. Közben az etióp kormány győzelmet hirdetett a lázadók felett, a lázadók viszont azt ígérik, kitartanak.

Kitalálod, melyik ételben van több fehérje?

Player
-
 Ma 05:03Életmód

Egészen biztos lehetsz benne, hogy  lesz olyan, ami meg fog lepni.

Cukortornyok: megdöbbensz, ha meglátod, mennyi cukor van ezekben az innivalókban

Metropol
-
 Ma 04:45Bulvár

A gyártók kénytelenek feketén-fehéren feltüntetni az üveg hátulján, mennyi cukor van az innivalókban - mi pedig most megmutatjuk.

Élőben közvetítették a pingvinek vándorlását, amikor kiszúrtak valamit!

Egy állatvédelmi szakember, vadőr éppen élőben közvetítette pingvinek mindennapjait egy ausztrál tengerpartról, amikor rendkívül megrázó dolgot vett észre az egyik pingvinen. A Jordan névre hallgató vadőr azonnal, az élő közvetítés közepén odarohant a röpképtelen állathoz, hogy megszabadítsa a nyakára tekeredett műanyagtól. A szakértők az eset…

Itt van a legfrissebb időjárás-előrejelzés december 1-re, keddre

Alon
-
 Ma 00:17Időjárás

Úgy tartja a népi megfigyelés, ha december 1-jén fúj a szél, 40 napig szeles lesz az idő. Ebből kiderül, ez is.

A brit egészségügyi miniszter szerint országában ellenőrzés alatt van a járvány

A legfrissebb adatok tanúsága szerint Nagy-Britanniában sikerült ismét ellenőrzés alá vonni a koronavírus-járványt, a korlátozások szigorát azonban egyelőre nem szabad jelentős mértékben enyhíteni – mondta hétfőn a brit egészségügyi miniszter. Matt Hancock a Downing Streeten tartott esti sajtótájékoztatóján kijelentette: tudja, hogy a…