Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 272 hír

A téli grillezés nélkülözhetetlen kellékei

Hírhatár
-
 Tegnap 23:03Bulvár

Grillezni nem csupán a nyári forróságban lehet, hanem a téli hidegben is, hacsak nem szakad éppen az eső vagy a hó. Persze ha valamilyen fix féltető vagy pergola alatt védeni tudjuk magunkat a csapadéktól, akkor már csak a hideg jelent némi problémát, de szerencsére ez is könnyedén kiküszöbölhető. Lássuk is, hogy mi kell hozzá!

A pandémia miatt ugrásszerűen megnövekedhet a depressziósok száma a következő tíz évben

Life
-
 Tegnap 20:57Életmód

A WHO úgy véli, 2030-ra sokkal több depressziós ember lesz a Földön.

Elbűvölő téli pillanatképek a Csallóközből

ma7.sk
-
 Tegnap 20:30Határtalan

Az utóbbi években szinte felüdülésnek számít, ha akár néhány órára is fehérbe borult a táj, hiszen egyre ritkább a hótakaró az ország déli vidékein.

Átszakította a korlátot és fejjel lefelé lógott a felüljáróról egy utasokkal teli csuklós busz New Yorkban

Legalább nyolcan megsérültek, miután átszakította egy felüljáró szalagkorlátját egy csuklós busz New Yorkban. A Cross Bronx gyorsforgalmi út egyik felüljárójáról…

2021 első teliholdja nem akármilyen szépséget tartogat

Joy
-
 Tegnap 20:12Életmód

A január végi jelenséget Farkas Holdnak is nevezik, és, ha hihetünk az asztrológusoknak, akkor igazán különleges élményben lehet részünk.

Elkezdődött a téli átigazolási időszak

Heol
-
 Tegnap 18:40Sport

Január 15-én, vagyis ma kezdődik és február 14-én éjfélig tart az amatőr labdarúgásban a téli átigazolási időszak. Ez érvényes a felnőtt- és valamennyi utánpótlás-korosztályra.

Ajándékjátékkal erősít a Humble Bundle téli vására

A Humble Bundle úgy döntött, hogy kivégzi a pénztárcánkat - már ha maradt belőle valami a karácsonyi leárazások után -, és elindította az aktuális téli vásárát, amit ráadásul rögtön egy ajándék Bomber Crew akcióval is megfejelt.

Fontos a vadállatok téli etetése

Ecolounge
-
 Tegnap 18:18Állatvilág

A téli madáretetés fontosságáról sokat hallani, azonban a vadállatok téli takarmányozása is nélkülözhetetlen. Ez azonban rendkívül komoly, hozzáértést igénylő feladat. Magyarországon ezt a vadászok végzik el több hónapon keresztül.

Ezekre figyelj, és tökéletes lesz a téli túra

NLC
-
 Tegnap 18:02Utazás

A Kékestető megtelt, a Normafa szintén, akárcsak az összes népszerű túraútvonal. Némi tervezéssel és kutatással azonban megúszhatjuk a tömeget, és olyan csodákat láthatunk, amelyeket sosem fedeznénk fel, ha ragaszkodnánk a szó szerint és átvitt értelemben kitaposott ösvényekhez.

Egyszerre gyönyörű és baljós a téli Izland

Player
-
 Tegnap 17:22Utazás

Izlandról egy külön aloldalt indíthatnánk, annyi ott a bámulatos hely, és annyi képet mutattunk már. Ez a galéria ambivalens érzékkel tölthet el, mesébe illő az atmoszféra, miközben helyenként inkább egy sötét thrillerre hajaz.

22 ezer euróval teli táskát lopott, letartóztatták

A gyanúsított tavaly augusztus 6-án betörte egy 45 éves újvidéki lakos autóján az üveget, és ellopott egy táskát mintegy 22.000 euróval.

„Te vagy az én szeretett Fiam, benned kedvem telik!”

Magyar Szó
-
 Tegnap 16:25Vélemény

Amikor megkeresztelnek, bennünket mi is megkapjuk a Szentlelket

Ingyen játékkal rajtolt el a Humble Store téli vására

Ha úgy érzitek, hogy karácsonyra nem kaptátok meg a megfelelő kalandot, akkor most szétnézhettek, hátha akad kedvetekre való, és egyúttal bezsákolhatjátok a Bomber Crew című játékot is.