Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 83 hír

Koronavírus: az FCC hallgat a vásárhelyi olasz szemétről, Itáliában egyre nagyobb a baj

Promenad
-
  Ma 07:16 Megyei

Huszonnégy órája nem reagált az Olaszországból Hódmezővásárhelyre szállított importhulladékkal kapcsolatos megkeresésünkre az FCC Hódmezővásárhely Köztisztasági Kft. Pedig miután Itáliát egyre komolyabb mértékben sújtja a koronavírus-járvány, a vásárhelyiek joggal várják el, hogy tisztán lássanak az ügyben. Különösen, hogy az Index is…

Örökbefogadókat várnak a vásárhelyi állatmentők

SzegedMa
-
  Ma 06:25 Megyei

És számítanak az állatbarátok egyszázalékos adófelajánlásaira.

Megható rajzokon a valódi szerelem

Mirage
-
  Ma 00:34 Bulvár

Amanda Oleander Los Angeles-i művész nem fél attól, hogy megmutassa a szerelem hétköznapi, mégis megható pillanatait.

Óriásplakátokon szembesítik ígéreteivel a vásárhelyi polgármestert

A Polgári Együttműködés Hódmezővásárhelyért Egyesület kezdeményezésére.

Hatalmas léptékű fejlesztések valósulhatnak meg a vásárhelyi kórházban!

Vásárhely24
-
  Tegnap 16:54 Egészség

Két új szint építése, új, modern eszközök beszerzése, amelyek segítik a bőrrák, az emlőrák, a tüdőrák, valamint a szív- és érrendszeri megbetegedések korai felismerését a vásárhelyi és a makói intézményben és egészségmegőrző programok valósulnak meg egy határon átnyúló pályázatnak köszönhetően, amely közös a Szatmári Irgalmas…

Ő az univerzum leggyorsabb tüskése

Blikk
-
  Tegnap 16:23 Film

A népszerű videójáték alapján készült Sonic, a sündisznó című élő szereplőkkel kombinált animációs film azt meséli el, hogy az univerzum leggyorsabb tüskéshátúja miként talál otthonra és barátra a Föld nevű bolygón. Hogy azután együtt vegyék fel a harcot a világuralomra törő Dr. Robotnyik ellen.

Vásárhelyi Fidesz: a város magára maradt, polgármestere sincs

Promenad
-
  Tegnap 15:25 Megyei

Két éve leállt Hódmezővásárhely fejlődése, és a legnagyobb probléma, hogy Márki-Zay Pétert minden jobban érdekli, mint a település sorsa – hangzott el kedden a Fidesz évértékelőjén, amit annak kapcsán tartottak, hogy két esztendeje, 2018. február 25-én került a politikus a település élére.  

Vásárhelyi Mária: a hatalom és a komisszárok között egy win-win játszma, az árát pedig a magyar kultúra fizeti meg

Tulajdonképpen hogy is van ez, ezekkel a határontúli magyar közösségeiket cserbenhagyó, Magyarországra emigráló politikai komisszárokkal? Hogy a hatalom miért itt keresi hűséges vazallusait azt értem: Ezeknek az értelmiségieknek, mivel nem itt nőttek fel, és a legutóbbi időkig nem is itt éltek, társadalmi beágyazottságuk egyáltalán nincsen…

Márki-Zay Péter két éves eredményei: összegzett a vásárhelyi Fidesz

Vásárhely24
-
  Tegnap 14:33 Megyei

Elhanyagolható mennyiségű városi fejlesztés, politikai tisztogatások, demokráciadeficit, nulla lobbierő, megfélemlítés kontra Márki-Zay Péter saját hatalmának, országos karrierének építése: így értékelt sajtótájékoztatón a vásárhelyi Fidesz.

Vásárhelyi Mária: Hazafiság? Tessék!

“Tulajdonképpen hogy is van ez, ezekkel a határontúli magyar közösségeiket cserbenhagyó, Magyarországra emigráló politikai komisszárokkal? Hogy a hatalom miért itt keresi hűséges vazallusait azt értem: Ezeknek az értelmiségieknek, mivel nem itt nőttek fel, és a legutóbbi időkig nem is itt éltek, társadalmi beágyazottságuk egyáltalán nincsen…

A Spiritfarer rajzfilmes köntösben mesél a halálról

Gamekapocs
-
  Tegnap 10:00 Gaming

A Spiritfarerben az elhunytak hajójának igazgatása lesz a feladatunk. Míg Stellar és cicája a szellembarátaik utolsó kívánságait teljesítik a misztikus tengeren, megtanulják, milyen fontosak az emlékek, és hogyan engedjék el a szeretteiket.

Méltatlan tisztségére egy vásárhelyi önkormányzati képviselő

A képviselő egy internetes rádiót működtető cég ügyvezetője, így a jogszabályok alapján médiatartalom-szolgáltatónak minősül.

Mi lehet a burgonyagumó héján a barna gyűrű alakú rajzolat?

Agrofórum
-
  Tegnap 04:36 Mezőgazdaság

B. Ákosné kérdése: Burgonyagumókat vásároltam, némelyiknek a héján barna gyűrű alakú rajzolatok voltak. Étkezési célra felhasználhatom ezeket a gumókat? Mi az oka az érdekes „mintáknak”?

UEFA - Két magyar fiú rajza is rajta lesz a Szuperkupa meccslabdáján

Két magyar fiú rajza is rajta lesz az európai labdarúgó Szuperkupa hivatalos meccslabdáján.