Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Az MNB 23 millió forint bírságot szabott ki

VG
-
 Ma 09:45Pénzügy

A cseh székhelyű társaság többek között a piaci manipulációt tiltó jogszabályokat sértett meg.

Második hullám: drámai statisztika, újabb tízezrek vesztették el az állásukat- itt vannak a részletek

Októberben a foglalkoztatottak havi létszáma 4 millió 451 ezer fő volt, 31 ezerrel kevesebb, mint az előző hónapban, derült ki a KSH adataiból. Két hónap alatt, júliushoz képest több mint 60 ezer fős a visszaesés. A koronavírus-járvány második hullámában a foglalkoztatás újra csökkenésnek indult- írja a portfolio.hu gazdasági szakportál Egy hónap a

Közel tíz órán át hallgatták ki Jankovskát

Csütörtökön hallgatta ki Monika Jankovská volt igazságügyi államtitkárt a Nemzeti Bűnüldöző Ügynökség (NAKA) nyomozója. Jankovskát korrupcióval gyanúsítják. Az ügyvédje, Peter Erdős elmondta, a kihallgatását két napon át tartott. „Minden elhangzott, amit a nyomozó tudni akart, a védelem kérdéseket tehetett fel” – mondta Erdős. Az ügyvéd…

Koronavírus – A fertőzöttek száma 60,9 millió, a halálos áldozatoké 1,4 millió a világon

A világszerte hivatalosan nyilvántartott koronavírus-fertőzöttek száma 60 930 094-re emelkedett,

60 milliós gyorssegéllyel támogatja a jövedelem nélkül maradt művészeket az EJI

Rendkívüli szociális támogatási keret létrehozásáról döntött az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) a koronavírus második hullámában bevezetett korlátozó intézkedések miatt nehéz helyzetbe került előadóművészek megsegítésére. Az EJI Elnöksége 60 millió forint keretösszegű támogatásról határozott. A megítélhető összeg az…

Rekordot döntött a halálozások száma, 6000 felett az új fertőzöttek

6393 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 198 440 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 135 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 4 364 főre emelkedett.

Több mint 6000-rel nőtt az újonnan beazonosított koronavírus-fertőzöttek száma, meghalt 135 beteg

6393 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 198 440-re nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 135, többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 4 364-re emelkedett. A gyógyultak száma 52 126, az aktív fertőzötteké 141 950.

Az eddigi legsúlyosabb számok: 130 fölött az elhunytak száma, több 6000 az új fertőzött

Life
-
 Ma 09:15Bulvár

Az eddigi legsúlyosabb számok: 130 fölött az elhunytak száma, több 6000 az új fertőzött

Koronavírus - A fertőzöttek száma 60,9 millió, a halálos áldozatoké 1,4 millió a világon

A világszerte hivatalosan nyilvántartott koronavírus-fertőzöttek száma 60 930 094-re emelkedett, a halálos áldozatok száma 1 431 513-ra, a gyógyultaké pedig 39 027 684-re nőtt a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem péntek reggeli adatai szerint.

Közel tíz órán át hallgatták ki Jankovskát

Csütörtökön hallgatta ki Monika J. volt igazságügyi államtitkárt a Nemzeti Bűnüldöző Ügynökség (Naka) nyomozója. Jankovskát korrupcióval gyanúsítják. Az ügyvédje, Peter Erdős elmondta, a kihallgatását két napon át tartott. „Minden elhangzott, amit a nyomozó tudni akart, a védelem kérdéseket tehetett fel" - mondta Erdős.

Fizetnél 30 milliót egy Citroënért? Már, ha így néz ki?

Lassan már egy évtizede, hogy nem vásárolhatunk újonnan egy igazi, nagyméretű, ízes francia szedánt. A Citroën C6 gyártása 2012-ben állt

Csaknem 600 ezerrel nőtt a világon a regisztrált koronavírus-fertőzöttek száma

A szakértők szerint a regisztrált esetek száma nem tükrözi a valós fertőzöttséget, mert az egyes országban korlátozott a tesztek száma.

Orbán Viktor: Tizenháromezer oltópontot már kijelölt a kormány

Két csatatéren dolgozunk: a kórházakban és az iskolákban – mondta Orbán Viktor a Magyar Nemzet szerint a Kossuth Rádióban.