Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 148 hír

Spanyolországban negyedik napja folyamatosan csökken az új fertőzések száma

Már 130 ezernél több koronavírusos beteget regisztráltak.

A harag napja - a Kassai kormányprogram elfogadása

ma7.sk
-
  Ma 13:28 Életmód

Csehszlovákia 1939 márciusában húsz év után felbomlott. A náci Németország hadserege elfoglalta Csehországot, Szlovákia pedig elszakadt és Jozef Tiso vezetésével létrejött az első Szlovák Köztársaság.

Képtelen leszámolni a csalókkal a Microsoft

Origo
-
  Ma 12:06 Infotech

Megint ingyenes appokat árulnak a Windows 10 boltjában.

A szovjetek elleni vérfürdő után a döntőt is meg kellett nyerni

Index
-
  Ma 08:45 Sport

Zseniális húzással lepte meg a pólóválogatott 1956-ban a szovjeteket, akik ettől idegessé váltak, és Zádor Ervint a víz felett ütötték meg. A meccs félbeszakadt, Zádor sebét össze kellett varrni. Rajki Béla csapata hibátlanul nyerte meg az olimpiát, és soha többé nem játszott együtt.

Versmaszkok a Költészet napjára

Librarius
-
  Ma 07:59 Könyv

„Fontosnak tartom, hogy a járvány idején se feledkezzünk meg a magyar költészet napjáról, bár szomorú, hogy idén nem tudunk például irodalmi fashion show-val, versszínházzal tisztelegni a magyar irodalom szempontjából jelentőségteljes nap előtt, az a véleményem, hogy a jelenlegi helyzetből is meg kell próbálni a lehető legjobbat…

Itt mindenki csak választást akar nyerni? Jövőt senki?

OLKT
-
  Ma 07:45 Vélemény

Gábor Kis Szerény véleményem szerint: amíg olyan emberek vezetik ezt az országot akik mindent eladnak vagy szétlopnak addig ne is álmodjunk ilyenekről. Itt mindennek gyökeresen meg kell változnia ahhoz, hogy ez az ország jól működjön.

Kétmilliárd forintért árvereztek el egy rakétát bolondok napján

Androgeek
-
  Tegnap 20:30 Infotech

Szerdán, azaz április 1-jén az ExPace, a China Aerospace Science and Industry Corporation (CASIC) védelmi vállalkozójának kereskedelmi leányvállalata által kifejlesztett Kuaizhou-1A (vagy KZ-1A) rakétát online árverésre bocsátották. Cao Meng az ExPace csapatából bejelentette a rakéta eladásra bocsátását egy élő közvetítésű ...

Iránban már 4. napja csökken az új betegek száma

Iránban szombatra 3452-re emelkedett a koronavírus-fertőzéssel összefüggésbe hozható halálesetek száma, miután az utóbbi 24 órában újabb 158 ember halt meg – közölte az egészségügyi minisztérium szombaton.

Czippán Anett változni próbál, szétcsúsznak a napjai

Origo
-
  Tegnap 17:36 Bulvár

Igyekszik kialakítani egy tartható napirendet a karanténban.

Már negyedik napja csökken az új esetek száma Iránban

Az észlelt fertőzések száma meghaladja az 55 700-at.

Lehet halottakkal elnökválasztást nyerni Amerikában?

2001 szeptember 11-e óta nem élt át akkora katasztrófát New York, mint az elmúlt napokban. Annyi a halott a nagyvárosban, hogy hűtőkamionokban tárolják őket. Közben egész Amerika kezdi megtanulni New York állam kormányzójának a nevét, akit már most sokan hősnek neveznek.

Barcelona: Neymar segíthet Messinek újabb BL-t nyerni – Rivaldo

NSO
-
  Tegnap 14:16 Foci

Az FC Barcelona korábbi aranylabdás brazil támadója, Rivaldo szerint jó döntés lehet a katalánok részéről, ha szerződtetik az Inter fiatal csatárát, Lautaro Martínezt, de az újabb nemzetközi sikerek eléréséhez honfitársa, Neymar újbóli szerződtetése lehet a kulcs.