Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 437 hír

Tragikus Baleset: Fának csapódott kocsijával, szörnyethalt egy 20 éves fiatal

Parameter
-
  Ma 10:36 Határtalan

A baleset egy egyenes útszakaszon történt, a fiatal Nyitraegerszeg felé tartott, amikor ismeretlen okból elvesztette az irányítást járműve felett és lesodródott az úttestről, majd egy fának csapódott, majd arról levágódva a szántóföldön állt meg. Az arra haladók próbáltak segíteni a kocsiba szorult fiatalon, de már nem tudtak. Szörnyethalt a teljes

Eric Clapton, a "Lassúkezű" 75 éves

Parameter
-
  Ma 10:11 Határtalan

Egy tizenhat éves angol lány és a háború alatt Angliában szolgáló kanadai katona törvénytelen gyermekeként látta meg a napvilágot, apja, akit soha nem ismert, addigra már hazahajózott. Fiatalkorú anyja nem tudott gondoskodni róla, így nagyszülei nevelték fel, a Clapton vezetéknevet anyai nagyapja után kapta. Tizenöt éves korától gitározott…

Elfogták a 9 éves kislány és édesanyja feltételezett gyilkosát

Ripost
-
  Ma 10:10 Baleset-bűnügy

Február 29-én közölte a berlini rendőrség, hogy egy fővárosi lakásban megöltek egy 38 éves afgán nőt és annak a kilencéves kislányát. Egy hónap telt el az eset óta, a hatóságok közlése szerint most végre sikerült elfogni a feltételezett elkövetőt.

A koronavírus áldozata lett az I Love Rock 'n' Roll 69 éves szerzője

Koncert.hu
-
  Ma 09:54 Zene

A gitáros, énekes, dalszerző Alan Merrill (született Allan Preston Sachs) a 70-es években az Arrows zenekar élén tűnt fel, neki köszönhetjük többek között az I Love Rock 'n' Roll című slágert. .

Az 50. évfordulóját ünneplő Mariah Carey 12 évesnek érzi magát

Velvet
-
  Ma 09:53 Bulvár

Nem írtuk el, nála nem születésnapok vannak. Elton Johnnál viszont igen, neki ez a 73.

26 éves tűzoltó lett az ország Erős Embere

Juhász Péter, a 26 éves mádi tűzoltó komoly sérülésből felépülve fordult újra a versenyzés felé, azóta évről évre tarol a legkülönbözőbb versenyszámokban. Mondani sem kell, az erős emberek ebben a szezonban zárt ajtók mögött vetélkednek egymással, de vajon idén is a mádi tűzoltó lesz az országos bajnok?

Nehézségekbe ütközhetnek a vállalkozások az éves beszámoló feltöltésekor

A vállalkozások többségének május 31-ig kell feltölteniük az éves beszámolót, azonban a kialakult járványhelyzet megnehezítheti a szükséges folyamatok elvégzését. A gazdasági társaságok esetén a beszámolónak és a beszámolóhoz kapcsolódó dokumentumoknak a legfőbb szerv (vállalkozási formától függően taggyűlés, közgyűlés) által…

Kajak-kenu: a nemzetközi szövetség 74 éves elnöke is koronavírusos

Pozitív lett a koronavírustesztje a Nemzetközi Kajak-kenu Szövetség  (ICF) elnökének, José Perurena Lópeznek – írta az insidethegames.biz internetes oldal, amelynek információját a nemzetközi szövetség megerősítette.

32 éves lett a Fidesz

Hírklikk
-
  Ma 09:04 Vélemény

Már nem fiatalok, és soha nem is voltak demokraták. Legföljebb annak mutatták magukat ezek a valamikor nagyon liberális ifjú emberek. Harcosan és gusztustalanul ateisták voltak, nem ismertek se istent, se embert. Istent biztosan nem: ha valódi kereszténydemokratával találkoztak, már jött is elő belőlük a gúnyolódás: csuhások. Az alábbiakban…

26 éves tűzoltó lett az ország Erős Embere

A 26 éves mádi tűzoltó, Juhász Péter komoly sérülésből felépülve fordult újra a versenyzés felé, azóta évről évre tarol a legkülönbözőbb versenyszámokban. Mondani sem kell, az erős emberek ebben a szezonban zárt ajtók mögött vetélkednek egymással, de vajon idén is a mádi tűzoltó lesz az országos bajnok?

Két napig várt a koronavírustesztre: már négy napja lélegeztetőgép tart életben egy 67 éves magyar férfit

Hiába várt a háziorvos által igényelt koronavírustesztre, a családja szerint csak két nap elteltével érkezett mentő ahhoz a 67 éves férfihez, akit négy napja lélegeztetőgép tart életben az egyik budapesti kórházban – hangzott el az RTL Híradó riportjában.

Franciaországban az intenzíven ápoltak harmada 60 évesnél fiatalabb

A koronavírus-járvány kezdete óta vasárnap szállították át a legtöbb, mintegy 250 súlyos, de stabil állapotban lévő beteget a túlterhelt kelet-franciaországi kórházakból a déli országrészbe és Németországba .

Újpest: 60 éves lett a klubikon

NB1
-
  Ma 07:19 Foci

Az 1986-os vb-n alapembere volt a válogatottnak.

Egy év alatt 80 kilót fogyott a 20 éves lány: már az ágyból sem tudott felkelni

Femina
-
  Ma 07:10 Életmód

A 140 kilós lány magas vérnyomással is küzdött.